Fått en liten bula på ögonbrynet på dagis


lillan


Elin och jag


Äntligen!!!!!!!!

Denna v har varit ganska lugn. Bara jobbat typ.  I går så kom ÄNTLIGEN den som ska göra färdigt våra badrum.
Vi hade vattenläcka där i sommras typ juni el nått. Är inte fixat än. Det är ju bara november snart. Jag blir tokig. Först när det hände så va de här å fixadeå hade sig. Tog då bort toaletten. Sen gick de på semester i 5 v el nått. Vi fick då ha en toa som bara satt där men inte va inkopplad. Så nu sen i sommras har vi bara haft spånplattor att gå på, och fått spola me en hink. Det har väl vait ok. Har typ vant sig. Tills för några v sen så va de här å satte in golv värmen efter mycket tjat från oss. Vi vill ju bli färdiga. Blev inte lättare att gå på så att säga. Slingor som ligger över hela golvet..... Men så i går va han här som ska göra resten.Han spacklade golvet.Ska göra det en gång till nu på söndag.Så nu börjar det hända lite efter 5 månader........
I går efter jobbet åkte jag å Elin till Madde å fikde så man slapp vara hemma när han va här å spacklade.Då hade väl Elin tjatat i hjäl honom =). Men i alla fall så när vi va hos henne så skulle hon gå på toaletten. Då sa hon till mig. ÅÅ mamma vilken fin toalett Maddde har. 2  1/2 år å ser det Hon är ju van vid våran äckliga spånplatts glov me slingor över hela.Som man absolut inte får gå på.  Då är vilken som helst toa lyxig =). Hon la sig till å me på deras badrumms matta å mös. Tyckte det va jätte mysigt där inne....Stackan........och nu när han hade spacklat golvet tycke hon att det va jätte fint. Gick och visade Mattias å Susse i dag att vi hade fått fina golv på toletten. Hon va jätte nöjd. hihi vissa är inte kräsna. Jaja men jag hoppas att det blir klart snart....Sen är det bara att börja me nästa projekt =)...

I natt så belv Elin sjuk. Jätte otäckt. Hon vaknade runt 12 tiden och skrek mamma hjälp. Jag springer in. Då sitter hon o skakar och gråter..Säger att hon är rädd och pekar på golvet.Jag är rädd säger hon hela tiden. Hon var jätte varm. Hade hög feber. Men jag fick inte ta henne för hon va rädd för trollen.. Jonas fick komma och ta henne. Vi la henne i våra sängar. Gav henne alvedon. Hon fotsatte att vara rädd å skakade. Vi fick knappt hålla om henne. Men hon hade nog så hög feber att hon yrade eller hade nån feber topp eller va de kalllar det. Men det va jätte hemskt att se. Så rädd va hon. Stackan. Så vi fick vara hemma idag.......
Susse kom hit efter jobbet. Hon fick duscha och tvätta här. De har lite problem där hemma. Jobbigt att inte kunna duscha hemma och tvätta. Det är allså inte bara vi som har problem i vårt hem. Jaja
Nu ska vi gå och dega lite säger hon =). jätte kul
Sen blir det väl fredags mys. Lite god mat. Poppa pocon å mysa =). Kolla på någn film blir det nog.

Ha en mysig kväll....

Tänker på dig Anglica i dag!


Kalas

Nu har jag blivit 27 å gammal då. Nja känner ingen skillnad faktist =).

