Mitt kök


"champangen"


Data rummet


tv rummet (snygg sladd som hänger gämte)


I Elins fönster


Elins rum


Mitt kök


julpyntat/invigning

I fredags jobbade jag 6-12 skönt =). Sen åkte jag å Susse in till stan för den sista julpyntshandlingen.
Men det blev inte så mycke handlat faktsit. Tänkte köpa lite julklappar me men det va så mycke folk och jag orkade inte stå i kö så jag får ta det en annan gång. Men nu börjar ju julen närma sig så man måste nog börja handla nu. Å det tycker vi om =D. En andledning att handla hihi tycker det är sååå kul. Hm har jag problem kanske =p
Nej det får vi inte hoppas...
Elin va hos farmor och farfar. Alltid lika kul tycker hon.
På kvällen blev det bara varmamackor. Somnade väl runt 22.00 i soffan som vanligt denna fredag kväll. Är ju såååååååå trött när man jobbat förmiddags veckan. Tur att det bara är 1 v i månarden.
Snart är jag jätte lååååång ledig. Hela 6 v på veckorna..
Jag jobbar ju helger å då är jag ledig under v och när jag ska gå på precis innan jul så stänger de av i 2 v. precis de veckorna som jag skulle jobba. Så nu är jag ledig 2 v innan jul, sen 2 under jul å nyår å sen när de öppnar igen så jobbar jag helg så då är jag ledig i gen..Såååååååå skönt kommer det bli. Å helgerna är inte alls jobbiga, är såå bra jobbarkompisar jag har så det är bara el nästan bara kul att jobba. Skönt att man känner så =)
Jaja nog tjat om jobb...

I går så va det julpynt som försegick här. Puttsade alla fönster i hela huset (känner mig väldigt duktig faktist). Är inte så ofta man gör det. Jonas tog utsidan (+ i kanten) å jag insidan.
Bytte gardiner i 3 rum me. Bliv riktigt fint faktist. Blir så mysig  när man julpyntar lite. Tur att det är jul en gång om året. Va tråkigt det skulle vara utan den...Stackas Elin hon hade nog inte kul. Va typ kaos här. Hela bordet fullt med gardiner, stjärnor, dukar mm. Strykbrädan och strykjärnet stod i vägen i köket så hon kom knappt fram. Saker på hel golvet. Elin gick och tjurade och sa att hon inte hade nått att göra, för ute ville hon ju självklart inte vara. mammas tjej det där. Men hon fick ju hjäpa till med det hon kunde. Typ sätta lite saker i fönstren.
På kvällen tände vi ljus i hela huset, till å me i badrummen. va så mysigt här så. Elin bara gick å mös.
Det blev fylld fläskfilé. Fyllde med soltorkade tomater, färsk timjan och vitlök. Stekte fläskfilen i massa vitlök och smör...Kan ju säga att den blev jätte god (fast jag är genomförskyld så kände jag det), blev potatisgratäng till det och sallad.  Jätte gott om jag får säga det själv =D. Jonas sa att det är synd att du inte är kock , det tar vi som en komplimang. Vi åt ju samma mat förra helgen hos cissi o Per, men det va inte alls samma smak när gjorde den. Blev mycke godare när jag gjorde den =D.  Hm kanske har valt fel jobb hm (har nog det ändå)..
Elin somnade tidigt....
Sen skulle vi inviga duschen, Jonas överraskade mig med att han köpt champang (el moserade vin)...Så gulligt gjort. Han va så stolt det syndes på honom. Han brukar inte vara så där romatisk direkt. Men detta va jätte gulligt, så vi stod där inne me ljus tända och dimmen va på längsta och skålade.......Kändes inte som vårt hem vi va i. Så lyxigt kändes det.....
Så nu är det badrumet invigt =p.................

I dag kommer Madde o tias hit på en fika. Sen blir det nog staden för vår del . Julmarkand där i dag. Vi måste ju ta en snack me tomten om Elin ska få några paket =)..Det har vi sagt till Elin i alla fall.
Nu kom madde o Tias.
Ha en bra söndag...

