Mina fina tjejer





tog detta i Elins säng när de låg o myste där =). söta de är.

Nu är Elins väska packad med kläder, böcker, yazy o hallo kitty spel så hon klarar sig =D. Hon har länktat så att få sova hos dem. Det är ju inte så ofta hon sover borta så hon tycker det är såååå mysigt att göra det. Hon blir väl riktigt bortskämd me kan jag tänka mig =p. Sist hon sov borta va när vi fick Emma för exakt 12 veckor sen i dag. Grymt va tiden gått fort. Men ändå känns det som man haft Emma hur länge som helst.

Nu slutar Jonas jobbet snart. Vi ska åka direkt när han kommer.
Bäst att fixa i ordning oss lite då. Huvudvärken har släppt oxå =D.

kram


torsdag



Här myser systrana på morgonen innan Elin åker till dagis.

I dag vaknade jag med huvudvärk =/. Sovit lite oroligt de sista dagarna. Har mycke att tänka på nu. I morgon är Ninas begraving. Det kommer vara sååååå jobbigt. Vet inte men det känns som man stängt av känslorna de sista veckorna. Vill liksom inte tänka på det. Mår bara så dåligt av det =/. Men i morgon blir det nog svårt att inte visa känslor. Fast det vore väl konstigt. Det va som när man gick på skivrealesen, så fort man va utanför kyrkan när man såg kortet på Nina, så började man gråta o sen va det kört....

I dag skulle jag in till Alexandra på nått smyckes party. Men huvudvärken stoppar mig. Angelica messade oxå o undrade i fall jag kom ner till jobbet o hälsa på. Men jag orkade inte. Blir kanske senare innan jag hämtar Elin.

Elin ska sova hos farmor o farfar i natt. För hon ska ju inte med i morgon. Tycker inte det passar en 3,5 åring att gå på begravning. Det räcker med att hon sett mig leden här hemma. Hon frågade faktist mig i bilen till dagis i dag va vi skulle göra när hon va hos famor. Jag sa då att vi ska säga hejdå till Nina. Men det vill jag oxå göra då sa hon. Men jag kan hälsa till henne sa jag. Men jag vill träffa henne me sa hon då. Men Nina är död sa jag då, för hon vet  va det är. NEJ sa hon och va jätteledsen. Hon som va såååå snäll sa hon flera gånger. Jag har försökt prata med henne om det innan men inte vetat va jag ska säga riktigt. Men nu förstod hon mer när jag sa att hon va död. Inte lätt att förklara för sina små barn om sånt. Har sagt innan att hon inte finns mer, då har hon nog inte förstått riktigt. Men nu förstod hon för hon blev ledsen =(.

Jag, Emma o Jonas ska in till stan sen för att köpa ny vit stjorta till i morgon. Blir nog att vi äter på zoya el tar med, beror på hur mycke folk det är. Vill ju helst inte vara i folksamlingar med lillan.



Detta kortet tog jag nyss när Emma låg o tränade. Vill ta när hon ler, men när jag precis ska ta kortet så slutar hon le =(.

Hoppas ni får en bra dag.

Kramis

fikat

I går va det rätt så lungt här. På förmiddan myste jag mest me mitt lilla "penntroll". Emma är faktist lite lik ett penntroll. Hon har bara lite hår ltie längre bak på huvudet som står rätt upp hela tiden. Så söt så. Så nu mera kallar jag henne mitt lilla penntroll =).

ser ni likheten  =p ?

På eftermiddan kom Susse på en liten fika.  Köpte bullar på fiket här ute. Så himlans goda är de. Hm inte bra för min diet =p. Men jag vägde mig i dag o nu har jag bara 2 kg kvar till vad jag vägde innan  jag blev med Emma =D.
Hoppas jag hinner gå ner det till jul. Vi får väl se =). Man kanske inte gör det ifall man ska fika varje dag.... Men det är inte lätt att motstå de goda bullarna.



Vi spelade oxå favorit spelet yatzy. Det har vi spelat MAOSSOR av gånger. Och det är alltid lika kul =). Soelade med Elin sen på kvällen. Men va sur hon blir när inte hon vinner. Sån dålig förlorare är hon. Så man får säga att hon vann fast hon inte gjorde det, för annars springer hon in på sitt rum o gråter på sängen, å det vill man ju inte =p.




Jag o Susse fixade lite mat oxå sen senare. Blev en god sallad med stekt kycklingfile till. Jättegott o nyttigt =).

I dag har jag ringt lite viktiga samtal som man måste göra i bland.

Har bland annat pratat me jobbet. Min personal chef undade när jag hade tänkt börja jobba på heltid i gen. Hm det har jag inte äns tänkt på än. Emma är ju bara 2 månarder så det har jag inte funderat på. Men jag har ju tänkt att jag ska börja jobba min ena helg i mars. Men det får vi se i fall jag får göra =/. Han visste inte än =(. Jaja vi får väl se.
Sen pratat med länsförsäkringar om försäkring för Emma. Så nu ska vi bara fylla i papprena o skicka in, sen är det klart.

