Jag har en hemlighet =)

Hm vet inte hur jag ska säga det men det är väl bara att skriva som det är. Jag ska bli mamma igen =),
Å vi är sååååååååååå glada för detta. Det blir en liten augusti bebis om allt går som det ska. Går in i v 14 nu. Känns som tiden har gått så fort sen vi fick reda på att vi skulle ha en liten till. Fast det är bara bra tycker jag.
Elin är jätteglad att hon ska bli storasyster, å hon kommer bli den bästa som finns tror jag =). Fast hon säger oftast att hon vill ha en lillasyster o inte en lillebror. Hm det där kan ju inte vi riktigt styra. Skulle vara jättekul att få en lite pojk nu när vi har en tjej redan. Men sen skulle det vara jättebra att få en en liten tjej till me för alla saker o kläder som vi köpt till Elin kan användas i gen. Men det har verkligen ingen betydelse va det blir, bara det är friskt o mår bra =)
Ni kanske har märkt att jag varit trött den sista tiden o inte mått bra (kanske ni redan anat att det va nått på g).
Har verkligen inte mått bra i början av gradiviteten, mått väldigt illa o varit sååååååååååå trött, men nu ätligen mår jag bättre =). Så nu är det väl bara att njuta o bli tjock =D. haha. Har redan fått en liten mage så de flest på jobbet vet nog om det nu. Så nu vet ni min hemlighet =).

I går kändes som det ända vi gjorde på jobbet va å äta o jobba lite i mellan åt. Först när vi kom så hade vi årsmöte me facket. Fick då smörgåstårta. Jättegod =). Kl var då 14.00. satt där ca 1 timme. Sen kom Zebbe o sa att det fanns semlor så vi skulle fika kl 17.00 alla. Då va man fortfarande sååååå mätt efter smörgåstårtan, som tur va kom Elin o Jonas och hälsade på så Elin tog hela min semla.  Så då slapp ju jag de kalorierna, behöver ju inte äta mer än man behöver för man har bebis i magen =p (fast det gör man nog ändå). Sen 19.00 hade vi lunch blev då en smörgåstårtsbit till då =p. Va rätt mätta efter den dagens arbete o ätande...Men gott va det.

I dag blir det jobb igen, har tagit mamma dag i morgon, vet inte än i fall jag fick ledigt. Får väl reda på det i dag antar jag.

Nej nu ska jag gå och mysa me min lilla tjej i soffan som är rätt förskyld. Hostar jättemycke och är snorig.

Ha en mysig onsdag

kramis

 Tänk att jag ska få en egen sån här snart =). Detta är lilla Engla.


Min mamma

I fredags efter jobbet (slutade 12) så åkte jag bara o hämtade Elin på dagis. Är alltid såååååååååååååååå trött efter fm veckan så jag o Elin brukar alltid sova 1-2 timmar när vi kommer hem. Ville inte bli störd så jag stängde av ljudet på telefonerna som jag aldrig göra annars.........
Självklart är det då det händer något......

När jag vaknar till vid halv 3 tiden så kollar jag på mobilen o hemtelefonen. Mamma hade ringt på båda o lämnat ett mms på mobilen.
Det visar en bild på hennes bil total krockad på förarsidan...............
Jag ringer upp direkt. Hon hade blvit påkörd av en annan bil i sidan å  åkt av vägen ner i diket......
Som tur va skadade hon sig inget alls. Urch men det känslan när man såg bilden på mobilen går inte beskriva. Blev såååå rädd.... 
Å min kära mamma va så skakis o chockad å försökte få tag på mig men jag svarar inte för jag sover. Urch kändes så dumt. Men hon hade fått tag på min lillasyster i stället som tur va. De körde in henne till Atteviks me hennes bil (hon skulle inte köra mer efter det). Mina 2 bröder jobbar där innne. Där säger de att det är bara att skota bilen =(.
Min kära gröna polo. Mamma köpte den av mig förra våren. Men det viktigaste är att mamma inte skadade sig.....Urch som mamma sa: Livet är på en skör tråd..Det kan ändra sig så snabbt utan förvarning. Så va rädda om varnadra o ta inte livet för givet.....
Å va klok jag lät =D.
Mamma du är den bästa som finns älskar dig så mycke. Du måste vara rädd om dig för vi vill ha dig kvar länge till.

I lördags så skulle Susse o Tias ha Elin för vi skulle fixa här i hallen. Sen när Susse kom å skulle hämta henne så blev det så att jag me följde me för jag inte kunde göra så mycke ändå. Men det är inte lätt o hålla på när hon är hemma om man säger så.
Så vi åkte till Tenhult o öpte lördagsgodis på monas. Sen åkte vi till Tias, Madde o Engla. Väntade på att mamma o Olof skulle komma. Så vi satt där o tjatade o myste me Engla.
När mamma kom så fikade vi semlor =). Sen åkte vi till Susse o Tias för vi kunde inte åka hem riktigt än.
På kvällen åkte vi till Macdonalds (köpte hem).
Skulle kolla på melodifestivalen men jag somnade innan 9 o Elin vid halv 9. Så det va en lugn lördagskväll.
Skulle igentligen åkt till Anglica o Stefan men Stefan va inte pigg så vi skulle ta det en annan helg. Men jag va så trött så det va nog lika bra att vi va hemma.