kramis


grrrrrrrrrrrrrr

Blir sååååååååååååååååå arg. har köpt en parfym på tradera för 225 kr + frakt. har väntat nu i ca 3 v på  denna parfym nu. Har mailat lite med henne som jag köpt den av. Hon sa att hon skickat parfymen samma dag som jag betalat in....Nu när jag går in o kollar på hennes omdöme, då ser jag där att hon fått jättemånga negativa omdömmen för att hon sålt saker och inte folk fått sina saker.....Då förstår man ju att hon har lurat mig. Då ger jag henne negativt för detta  (inte mer än rätt när jag betalt  270 kr för detta å inte få nån parfym)...Då får jag negativt omdömme av henne, när jag gett henne 270 kr å inte får nån parfym......Jag blir sååååå ARG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hur kan hon bara me, det är hon som har lurat mig liksom........

har en dålig dag känns det som!

burrrr

Ursch va kallt det har blivit här...jag bara fryser. Fast nu är det ju bättre än när det bara regnar. Det är så fint ute , men kallt.  Fast det försvinner väl snart kan jag tänka mig.

I lördags va vi hemma hos Cicci o Per då, Sandra och Ade kom me. Riktigt mysigt va det. Så lungt o tyst va det utan barn.
Men det kändes konstigt att vara utan dem.
Vi lagade mat tillsammans, Det blev potatisgratäng och fylld fläskfilé (soltorkadetomater o timjan), stekt i vitlökssmör och kryddade me vitlök, sallad till...Sååååå gott va det. Lite kex och ost till.
Blev morotskaka till efterrätt som sandra bakat. Jag skulle ju tagit me vanlijbullar men de blev ju lite torra så det  gick ju inte tyvärr. Satt och tjatade hela kvällen å lite vin blev det me.

Blev sov morgon hos mamma, så skönt. Elin vaknade inte förrens vid halv 10. Men mamma tog hand om henne =). Så snällt så.
Mysigt att sova hos mamma, va längesen nu. Hon o Olof gjorde god frukost till oss, me tända ljus. Mys söndag. Kollade lite på en barnfilm me Elin alla vi sen på dagen. Slapp söndag kan jag säga.
Åkte hem vid 15.00 tiden.
Blev bara slöa hemma. Kollade på ensma mamma söker =)

Nu är det bara jobb denna v =(. I går va vi hos Svärmor o svärfar efter jobbet. Hade hantverkare här så jag ville inte åka hem.
I dag åkte vi till Tias Madde och fikade hade fortfarande hantverkare här hemma så jag ville inte vara hemma. bara jobbigt.
I morgon blir de nog klara hoppas vi på =).
I kväll är det min tv kväll (om jag orkar hålla mig vaken).

Måste ta hand om nakisen nu (hon strippar ju alltid).

Ha en mysig kväll

kramis


bull bakning

I går så jobbade jag från 12-18 =(. Tråkig tid men Tessan va där i alla fall så då gick det ju bra =). fick skvallra lite. Har inte träffats på 2 v eller nått. =p.
I går blev badrummen klara =D. Sååååååå skönt, så nu ska bra allt kopplas in me,, hoppas på att det blir nästa v.
Blev egna hambugare i går me mozarella ost och tomat. Sen sätter man in dem i ugnen tills osten har smällt. Det är super gott. Sallad, lök, ketchup och dressing till det mums säger jag.
Jonas va såååå trött igår så jag tror att han gick och la sig vid 10 tiden. Det gör han inte äns på vardagarna så han va jätte trött.
Jag å Elin somnadei soffan, vaknade till vid 2.00 då gick vi och la oss i min säng.

Elin vaknade inte förrens halv 10 i dag så vi fick lite sovmorgon. Efter frukosten blev det vanlijbulls bakning. Elin va jätte duktig på att hälla i sakerna, nästan lite för bra. De blev l lite torra tyvärr, men det är inget hon märker av för hon nog ätit 4 st. Hon bjöd grannen tommy på en bulle me. Hm han vågade knappt äta dem. (hon nös bara 2 gånger över degen).
Jaja men kul tyckte hon det va i alla fall.

i kväll blir det mys me kompisar. Elin ska vara hos mormor och vi hos Ciss o Per. sandra och Ade kommer me.
Blir kul. Blir lite vin och öl kan jag tänka mig nu när vi alla är banfria för en kväll.......
Ne nu ska fixa i ordning mig och packa lite för vi sover hos min mamma inatt.

Ha en mysig kväll. Det ska jag ha =).

Kramis

ute i snön (5 min el nått) jag fryser mamma....hihi


kavlar


bullbak


Min nya stjorta från Once for girls


En ledig stund

I går sen på eftermiddan va Elins farmor och farfar här och hälsade på lite. De hade inte träffat Elin på 2-3 dagar el nått =).  Ne de va här för att kolla på våra nya badrum me. Nu är det bara fogning kvar på golvet i det stora badrumet =D.
Igentligen så skulle Vickie komma hit på en fika men Elin va inte rikgit pigg dagen innan på kvällen så jag tyckte vi skulle ta det en annan dag. Och det va ok för henne.