I lördags va vi bara hemma å fixade lite. På kvällen gjorde vi egen planka. Jätte god blev den. va vi kan jag å min älskling. Eget potaismos runt om. Kött sparris  me bacon lindat om beanes sås. Sen en tomat. Blev så god. säkert jätte nyttigt =p.
På söndas morgonen kom Elin sjungade jag måa leva jag måa leva ut i hundrade år. Och slängde massa paket på mig.
kl va då 07.15 en söndags morgon. Sådär kul. Men det va jätte mysigt.  Fick av Jonas å Elin Sex and city hela boxen plus en nya filmen. En jätte god bodylotion fån Chistina Agulera (hm stavar hon så). Fick oxå ett långt halband me ett hjärta på som jag kollat på länge. Han är så snäll min lilla älskling.
Blev lite kalas här då hela dagen.Så mysigt att bara umgås å mysa lite. Elin å Filippa va å busade på hennes rum hela tiden så dem såg man knappt (allså lungt för mig ). Maten va jättegod som mamma hade lagat. Potatisgratäng och fläskfile och sallad. Hon hade gjort tårta och nån annan god kaka =). Världens bästa mamma. Tack mamma för att du är så snäll.......Fick oxå lite lottor, vann faktist hela 180 kr. Kul. Hm en tröja på Vero Morda typ =) haha skoja bara. ska inte köpa mer kläder nu. Har köpt så mycke det senaste.
På kvällen tände vi masa ljus å lyssnade bla på regnet som smattrade mot rutan. kollade oxå på Ensam mamma söker.
Somnade i soffan som vanligt efter det, Men jag hade varit uppe som  kvart över 7.....Skulle ju upp kl 5 dagen efter me....
Det va min födelsedag det......

I dag har jag jobbat förmidda 06.00-14.00 (jobbar in rasen) Va helt ok. har ju roliga jobbakompisar som förgyller tillvaron =). Inte jätte kul när man har nån som går och blänger och kollar på en hela dagarna bara =(...Nämner inga namn...=
Efter jobbet åkte jag å Angelica å handlade lite på både konsum och Ica...hm stammisar där typ.
Pappa å Ingalill kommmer hit i kväll,de kunde inte i går. Såjag va tvungn å köpa lite fläskfile för all gick åt i går. Men potatisgratängen belv det massa över av. Så jag behöver bara fixa till fläskfile och lite sallad i dag.
Ne nu ska jag göra lite nytta.

Ha en mysig kväll 

Lugn hemma kväll

I går så började jag jobba kl 12.00-18.00. Så tråkig tid. Jaja det får man väl ta en fredag i månarden. Lämnade Elin kl 11.00 så jag åkte till Angelica innan jobbet. Fikade lite å tjata lite.
Sen när vi kom till jobbet så stod Tessan där. Då fick jag en jätte fin present av dem.Två jätte fina ljuslyktor. Så gulligt av dem.  Fyller ju på söndag. Tände lyktorna i gårkväll. Så fint.
I går gjorde vi egen kebab, mums.
Kollade lite på Idol. Men nu har ju den bästa som va kvar åkt ut så nu behöver man inte titta på det mer.

I dag ska vi bara städa lite inför i morgon. Jonas har åkt in till stan igen för att köpa nått till mig....Hm slipper ju städa me..
Han ska hämta ut min telefon oxå =D. Det blev en Sony Eriksson 770i en rosa...självklart. Länktar. Min andra rosa telefon slängde Elin  poolen i somras. Grrrrr. Satt å pratade i telefon me banken så jag kunde inte säg till henne heller......
Undertiden har jag haft en gigantisk telefon. Jonas gamla. Har blivit rätt retad för den... Men nu är det slut me det =D.

Nej nu ska jag sätta gång å städa, får se  fall jag får nån hjälp av Elin =).

Ha en mysig dag!

