Gränna!

I dag hade ví tänkt åka ut med båten för att ha en liten utflykt. Men det blåste så mycke och såg
väldigt mulet ut så vi hoppade över det. Får hoppas på bättre väder längre fram när vi har semester.
Så vi åkte till självplocket för att plocka jordgubbar i stället :o). Men det va oxå uppskattat av tjejerna :o).
De åt jordgubbar så de mådde illa (Jonas oxå) ;o).Sen efter det hade vi tänkt att åka till Vissmålen för att fika och rida ponnyridning. För Emma ÄLSKAR hästar :o). På midsommarafton red hon 4 gånger på ponnyridningen. Men tyvärr va det inte öppet på helgerna :o(. Men varje dag mellan 10-15 så vi får åka dit på semestern i stället


Så vi tog en sväng till Gränna i ställer. Så vi åt där på en resturang och sen gick vi på stan och köpte SJÄLVKLART polkagrisar :o). Men tejerna köpte klubbor oxå.
Kan ju meddela att de va kladdiga sen ;o). Sen in till stan för att hadla lite mat.
Nu är de ute och leker med Tuva (Jonas är ute ).


♥ ♥

I trosdags va vi ju hos Vicktoria och de. Lovade ju att jag skulle lägga in lite blider på det och från midsommar så här kommer de.

Från midsommar:


Elin rider.


Båda rider.


Jag och mina små ♥



Från i trosdags:


Ska ätas tårta.


Emma är nog mest sugen ser det ut som ;o).

image description


Elin och Alexia leker i trädet.


Min apa ;o).


Vi försökte ta kort på alla barnen, men det va inte lätt att få nån bra bild tyvärr :o/.
Elin har ansiktsmålning.

Vi tog lite andra bra kort när det va fint väder sist. Måste bara få visa några av dem.
Tyvärr va ju inte Elin hemma. Hon va hos kompis och lekte.











Sååå fint kort på mina ♥ ♥












Elin kom hem till slut så hon och hennes kompis Tuva kom med på en bild i alla fall :o).
Hade många fler men kan ju inte lägga ut alla. Men visst blir det härliga bilder ute?

Några andra fina kort vi tagit ute:


Här är ett härligt kort på Emma och Engla när vi är ute hos pappa.


Elin myser med Elvina.



Nehe nu ska jag gå ut och umgås med min familj. Misstänker att Jonas är sugen på att
grilla snart ;o).

Hoppas ni får en mysig lördagskväll ♥ .








En härlig dag!

Skriver för första gången här på min blogg från telefonen. Man använder ju den så mycke mer än datorn. Orkar sällan sätta mig där nuförtiden. Smidigare med telefonen ;-). Hur skulle man klara sig utan denna uppfinning ;-). Man använder den bara mer och mer tycker jag. Man gogglar recept, läser nyheterna, spelar, läser bloggar, kollar Facebook ja osv. Ja nog om det.

Idag va vi bjudna på 3 års kalas för Emmas kompis Antonia. Elin är ju kompis med hennes storasyster Alexia och jag är kompis med deras mamma så vi va bjudna alla. Anna, Olle och Arvid va oxå bjudna. Så hela ligan som träffades mest undrer vår föräldrarledighet va samlad :-). De bjöd på tacos och Jordgubbstårta :-). Så gott. Vi satt mest ute i det underbara vädret. Vi bara njöt. Barnen lekte för fullt och vi mammor satt och tjötade om allt som kommer ändras snart för våra stora barn. De börjar ju förskoleklasss efter sommaren och det är ju rätt stort :-). Tror nog vi mammor är mer nervösa än barnen ;-).
Men det kommer gå jättebra tror jag. Och Elin kommer ju åka buss oxå så hon fpr verkligen få göra massa nytt. För hon har ALDRIG åkt buss stackarn. Tåg har hon åkt några gånger men aldrig buss. Men både jag och Jonas har körkort varför ska vi åka buss då?

I morgon är sista dagen för Elin på sin ordinarie förskola för sen stänger nu över sommaren. Så hon kommer gå tillsammans med Emma de 2 sista veckorna. Och det är hon sååååå GLAD över :-). Men det känns ju lite att det är sista dagen med sina favoritfröknar :-(. Så jag och Elin ska åka och köpa nått litet till dem i morgon innan dagis. Kommer minsann att sakna dem!!!

Hm tänkte lägga in bilder från idag , men vet inte riktigt hur det går till. Försökte men det funkade inte :-/. Får fråga Susse hur man gör :-).
Tänkte även lägga in sen midsommar. Men får göra det i morgon från datorn i stället då :-/. Så allt är faktist inte telefonen bäst ;-).

Ha en mysig kväll !

Själv har jag tänt ljus och krupit ner under filten i våran sköna soffa i gillestugan och kollar på tv och bloggar :-).


RSS 2.0