Jonas skulle på nått möte me jobbet så han kom inte hem förrens halv 9 el nått. Så Susse och hennes Tias va här och höll oss sällskap =). Köpte pizza me. Mums,
Kakel mannen va här me och fogade lilla badrummet så det är klart. Elin stöde honom hela tiden...stackan.

I dag så skulle E till dagis. Ne jag vill vara hemma hos mamma lät det då. Eller jag vill oxå följa me och handla...Hm hur visste hon att jag skulle göra det....Hon hör allt. Fick säga att jag skulle jobba.
Men herregud va halt det va när jag åkte i väg. Och givetvis så glömde jag Elins väska me massäck. Kom på det i tenhult. Fick snällt vända i halkan och åka tillbaka igen och hämta den. Ne men sjävklat då när man kommer till dagis så skulle de inte på utflykt....grrr åkte jag tillbka i onödan i blixthalkan. Riskerade våra liv för den där väskan...jaja men det gick ju bra i alla fall =)

Sen bar det i väg till ekohallen. Köpte nya julgadiner igen då. Får sälja de andra på tradera. Köpte dem för 79 kr och på tradera får man ge för precis lika dana 250 + frak. Hm folk har nog inte upptäckt att de finns i butiker me...Men de kanske inte finns i hela Sverige va vet jag....men jag fyndade i alla fall =).. Blev en kassa apparat me pengar och lite saker till och lera med redkap till. Det blir julklapp till Elin..Hoppas det duger. Har köpt massa innan me. Så nu blir det nog inte mycke mer jag köper till henne i alla fall. Vi är en stor familj och alla köper till henne. Så hon får nog så det räcker och blir över...
På Vero Moda köpte jag ett par smala svarta strech byckor. Hade ett par innan men de har blivit urvättade tycker jag. Blev en lång svart polotröja me (som jag har i lila & beige i med) så fin. Jag är ju sån att om jag hittar nått jag tycker om så köper jag samma i flera färger...
Sen åkte jag faktist ner till stan. Gick in på Once. Hittade en lång stjorta i lila, svart och grått såååå fin. Kunde inte låta bli att köpa den =)...Visar på bild sen. Sen blev det nog inte mycke mer.
Så skönt att gå själv i bland,, Angelica skulle ju igentligen med men hennes dotter Nathalie va inte pigg så hon fick stanna hemma me henne stället.
Åkte sen hem till svärmor för att vänta på att hämta Elin.
Åkte ner för att handla för jag hade lovat lillan att vi skulle baka vanlijbullar. Elin snattar ett halsband, grrrrr men ägaren för affären sa att hon fick den.. Visst jätte snällt  men.... hur ska man lära barnen att de inte får ta godis utan att betala eller att de inte ska äta godis mitt i veckorna när det är så??? eller har jag fel? Jag sa att hon inte fick ta godis. Men då kommer han och ger för att vara snäll och kanske få tyst på hennes gnäll..hm, vem är det som bestämmer igentligen??

Kom hem packar upp varorna, hade missat och köpa gäst =(. Blev inga bullar bakade i dag. Hon blev jätte besviken. Men vi har inte gång avstånd till en affär så vi får ta det i helgen i stället. I morgon jobbar jag =(. Hoppas Tessan kommer hon har varit lite sjuk. Problem me luftvägarna, Astma. Urch jobbigt. krya på dig vännen. På måndag är Angelica tillbaka =D.

Nu ska jag fixa lite här hemma.

Ha en mysig kväll

Min nya unnade ljusstake från Svenssons i Tenhult


Målar me mormor


Elins nya mössa


här sitter de och kollar på tv


mys i soffan


här äter de glass


Elin och Thea


mys

I går bar det i väg till Taberg till min kompis Sandra. Elin va överlycklig. Men först va vi inne på Svenssons i Tenhult (är inne där nästan varje v). Skulle köpa nått till Sandra tänkte jag. Elin gick där inne bland alla fina saker. Är mycke julsaker som glittrar där inne. Å mamma va vackra saker sa hon är helt impnerad av allt fint. Hon brukar vara me där inne men nu  glittrade allt så fint. Jag kan skarpt rekomendera att åka dit. Finns såååå mycke fint. Jag köpte även en jätte fin ljusstake som va på 50% rea. Hade kostat över 400 och nu kostade den 200 nånting. Har kollat på en jätte länge så jag tänte att det skulle jag unna mig =)..Har nog inte gjort det på några dagar hihi. Men det blev i alla fall en kopp me en ängel på som va nån fin blomma i. Elin va jätteduktig pillade inte jätte mycke på allt =). Fast hon försökte snatta en liten julgran, men den fick jag tvinga henne att lämna tillbaka. Nu bar det i väg igen. Nu skulle Elin få leke me sin bästis Thea.

