Skogen!

Efter vi varit i stan och handlat lite så blev det skogen. För äntligen hade det slutat regna. Oj va kantareller vi hittade och massa blåbär och smultron :o).


 
:o)
 
Emma va snabbt och hämtade sked för att avsmaka de goda bären :o).
 
 
 
Oj vad hon åt, de åt nästan upp allt. Men vi sparade lite till fukost så de kunde ha i filen.
I går blev det omeltt med kantarellstuvning i till lunch, såååå GOTT va det.
 
Nu väntar jag på att min syster Susse ska få sin bebis. Hon är beräknad till på lördag, men 
det kan ju ske när som nu. Å va mysigt med en liten bebis i familjen igen. Hoppas bara jag får mysa med den, för Emma är ju såå avis, så Elin får ju knappt sitta hos mig för då blir hon ledsen :o(.
Väntar vaje dag på ett samtal från henne att hon fått <3.
 
Nu ska jag fixa lite lunch här, så är det kart så vi kan göra något innan det är dax att åka och jobba.
Kan ju meddela att det va varm på jobbet i går. 
 
Hoppas ni får en bra tisdag och att solen tittar fram lite!!
 

Falköping!

I fredags lämnade jag Elin på tågstationen men Madde. De åkte tåget till Falköping. Och Elin tycker det är så roligt att åka tåg :o). Så nästa gång funderar jag på att ta tåget med tjejerna i stället. Skönt att slippa köra. Men man vet ju inte hur det sköter sig på tåget, i fall de kan sitta still. Elin kanske kan men Emma vet jag inte. Får väl köpa MASSA resgodis. Men då får de väl sockerkick i stället ;o). Så jag vet inte vilket som är bäst. Jaja nog om det.

Efter vi lämnat av dem så åkte jag och hämtade Jonas. Sen blev det en tur på a6 :o). Inte ofta Jonas är där. Vid jul kanske ;o). Så vi gick där en sväng sen köpte vi pizza och myste lite. Emma fick Macdolads. Gick och la mig tidigt för vi skulle upp tidigt och åka på morgonen. Och sen va man ju rätt slut oxå efter den tidiga veckan ;o).

Emma va bara tvungen att blåsa lite såpbubblor innan vi åkte ;o). Den där stenen i trädgården är populär att sitta och även hoppa från.
 
 
 
 
När vi kom fram va Elin direkt tvungen att visa vad hon hittat på. Och inte va jag förvårnad heller för den delen ;o).
Hon hade hittat den perfekta ställningen att hänge knäväck i.
 
 
 
 
 
Hon är galen ;o). Är lycklig att jag inte har en sån ställing. Det räcker att hon hänger så i i gungställningen :o).
 
Och Emma höll på med dessa kattungar hela tiden. Hon va sååå lycklig :o). Stackas små kattungar de fick inte en lugn stund när vi va där.
 
 
 
Kolla vad glad hon är. Det ser nästan ut som hon ska strypa den stackas katten. Men så fort en kattunge
kom undan henne så hämtade hon en ny. De hade 5 st.
 
 
 
 
Titta jag och Madde fastade oxå på bild ;o). Men inte Filippa :o(. Det va hon som tog bilderna.
 
Ja här satt vi och myste med katterna och barnen.
 
Men jag och Madde tog en sväng på stan och åkte till Falbyggdens ost. Per hade barnen. Det va så mysigt att
gå där i falköping, Kul att gå en annan stad. Hitade lite på rean till Emma men inget till Elin. Hon är ju så kräsen 
så  hon får följa med själv och välja.
 
Per lagade jättegod mat som vanligt. Goda biffar, taziki, sallad och pommes de dem som ville ha :o). 
 
De har ju Älgkalvar precis utanför tomten med som är tama. Det kommer folk och betalar för att kolla på dem.
De är ju i inhägnat. Sååååå SÖTA va de.
 
 
 
Kolla va söt.
 