I dag har vi varit ute i snön lite å lekt. Jag Jonas Elin o grannen Tommy o hans tjej gjorde snögubbe tillsammans inne på hans tomt....Va kul vi vuxna kan ha i bland =). Elin är alltid o tjatar me Tommy när vi är ute stackan =). Fast hennes pappa är lika dan....
Sen blev det lite pulka åkning i pulkabacken tills det började ösregna.
Nu ska vi väl i väg o handla lite in för kvällen å veckan. Jag jobbar kväll denna v =(.

Ha en mysig söndag

kramis

Kalas

I hegen höll vi mest på hemma här då.......Men mycke kvar än =(.

På söndagen firade vi Susse. Jag o mamma va ju på a6 förra v o fixade presenter från oss alla =).
Det blev en klocka, ett halsband o ett armband från klockmäster. Sååååååå fint va det. Har nått liknade halsband själv o klockan me (hm ovanligt att vi har lika saker ).
Vi va hemma hos mamma för hon har mest plats. Hon hade fixat mat o pannacotta till efterrätt. Jätte gott.
Tias o Madde va där me lilla Engla, hon är så söt o snäll. Elin fick hålla henne, det va så sött.
Hon pussar på henne o gav henne tutten i fall hon är ledsen. Sen går hon å säger här hemma flera gånger om dagen att Engla hon är så söt mamma. Hon kommer nog bli en bra stora syster en dag =)........

I går va jag såååååååååå trött efter jobbet, bara låg i soffan o kollade på tv. Elin va lika trött hon.
I dag är jag piggare, la mig vid 22 i går så man fick sova 7 timma i alla fall. Förra natten sov jag nog bara 3-4 timmar å det är jag inte van vid. Brukar sova upp till 10 timmar när jag är ledig o jag jobbar kväll. Hm fast det kanske är för mycke jag vet inte.

Nu står Elin i duschen så jag får väl ta hand om henn. Tänkte tvätta lite me nu när jag har ork =D.
Sen fixa maten nu så jag slipper det senare, så kan jag bara ta det lungt i kväll....Skönt.

Ha en mysig tisdag

kramis

Elin pussar Engla Min älskade mamma
 Elin håller henne 

De 3 kusinerna Den stolte o duktiga pappan

Alla hjärtansdag

Ville bara önska er alla en mysig alla hjärtansdag.
Här håller vi bara på me renovering så det är inte så jätte mysigt direkt, men det blir ju fint =).
Ska strax i väg o hämta lillan hos mamma, länktar såååååååååå  efter henne. Det är så tomt o tyst här utan henne.
Tur att man har henne =). Va gjorde man innan man hade henne? Måste haft jätte tråkigt......

Blir nog lite god mat här o lite mys i kväll tror jag =)

Ha en mysig dag nu o hoppas ni får nått av er/era kära.

kramis


Måla

Denna v har varit rätt lugn faktist. Har ju varit ledig. Men det har varit snö ute så vi har åkt lite pulka =).
Tyckte till o me jag va kul =D. Vi åkte tillsammans ner för backen ner till pappa, oj oj va fort det gick. Å jag bara as garvade å Elin bara kollade konstigt på mig men jag hoppas hon tyckte det va kul, men det verkade nästan som jag tyckte det va roligast av oss 2 =D.
Va ju tvungna o gå in o kolla på lilla Engla för mamma skulle dit. Å så fin hon är. Så nu har jag träffat henne 3 gånger på 1 v typ =D. Hoppas de inte tröttnar på mig som är där o springer hela tiden. Men jag vill ha en liten bebis dos sådär så å då. Hm
Varit hos Susse o Tias me o fikat, Gissa vem som va lyckligast för det?? Elin så klart. Fick tvångs ta me henne hem sen.
Hon tycker det är såååååååå roligt å träffa Mattias o Susse. Men det är ju kul.
Va i onsdags o inhandlade allt till hallen. För nu ska den ÄNTLIGEN fixas. Jag hatar verkligen våran hall. Har gjort det sen första dagen vi flyttade in här, men det har bara inte blivit av att vi gjort nått åt det. Men nu i helgen blir det av efter att jag tagit tag i det. Just nu är den GUL as ful me en as ful bord (hm hur stavas det??) som sitter en liten bit ner på väggen. Urch den är såå hemsk. Men nu blir det måla taket så det blir frächt, måla väggarna vita. Byta ut skostället o hatthyllan till en gadrob av nått slag. Hatar o se alla kläder o skor (å vi har mycke av det). Sen blir det att måla räcket som är av furu (blä) till vitt, byta alla furu dörrar till vita. Så jag hoppas det blir blir bra. Sen blir det att byta golvet me men det gör vi inte förrens vi gör köket som jag hoppas blir i sommar. För vi ska ha samma golv i köket som i hallen så då byter vi det samtidigt. Så nu har vi å göra i helgen men det ska bara bli kul =). Så mamma kommer o hämtar Elin efter jobbbet i dag. Hon slutar 18.00 så jag hoppas jag hinner hem innan hon hämtar henne. Så Elin ska sova hos mamma o Olof i natt så vi kan fixa här hemma i morgon.
Jag ska ta före o efter bilder så ni får se sen hur det blev.
I går va jag o mamma på a6 o kollade lite. Vi inhandlade det som va planerat (hemligt för en viss person).
Hoppas det blir bra i alla fall.
Nu ska jag i väg o jobba snart, 12-18.00.
Urch va kallt det är ute burrrr vill inte gå utanför dörren känns det som. Men man tar ju alltid på sig för lite kläder när man går ut, man kan ju inte gärna ta på sig en värsta fjälldressen när man åker till jobbet fast man skulle vilja det. Tänk va skönt för Elin som kan ha massakläder på sig för det är normalt, men vi vuxna kan minsann inte ha så mycke kläder på sig mitt i samhället bara så där för att åka o handla på ica. För vi ska väl frysa el?? Tur att man bor på landet för när jag går ut här så har jag min fjälldress på =)...............