Men ändå när vi väl kommer dit så ska hon va hos sin mamma hela tiden. Hanna Sandras yngsta dotter ville vara hos mig lite i famnen å det råkade Elin se så hon va tvungen att övervaka mig hela tiden så inte hon va hos mig...Så avis är hon. Hon stor grät om hon inte fick sitta hos mig när Hanna satt hos mig. Lite jobbigt men sen lekte de för fullt i alla fall. Sen kom Cissi me sin Albin me. Blev riktigt livat. Den ända stunden de va tysta va när de fick glass. Sen på eftermiddan va barnen trötta å gnälliga så då åkte vi hem till mamma. Hon bor ju i Norrahammar så det är inte långt i mellan
Där fick vi lite mat. Sen gick vi alla å kollade på tv. Först somnade Elin sen jag sen mamma och jag tror att Olof me somnade till en stund...Trevliga vi är när vi hälsar på.
Åkte hem runt halv 7 tiden.

Jonas kom hem rätt sen vid 20.00 tiden ungefär. Han höll på me bilen.
Det va min tv kväll i går, först Desperate housewives sen Chistine och efter det Brothers & Sisters sen va det CIS men det somnade jag till....som vanligt somnar man i soffan. Varför kan man aldrig sitta upp i en soffa för?

Vi tog sovmogon i dag till 10.00, skönt. Får se va vi hittar på i dag. Susse kanske kommer hit och tvättar. Uppdaterar lite senare i dag.

ha en bra dag!!!

en bild till, blir dock svart golv hos oss


så här blir den stora toan ungefär


här hjälper Elin till


lite konstig bild men så här blir det


så här blir den lilla ungefär


Måndag

Jobbade fredag natt, gick riktigt bra. Har ju bra fika kompisar =D. Annars hade nog inte gått att jobba 13 timmar om man inte har nån att tjata och fika me. Läste en bok me, får ju passa på när man är på jobbet. Hemma hinner man ju aldrig.
Lördagen sov jag till halv 1. Han kakel mannen va här. Han gjorde hela stora badrummet utan golvet. Började lite på lilla. Sen på söndagen så gjorde han klart lilla, bara fogen kvar. Så nu är det bara stora badrummets golv kvar och fogning =D. Så skönt att få det klart snart. Blir riktigt snyggt faktist. gjorde lite ovanligt i den lilla. Svart kakel golv, vita väggar och den väggen som är när man kommer in rätt fram blev vinröd glas mosaik. Såååå snyggt blev det.. Såg det i ett reklamblad från Beckers tror jag(inte va den billig heller kan jag ju säga). Lägger in bilder sen...Elin hjälpte ju till för fullt. Hon satt å byggde me kaklet och langade till honom. Hon höll på att tjata i hjäl honom på lördagen så Jonas fick åka iväg me henne till farmor och farfar.
Så hon va där hela dagen nästan. Vi hämtade henne vid 4 tiden tror jag. Sen blev det myskväll me lite godis. Åt palnka igen då. Elin fick en egen (gjorde liten). Hon blev överlycklig för förra gången blev hon jätte ledsen att inte hon fick nån
planka. Hade bara lagt upp mos och kött å tomat på ett fat till henne då. Men det dög ju såklart inte....