På a6 me Angelica

Började dagen me att sätta på kaffe göra mig i ordning innan lillan skulle väckas för dagis.
Väckte henne runt 8.00. Skulle va på dagis k 9.00. Då har man tid med lite krångel oxå. Det går ju inte alltid som man vill om man säger så. Påtagning me kläder kan ta längre tid än ni tror. Det är en kamp varje dag. Å när man väl fått på dem, så efter några timmar så kan hon komma springande naken i gen. Då blir det samma visa i gen =(. Jaja
Myste lite i sägen å busade lite innan hon gick upp och åt frukost. Blev tomtegröt i dag. Tog faktist på sig själv i dag duktig tjej. Men hon skulle ju till dagis i dag å då brukar det gå lättare. Packade hennes rosa prinsess ryggsäck med en festis och en banan.
Gick bra å lämna som vanligt. Sen måste man ju passa på att göra något som man inte kan när Elin är me.....Shoppa =)
Sen bar det i väg till Angelica min jobbarkompis. Världens snällaste tjej. Har nog kännt henne i 8 år nu och det känns som man bara blir bättre å bättre kompis me henne. Hon har 3 flickor på 12 år, 10 år och 6 år. Hon är en sån snäll mamma som gör typ allt för sina barn och allt hemma (hm känner igen det). Hon bryr sig verkligen om alla me. Hon är så bra att shoppa me oxå. Om man hittar något snyggt och om man tvekar så säger hon alltid köp den, det är du värd el den skulle du vara jättefin i =) Så ska det låta hihi. Eller om jag hittar nått till Elin. Så säger hon, tänk va söt hon skulle va i den. Trotts att Elins gadrob är så full nu att hyllorona trillar i hop så blir det alltid att man  köper kläder till henne. I dag blev det en rödrandig hallo kitty tröja och ett par rörandiga hallo kitty strumpbyxor. Elin älskar hallo kitty. Så nu måste vi köpa en ny byrå till henne så att hon får plats me allt. Köpte faktist inget till mig själv (är stolt).....
Sen åt vi på Soya som vanligt. Har nästan blivit att vi går på stan varje torsdag då jag är ledig å Angelica jobbar kväll. Men förra torsdagen va vi i Ullared 5 tjejer från jobbet. Det va jag , Angelica, Jenni, Tessan och Gunilla. Riktigt kul faktist.
Jaja sen luktade jag ut en parfym som jag ska önska mig. Det står mellan Paris Hilton el Cristina Agulera (hm vet inte hur hon stavar). Jonas får väl lukta ut vilken som är godast. Spillde dock en äcklig stinkane parfym på hela handen precis när vi kom till a6 så jag har kännt den hela dagen nu. Forftrande luktar det fast jag tvättat händerna massa gångera. Fått huvudvärk av den.  Jaja sen åkte vi hem. Skulle hämta Elin kl 13.00 och Angelica börjar jobba kl 14.00.
Åkte ner en sväng till pappa å gungade lite och lekte me  katterna (pappa har en stor gård me kor å katter).
Sen har det väl inte hänt så mycke. Vi har kollat på nån Prinsess film här. Vi somnade båda 2 =). Hon låg där gämte mig å myste i soffan det går nästan inte hålla sig vaken då.
Jonas är väl på a6 och köper presenter =). Men han kommer nog snart. Så nu ska jag å skruttan gå ner och duscha.
Urch i morgon börjar jag jobba igen =(

Ha en mysig kväll.

Grrrrrrrrrrrrr

I dag va Susse här en sväng på förmiddan eller hon kom efter jobbet. Elin är överlycklig att hon kom.  serverade henne lite kaffe i hennes servis å så där =). Vid 2 tiden så skulle vi träffa mamma vid i fiket.
Vi mötte upp henne där. Sitter vi där jag , elin, Susse å mamma. Elin sjuger å lever som en vanlig 2 åring gör. Sjuger dock i en papp rulle el nått. Då när vi sitter där kommer en gubbe fram och kollar bara på Elin så säger åt henne att vara tyst för han hör inte va farbron säger som han sitter å fikar me. Elin blir helt tyst å säger jag heter Elin. trodde väl bara att han ville prata och skämta som alla andra gör me henne när hon är nånstans. Hon är ju sån som många busar å skämtar me för att hon är så framåt å söt =).
Sen går han bara. Vi tog våra saker å gick trots att vi hade tänkt att stanna en stund till....
Grrrrrrrrrr jag blir så arg. Att man kan me. Dumma gubbe sa Elin sen efter va hon hörde va vi sa om honom..................