Hade verkligen en sån där slappardag. Så skönt. Hoppas på att det blir fler gången i sommar. Men vi pratade om att ev åka till Skara sommarland tillsammans. Hoppas på att det blir av. Vi ska oxå åka till Falkenberg till
mammas och Olofs husvagn. Blir nog en tur till Boråsdjurpark oxå. Sen har vi inte mycke mer planderat. Jonas ska ju bygga om altanen så vi måste ju hålla oss hemma lite oxå. Hoppas bara på att det blir lite finare väder.
Men nu jobbar jag bara denna veckan eftermiddag måndag-torsdag. Slutar 18.00 på torsdag. Sen jobbar jag natthelg. ledig vecka sen natthelg igen sen SEMESTER, Kommer vara ledig i 6 veckor. Sååååå härligt. Länktar sååååååå.
 
I dag blir det en sväng till stan lite senare. Nu är det verkligen en sån där slapparsöndag. Det ösregnar ute. Jonas spelar, Emma sover, Elin leker med kompis och jag sitter vid datorn.
Det första Emma sa i dag när hon vaknade, köpa kissunge. Söt hon är. Tog hur mycket bilder som helst på henne när hon satt där med katterna. 
 
 
Hoppas ni får en mysig dag i regnen ;o).
 
Tack Madde för en jättemysig dag. Är så glad att jag har dig  . Och resten av min familj oxå givetvis :o). Bättre familj kan man inte önska sig  ♥.
 

Blåbär!

I dag va det bara så varmt på jobbet och mycket att göra. Men tiden går ju fort i alla fall :o).

Efter jobbet hämtade jag tjejerna från dagis.Hade tänkt att åka till stranden i dag igen. Men det blev så mulet så vi hoppade över det. Så vi gick till skogen i stället för att plocka blåbär.Tuva och henns mamma Malin följde oxå med. Trodde inte de va mogna än men det fanns MASSOR av blåbär och de va mogna, de som varit i solen en hel del men de som varit längre in där det va mycke träd va helt gröna. Men jag plockade i hop så mycke att det räckte till en satts blåbärsmuffins :o).
Mmmm va goda de va :o). Hade tänk ta med dem till jobbet. Men det va så många som ville smaka på dem så de räcker nog inte till det :o(. Men jag gjorde en satts rabarbermuffins oxå . Så dem får jag ta med i stället. Men de är ju oxå jättegoda.

 
I morgon är det fredag. Så skönt. Ska bli så kul att träffa mina goa systrar i helgen. Inte
så ofta vi ses nu för tiden :o(..
 
Nu blir det duschen sen soffan. 
 
 
Natti
 
 

Badat!!

Denna veckan jobbar jag förmiddag och man är bara såå trött denna veckan. Har lite andra arbetsuppgifter nu under de här veckorna, så det är mycke och tänka på. Men kul att göra något annat oxå :-). Men har hyfsat bra sommarjobbare så det går bra ;-).

Idag efter jobbet så åkte jag och köpte fika, hämtade barnen. Åkte hem packade en fikakorg och badkläder och åkte till stranden med tjejerna och granntjejen Tuva. Å så härligt det va. Man får passa på när det är lite fint, vet ju aldrig när det sker igen ;-). Va där nere i 3 timmar. Man vill ju knappt gå in när det är så här skönt ute. Få dra barnen in, men jag förstår dem, för det är detta man längtat efter.

 

 

Fika måste man ju oxå göra på standen, det ingår liksom ;o).

 

Min lilla trollunge blåser sopbubblor.



På fredag ska Elin följa med Madde på tåget till Filippa för att sova över. Sen åker jag, Emma, Susse och Emil dit på lördag för att umgås och hämta Elin. Om nu inte Susse fått sin lilla bebis då :-). Ska bli mysigt att träffa mina goa systrar.

Elin trivs sååå bra på Emmas dagis. De är så glada för att gå tillsammans. Söta de är.

Nehe dags för sängen känner jag. Vill ju inte försova mig i morgon igen som jag råkade göra idag. Hade glömt att ställa larmet. Jonas väckte mig 05.30. Jag börjar 6.00. Fick lite brottom om man säger så ;-). Men jag hann minsann. Hade väl inte gjort så mycke i vanliga fall men nu håller jag i morgon mötet så då är det ju inte så lämpligt att komma försent.

God natt, hoppas ni oxå haft en härlig dag!


RSS 2.0