Ne nu ska jag fixa i orning oss för dagens aktiviteter...

Ha en mysig fredag (glöm inte allahjärtans dag i morgon)

Kramis

Här är den lilla söta Engla





Hon är sååååå söt lilla Engla. Kunde inte låta bli att titta in till dem i dag. Så fin är hon. Man kan inte låta bli att klappa på henne el sluta titta på henne. Det har ni gjort bra Mattias o Madde =) hihi
En ny liten medlem i våran stora familj, å fler lär vi väl bli =p......

I fredags natt jobbade jag, det va tungt. "Nån" nämner inga namn hade slängt alla skor i en kartong i omklädningsrummet så jag visste inte vilka som va min. Fick ta några som såg vetiga ut. Grrrr. Fick så himlans ont i ryggen sen. Va nog inte rätt skor. Hade i o för sig samma område 13 timmar som va rätt tungt kan kanske bero lite på det me.
Tur att jag bara skulle jobba en natt för jag kunde knappt gå i går kväll här hemma.

I dag har vi varit ute lite i snön som kom i natt =D. Elin tyckte det va jätte kul. Men det va faktist riktigt skönt ute när man tog på sig lämpliga kläder. Stod o pratade me David en stund me, inte gjort det på ett tag så vi fick prata av oss lite =).

Sen gick jag o lillan i o bakade bullar o sockerkaka =). Riktigt mysigt faktist. De blev JÄTTE goda om jag får säga det själv. Så vi bjöd hit Elins farmor o Farfar i hit på en fika i morgon. Sen ska nog Vickie komma hit på tisdag i fall inte jag minns helt fel. Så då finns det fika till oss =)...

Ne nu ska jag fixa lite mat till min kära familj.

Ha en mysig söndag

kramis

Jag har blivit Faster till en liten Engla =D

Å hon är sååååååååååå söt lilla Engla. Äntligen har hon kommit så som vi har väntat =). Stackas Madde det va kämpigt för henne att få ut henne....Men allt hade gått bra i alla fall det är det viktigaste.
Hon föddes den 3 feb kl halv 4 på morgonen vägde 3530 o 51 lång. Nu har hon fått lite gulsot så hon är så där brun å söt =). Jag va på a6 en sväng i går å köpte massa söta rosa kläder på Esprit till henne. Så fint så =). Sen vid halv 5 så åkte jag å Elin till de nyblivna föräldrarna. Å där sitter Mattias me henne i köket. Å hon är så söt å fin. Lik Mattias faktist. Fast jag kan även se drag från Elin när hon va liten. Hon är så snäll, gråter nästan inget. Jag får tårar i ögonen när jag tänker på henne. Den känslan att få en liten bebis är ju obeskrivlig, känns om det inte finns nått viktigare i äns liv just när man befinner sig i den situtationen. Man lever lite i en bubbla där inget ont kan komma in, fast tyvärr kan det ju det ändå.
Men jag är så glad för deras skull, Grattis till er Madde o Mattias ni kommer bli jätte bra föräldrar.
Det är så gulligt att se mattias min store bror vara så duktig pappa o håller henne så ömt, fast jag visste redan att han skulle bli världens bästa pappa =). Han va här rätt mycke när Elin växte upp o det märktes redan då att han skulle bli toppen pappa. Men jag tror nog att Elin blev lite avis för hon ville kramas me Mattias o pussa på honom, hon är ju van att få alla uppmärksamhet o nu va det en liten bebis som fick det i stället. Men det går nog bra snart när hon vant sig lite. Bara hon får vara delaktig så går det nog bra =)
Mamma o Olof skulle dit å hälsa på i dag, jag ska bara ta det lugnt för jag ska jobba natt =(.....

Vi har haft virus i datorn det är därför jag inte skrivit på länge.......
Lägger in bilder nån dag på lilla Engla, har massa nya pogram här i datorn som jag inte kan än, så jag får ta det en annan dag.

Ha en bra fredag

kramis

RSS 2.0