Söndagen blev rätt så långsam. Han här och kaklade så jag å Elin åkte ner till Tias å Madde en sväng. Gick in till pappa för att hälsa på, där va det bebisar överallt. pappas nya frus barn har fått tvillingar, de 1 månard nu. Sen har hennes andra dotter me fått bebis, men den va 5 månarder. Så det gnyddes och urrade i varje hörn =). Så mysigt låter det. Jag kunde bara inte låta bli. Känner inte dem så jätte väl men jag frågade lite försiktigt får jag hålla den lilla tjejen??  Hon väger nästan 1 kg mer en pojken(Algot) som bara vägde 3 kg nu och flickan (thea) nästan 4 kg. Kändes säkrast att hållla den största av dem. Men de va såååå små. Elin blev jätte avis. Fick bara hålla en liten stund för Elin skulle sitta hos sin mamma. knäpp fia,
Åkte sen in till stan en sväng för att kolla på lampor och blandare till tvättställen och duschen..Hm det finns verkligen varierande priser på det där kan jag meddela. Herregud vilka priser det finns på vissa. Men man får nog inte ta för billiga heller för det ska ju hålla. Kollade på handdukstork me, jag ville ha rosfritt. Men det blir nog blank i alla fall. Det skilde nästan 6000 kr i pris på dem. Skulle ju aldig betala bara för att de inte är blanka. Jaja.
Nästa projekt är ju hallen, den fula gula hallen ska bort och det är snart hoppas jag. Har hatat den sen vi flyttade hit. Efter det blir det väl köket....=) längtar ´

På söndag kväll lagade jag gulach soppa me vitlöksbröd mums (lukar inte gott idag). Kollade på ensam mamma söker.

I dag har inte hänt så mycke. Rensat ur Elins gadrob. Blev 2 kartonger som ska upp på vinden och nästan en låda me kläder som jag tänkt sälja på tradera. Sålt 2 gardin par där i dag. Det är riktigt kul att hålla på me sånt där.

I morgon ska vi åka till sandra en kompis i Taberg. Hon har 2 flickor Thea 3 år (fyller4 i jan) och Hanna 1,5 (fyller 2 i mars). Elin och Thea såååå bra kompisar. De tjatar om att de vill leka gämt, kul. Sen kommer nog Cissi med sin Albin som är 3 år. Blir kul. Sen åker vi nog till mamma me och hälsar på för hon bor ju i Norrahammar inte långt där i från.
På onsdag kommer Vickie hit en sväng får se i fall jag hinner me och träffa Madde me(Tias madde) på förmiddan för Vickie kommer på eftermiddan. På torsdag ska jag träffa Angelica. Så denna v är uppbokad. Skönt att vara det i bland me. På fredagen jobbar jag i gen,
På lördagen ska vi ev träffa sandra, Ade Cissi och Per utan barn och ha lite kul =). Mamma o Olof ska Elin. Vi kanske sover hos mamma då för det blir väl att vi är i Taberg så det blir väl smidigast så. Får se va Herrn i huset säger om det..vill han säkert inte som vanligt....

Ne nu ska jag slinga håret och städa av här innan jonas kommer hem.

Ha en mysig kväll.

Ändarde planer

Elin ville absolut inte åka till dagis i dag. Jag vill stanna hemma hos mamma snälla, grät hos. Stackas pluttan.
Du får stanna hemma hos mamma i fall du vill sa jag då. Hon blev övelycklig. Kul att hon trivs hemma i alla fall.
Så hon kröp ner i min säng och somnade om till kvart över 10 =).Skönt för jag ska ju jobba i natt.

Har tänkt på en sak, man ska aldrig hålla på att tjata på folk om att ska inte ni ha barn snart. Eller ska inte ni får ert nästa barn snart?? Herregud va vet de som frågar hur det är liksom. Man ska ju bli me barn oxå och det kanske inte är lika lätt för alla.............Tänk er för innan ni säger något tycker jag. Personligen får jag nog den frågan flera gånger i v och det kan vara rätt jobbigt i bland.. Klart att jag vill att Elin ska få ett syskon, men det kommer när det kommer.!!!!!! ´

Hm fick en mindre rolig komentar här inne om Elin, att hon va ett missbildat barn. Hemskt moget av dig!!!!!!!!!!!!!!!

I morgon börjas det i badrumet YES!!!!!!!!!!!! haha han kommer kl 07.30, Jonas får ingen sovmorgon i helgen heller. Stackas honom han som behöver sova så att han inte dör i hjärt och kärlsjukdom........

Maten blev faktist förvånadsvärt god i går. Kokt kycklig me Matvete och en god sallad me bacon i. Gjorde en dessing med gräddfil, curry,salt och vitpeppar i. Super god...Blir nog fler gånger.
I dag måste jag kompensera upp att jag a nyttig i går så det blir Macdonalds i kväll innan jag åke till jobbet. Jonas köper me det....