Men det är alltid kul å träffa mamma å Susse i alla fall. På söndag fyller jag år. Då hade jag sagt till mamma att jag inte ville fira. Så en dag nu i v så ringde hon och sa att hon fixar all mat å fika bara de fick komma å fira mig. Så himmla gullig är hon. Världens bästa mamma... Det va ju inte så att jag inte ville fixa nån mat. Men vi har sagt att vi inte ska fira när vi fyller utan bara när det är gämt. Men det är mysigt att bara umgås alla.  Vi är ju en rätt stor familj om man säger så. Blir väl runt 12-15 personer i fall alla kommer. Elin säger att hon ska köpa kläder till mamma. Rolig hon är. Om man frågar va hon vill ha i julklapp så är det kläder. Hm är det vanligt att en 2,5 åring önskar sig det hihi. Undra va hon fått det i från=).
Men det va lika dant förra året när jag fyllde år så sa jag att jag inte ville fira mig. Jag fyllde då på en fredag. Då jobbade jag kväll 12.00-18.00. När jag kom hem va jag ensam, undrde va Jonas å Elin va. Ringde å kollade. Han sa bara att han va sen men att jag kunde duscha å göra mig i ording tills de kom hem. En stund senare så ringde det på dörren så stod hela min familj där ute me mat å presenter. Så de hade fixat mat å allt. Gullig min familj är. Till å me pappa å Inga-lill va me på detta. Så det blev stort kalas det året me fast vi inte ska fira =). Roliga de är. Bättre familj kan man inte önska sig.

Min familj består av min storasyster Madde. Skriver inte om henne här......
Sen är det min storebror Mattias på 28 år me sambo Madde 26år som väntar barn i Januari, jätte kul , jag länktar =) att få hålla i en liten bebis igen. Mattias är sååååååååååå snäll, hanär sååå lycklig nu när han ska bli pappa. Det verkligen lyser om honom. Det är han värd, han kommer bli en kanon pappa. Han va rätt mycke hos oss när vi fick elin.
Sen är det min lille bror Victor på 23 år han är singel men världens goaste kille föstår inte att han är singel. Han är så snäll å söt, tråkigt att man inte träffas så ofta heller, fast att han inte bor så långt borta.
Sen har jag min söta gulliga lilla syster Susse 19 år. Skulle ha det rätt tråkigt utan henne. Hon är nästan alltid me mig å shoppar å gräjar =). Hon är sååååå snäll gullig. Hon va oxå här jätte mycke när jag fick Elin. Därför är nog Susse en stor favorit hos Elin. Men nu har hon tagit studenten å jobbar å sliter varje dag. Bor hos sin pojkvän Mattias. Så nu träffas vi inte lika mycke som innan. Rätt tråkigt =(. Men vi pratar nästan varje dag =). Hon är bara bäst men det är min andra syster me....
Det va syskonskaran det. Men sen har jag ju min mamma å pappa me. Men de har skaffat sig nya familjer å är gifta båda 2 me nya. Men de skriver jag om i morgon. Måste fixa lite mat,

Ha en mysig kväll, ska kolla på bonde söker fru,
Jonas träna i kväll =(

pöss


min lilla busugne


jag


Slapp dag

I dag har det inte hänt så mycket. Bara försökt uppfostra min lilla dotter Elin på 2,5 år,som har en väldigt stark vilja om man säger så =). Men hon är den goaste ändå....Särskilt på kvällarna när hon sitter uppkrypen i mitt knä nyduschad och lugn och luktar gott å säger - Mamma jag älskar dig å så pussar hon mig. Det finns inget mysigare =). Då är det värt allt jobb och slit varje dag  med henne =).
I de lägen kan jag inte förstå att folk inte vill ha barn. Men sen är det mycke jobb me dem. Särskilt i trotts åldern som Elin är i nu. Lyssnar aldrig. man bir tokig i bland. Men som sagt de är såååå goa de små.

Nu så ska jag å elin gå å baka lite tänkte jag. Vet inte om det blir annanspaj el blåbärspaj. Elin vill blåbärspaj så det blir väl det =p.

Ha en bra dag....

pöss


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0