Skönt att Madde känner sig bättre nu. Hon tänkte på en gamalbarndoms kompis till oss som vid 28 års ålder som fick pacemaker. Han höll på att dö. Bara turen att han va på sjukhuset när hjärtat stannade, annas hade han inte överevt. Han hade ju oxå problem att det slog konstigt å så. Precis som för oss. Men hans va ju rätt så mycke allvarligare. Man ska alltid kolla upp i fall hjärtat slår konstigt,det sa doktorn i alla fall. För det kan ju vara allvarligt som sagt............

Nu ska jag gå och duscha.

Ha en bra natt, det ska ju jag ha =)

syskonskaran


min kära pappa å hans fru Inga-lill


min söta lillebror Victor


Min kära mamma


Hälsar på mormor på hennes jobb


Påväg till dagis


Mysigt


Mys me Mattias


här degar Elin som hon säger


hjälper pappa


Ska följa me pappa och hämta ved


....

Hm den här v har varit ganska lugn faktist.
Bara regn och rusk ute så det har inte gått att vara ute något alls =(. Stackas lillan.  Men man får ju hitta på saker inne i stället. Dega lite som hon säger. Lägger ut lite bilder här me så får ni se.
Som ni märkt så finns inga bilder på min kära sambo Jonas. Han har förbjudit mig att lägga ut bilder på honom och det får jag väl respektera tyvärr =(.

I går va Susse och Tias här och fikade. Susse hade me sig vanlijbullar som hon hade bakat. De va jätte goda. Tyckte Elin me,hon tog 3 st. Jag tänkte faktist orkar hon äta 3 st bullar. Hm mycke riktigt i dag på morgonen hittade jag nästan en hel bulle i min stövel =p....Det va där den tog vägen Susse =)
Elin är på Tias hela tiden att han ska följa me på hennes rum och leka. Tjatar hela tiden stackan.....


I dag körde jag Elin till dagis till halv 10. Skulle på utflykt i dag...Mamma åker till a6 =)
Träffar Mattias tjej där Madde. Går lite me henne. Ska träffa Susse där. Träffar oxå Angelica. Jag och Tessan skulle egentlien hem till henne i eftemidda men Nathalie va sjuk.
Hm blev 2 nya tröjor på Vero moda.....En mössa till Elin, en Esperit tröja till Elin som hon ska få i julklapp. Sen va det nog inget mer, jo ett  Hallo Kitty läppglans till mig hihi. Luktade jätte gott.
Hm blev visst 2 nya strumpbyxor me.......Jag och Susse åt på Zoya =D mums.

 kväll blir det nyttig mat. Jonas har fått för sig att han kommer dö inom 15 år i fall han inte går ner över magen. Han har lyssnat på nyheterna denna v. I början av v tror det va i måndags sa de. Om  man håller på me vibrerande (vet inte hur det stavas)  maskiner mycke så löper man stor risk att dö i hjärt och kärlsjukdom. Jonas polerar bilar hela dagarna.......
Sen typ dagen efter så säger de på nyheterna att om man sover mindre än 7,5 timme per natt så löper man större risk att dö i hjät och kärlsjukdom, Jonas sover typ 6 timmar per natt.............
I dag säger de på nyheterna att om man har till och med lite fett på magen och är normalviktig och äter nyttigt så löper man stor risk att dö av hjärt och kärlsjukdom.
Jonas har väl lite hull på magen men inte jätte mycke....................
Så nu blir det träning och nyttig mat här hemma annars så tror han att han kommer dö snart.......................
Kul va?

I morgon natt så jobbar jag . Men har tagit ledigt andra natten för han som ska göra våra badrum kommer hit på lördag morgon och ska vara här hela dagen. Inte så lätt att sova då... Skönt att bara jobba en natt =)
Är bjuen på tjejfest på lördag hos Fia Hansson,rätt många från jobbet ska nog dit. Men tyvärr så blir min kära andra hälft inte så jätte glad om jag går ut så jag får väl snällt stanna hemma =(.

Nu ska jag koka kycklingfile och fullkornsris mums....I går åt vi bara sallad och kycklig, nyttigt me =)

ha en mysig kväll.

I morgon får jag sovmorgon för Elin går på dagis mellan 06.30-1400 för jag ska få sova..inför natthelgen

Grattis Angelica

Blev att vi åkte till Angelica i alla fall å grattade henne. Hon ville inte vara ensam på sin födelsedag. Stefan henns sambo jobbade kväll. Så jag och Elin åkte dit me present (lika dan lykta som jag fick av henne och Tessan) och en söt tomte. Elin valde den. Tog me lite fika me så slapp hon fixa nått. Elin och hanna lekte för fullt =).

Ne nu ska jag fixa lite mat!

ha en mysig kväll, ska jag ha,tända lite ljus och ha det skönt =)

Lilla söta Hanna, Angelicas dotter 6 år


Angelica, grattis på födelsedagen


Mina fina lyktor som jag fick av Angelica och Tessan


de dyra gardinerna, men visst va de snygga =)


helgen

Helgen har mest besått av arbete. Si å så sär 26 timmar. Det är rätt mycke på en helg va? 13 timmars pass är det. Börjar 07.00 lördag morgon - 20.00 till lördag kväll, ledig 13 timmar börjar igen 09.00 söndag morgon till 22.00 söndag kväll. Men efter det är jag ledig till fredag 1800 då går jag på natt skift, börjar då 18.00 fredag kväll - 07.00 lördag morgon. Går hem och sover  börjar jobba i gen 20.00 lördag kväll - 09.00 söndag morgon. Sen är man ledig ända till fredag kk 12.00.Rätt så gott, Men det är tuffa pass. Dagen är helt ok för man är ju ändå vaken på dagen som vanligt och vi har det kul vi som jobbar tillsammans. Mycke fika och tjat. I går köpte vi mat på East end i huskvarna mums. Tände ljus och hade det mysigt. Nått gott måste man få äta när det är helg och jobbar så många timmar.
Jobbigare är det när man jobbar natt. Då är det så svårt at sova ordentligt. Så jobbigt  är det....Men man är ju ledig sen så det är värt det =)

I dag fyller Angelica år Grattis. Vi ska väl åka dit i v å fira henne lite.

I tordags så va mamma hemma från jobbet för hon va "sjuk". Så då passade vi på att åka till henne och ha en tjej dag. Det va jag mamma, Elin och Susse. Vi köpte pizza och kollade på Sex and City filmen. Elin va inte så road.  På kvällen va han som ska fixa våra badrum här. Så nu är det klart för kakling =). Stackas honom  han har Elin tjatande hos sig hela tiden. Farbron titta här kolla här. Lyssna nu titta på mig hela tiden. Nä han kommer och ska kakla så får jagnog åka i väg me henne så hon inte stör honom.....

När vi skulle åka i väg i fredags å handla så skulle jag ta på henne sina skor. Då sa hon , mamma har du köpt de här skorna på tradera?? Snacka om miljöskadad =p... Hon är rolig hon.

I dag är det bara slappa dag. Det är ju storm och ösregn ute. Urch. Elin sov ända till kl 10.00 i dag =). Så skönt. Så hör man hur det smattrar mot rutan, det är skönt det å veta att man är ledig hela veckan me. Bästa känslan på måndagen när man jobbar hela helgen....
 
I går va det farsdag me men jag jobbade. Men jag va nere me present på fredag eftermidda hos pappa. Jonas fick av mig och Elin en kopp me Värdens bästa pappa och trisslottor som han inte vann på =(.

ÅÅÅ jag blir så irreterad.. Jag va på Eko hallen i fredags för att köpa present till jonas. Då kollade jag på jul gardiner. Då hittar jag de gardierna som jag har budat på Tradera. Jag had lagt ett bud på 250 kr för jag tyckte verkligen de va jätte fina trodde att de va jätte dyra ute i butik för alla de gardinerna låg på över 200 kr. På Eko hallen kostade de 79 kr..Grrrrrr
jag vann ju självklart. Vinnande budet blev 220 kr + frakt blev 252 kr. Jag va ju så smart me och köpe de på ekohallen me för jag visste ju inte i fall jag skulle vinna på tradera. Tänkte nästan strunta i att betala för dem.... Men jag vill inte ha negativt omdöme =(. Så jag fick snällt betala 3 dubbelt så mycke för dem + de jag köpte på ekohallen. Men har redan lagt ut dem på tradera plus de andra julgardinerna som jag köpte på Ullared. Hoppas jag går på + där i alla fall.
Men det känns inte kul att betala såmycke för något som va så billigt ute i butik. Så nu ska jag skaffa ett konto till på tradera som jag kan ha och buda över me i fall det inte är något man inte vill ha sen. Så behöver man inte bry sig om man får negativt omdöme..............

Jonas ska träna och åka till ikea i dag. Det va inte äns jag som sa till honom att åka dit. han sa det  själv =). Han ville visst ha någon glasskiva till vårat nya skrivbord. Så snyggt.

Ne nu ska jag ge elin lite mat.

Ha en mysig kväll

jobba

Har bara lagt upp lite bilder i dag på skruttan.
Ska iväg å jobba strax =(. Tråkigt när inte Angelica el Tessan är där. Men det är ju bara  dag. I morgon ledig i gen =).
Då kan vi äntligen gå ut och leka i det fina vinter vädet. Blir lite rastlös att bara vara inne å leka hela dagarna för henne. Men nu är hon ju äntligen frisk så nu kan man gå ut gen =). Annars går hon bara å hittar på massa bus när hon inte vet va hon ska göra. Jaja men nu har hon ju katten me att ta hand om. I dag innan Jonas åkte till jobbet hade han gett den inlagd tonfisk. Här blir en bortskämd =). I går fick den spagtti och köttfärsås. Den bara slängde i sig den. Sotis kallar Elin den.
Ne nu ska jag fixa iordning lill tjejen för några timmar på dagis (det behöver hon).

Ha en bra dag!!!


Närbild


Första snön


testar mammas mössa


Mitt lilla monster


sötis


Mys me moster Susse


vems är katten ???

Ända sen i torsdags kväll har Elin varit sjuk. Tråkigt. Hög feber, lugn =) och har inte äns velat a godis. Då är man riktigt sjuk om man heter Elin och inte vill ha godis,för det skulle hon kunna leva på i fall det skulle vara så =)...Jaja så är väl alla barn kan jág tänka mig.
Så denna helgen va rätt lugn. Jag å Jonas va på ikea å handlade lite. B l a en byrå till Elin då, för att få plats me alla hennes kläder =). Sen blev det lite andra affärer me (som vanligt). Jonas föräldrar hade sjuklingen. Tur att man har dom. De ställer alltid upp när man behöver barnvakt eller om det är något annat. Men Elin är ju deras ALLT.

På söndagen va han här i gen han som gör våra badrum. Gjorde lite underabete i gen då. Är inte riktigt klar me det än. Får se när han komme igen...

I går kväll hörde jag bara att det lät något utanför huset. Öppnar då ytterdörren. Där står en  svart katt och jamar. Den såg jätte hungrig ut. Elin blev helt uppspelt. Katten va hennes helt plötsligt och en skulle ha mat sa hon för den va hungrig sa hon =). Så jag fick snällt ta något vi hade i kylskåpet. Lite potatismos och mjölk. Ni skulle bara ha sett henne, hon va så glad att få hjälpa denna stackas katt. Hon stod i fönstret  och kollade på den hela kvällen nästan. Den är snäll mamma säger hon till mig. Nu i dag så for hon vaknade så sa hon. Mamma katten är hungrig. Den vill ha köttbullar och mackaroner....Gullig hon är. Jonas hade gett den ost i morse sa han...haha han tycker synd om den me..... Vi gick upp och kollade efter den då låg den på altanen och sov.. Elin sa att den måste få mat. Så den fick lite potatis, sås och kött.  Här lilla katten sa hon och ropade på den....Den är snäll mamma jag lovar säger hon till mig. Sen skulle den ha mjölk me tyckte hon =). Så hon hämtade djup tallrik och hällde upp så snällt till den. (hon brukar annars va rädd för katter).. Så roligt att se att hon bryr sig så om en katt hon inte äns vet vems den är.....Hon tycker bara att den ser hungrig ut. Sen fick hon för sig att den frös me. Hämta filt mamma. Den skulle till och me få hennes rosa älskings filt. Men det satte jag stopp för. Fick leta upp en filt vi inte använder. Så den bäddade hon till den...Gulligt, så nu har hon någon att pyssla om me.....Hon tjatar ju typ varje dag om att hon vill ha ett syskon, som hon ska pussa och krama på =)...hihi
Hon länktar efter sin kusin säger hon som Mattias och Madde ska ha.....Vi får väl se är det blir syskon till henne =D....
Ne nu ska jag ta hand om min lilla sjukling. Hon är bättre nu så i morgon ska jag jobba igen. Jobbar bara 1 dag denna v för på torsdag fredag är jag ledig. Men sen jobbbar jag dag hela helgen. Men det är helt ok. Vi har faktist riktigt kul när vi jobbar helg =)... Snart kommer mormor och hälsar på, kanske farmor och farfar me....De har länktat efter henne nu när hon varit sjuk..

ha en mysig kväll =)

Ligger och kollar på tv


Målar för fullt


RSS 2.0