Nej nu ska städa lite här.



Hoppas ni får en bra dag.

Kramis


Helgen

I lördagskväll va vi hembjudna till Sandra, Andreas, Thea o Hanna. Kan ju meddela att det va ett tjat här hemma hela dagen. När ska vi åka till Thea o Hanna?? Hela dagen. Tills vi ska åka. Då sitter hon o kolla på tv o vill kolla färdigt på det först. Men hallå hon har liksom tjatat hela dagen om att åka. Det är bara sååååå typiskt Elin. Så vi fick ju hjälpa henne på med ytterkläderna och sen åka. Kom i rätt så i tid denna gången. Vi skulle vara där runt 17.00 - 18.00 tiden. Vi v nog där vid halv 6. Men det va för att jag stoppade Jonas i sista stund om att duscha. Annars hade vi kommit en timme senare kan jag tänka mig. För han tar hur lång tid som helst på sig är han duschar. Alltid när vi ska ha folk hit så står han i duschen när de kommer, så typiskt honom =p..

Cissi, Per, Albin o lilla Oskar va oxå där. ÅÅÅÅÅÅÅ va söt han va lilla Oskar. Så liten o hjälplös. Kan inte förstå att den inte va så längesen min lilla va sååå där liten o hjälplös. Klar att min lilla Emma fortfarande är bebis men inte så där spädig längre. Jag bara älskar bebisar, de är ju sååååå goa o mysiga. De där så läterna de har, gnorrar å gnyr lite, så mysigt. Men det är oxå lite skönt när man kommit över den där späda tiden. När man inte lärt känna dem än. När det skiks mycke, särskillt på nätterna. Så man är så´där dödstrött attt man knappt vet va man heter. Man blir sådär frustrerad när inget kanske hjäper o sambon inte märker nått fast bebisen kanske gall skriker..Då vill man nästan bara sätta sig ner o gråta =/. Och innan man kommit in i alla rutiner.

Nu trivs jag jättebra i alla fall. Jag har lärt känna Emma rätt så bra nu tycker jag. Hon sover hela nättera utan ett knyst =), är snäll o go på dagarna. Sover inte sådär jättemycke på dagarna, fast när man åker i väg nånstans så sver hon jättemycke =). Jaja nog om det.

Ungarna lekte för fullt som vanligt. Strökade o rev ut o åt glass o popcorn så mycke de kunde innan de slocknade lite här o var =). Vi va kvar sent som vanligt. Jonas kan ju aldrig sluta tjata när han träffar dem =p. Fick typ dra han där i från. Stackas Sandra o Andreas, de va väl trötta. Fast det är alltid kul att träffa dem. Sandra hade gjort jättegod mat som vanligt. Jonas va mest glad i eftrerrätten. Sandra hade gjort turkiskpeppar maränger. Super goda va de=). Så nu säger Jonas att jag måste gör a det =).
Emma va i alla fall såååå snäll där. Först sov hon 3 tmmar, tills jag väckte henne. Sen åt hon bara lite o va me hela tiden. Låg mest i soffan o kollade lite. Åt lite till, sen sov hon en stund innan vi åkte hem. Vi åkte hem rätt sent. Kl va säkert 02.00..Men trevligt va det.

De vilda barnen =).

De nyblivna föräldrarna.

titta va söt han är.

jag o Emma

jag, Emma,Per,Cissi, Andreas o Sandra.



Här är en nöjd Emma när hon badar.

Sov till 11 på söndagen. Så det blev ev kort dag känns det som. Vi åkte o stor handlade på  maxi på eftermiddan.
Sen va det bad för Emma här.

I dag har Moa varit här o lekt med Elin.

Nu ska jag fixa lite mat här.

Ha en mysig kväll.

Kramis

Pratade me min kära stora syster här nyss. Känns som det va längesen vi pratade. Hoppas vi träffas mycke sen när hon fått sin lilla bebeis. Man. ska ta vara på varandra. <3

Varit barnvakt =).

I går kom Madde med lilla Engla vid 12 tiden. Jag o Susse skulle vara barnvakt åt henne. Madde skulle jobba lite.
Hon sov i vagnen i nästan 2 timmar så det va ju lugnt =).
Medans hon sov så gjorde vi vofflor. Elin bara älskar det.

Här äter hon vofflor.

Vi försökte även ta ett härligt kort på Emma o Elin till julkort. Men jag tror inget blev sådär jättebra direkt. Helst hade jag velat att de satt i nån stor snöhög med massa snö runt om och att snön yrde i luften. Och med
vinterkläder på sig och tomtemössa på. Men tyvärr så är ju Sverige som det är. Det bara regnar och regnar =(. Kan det inte komma lite snö i alla fall så jag kan ta mitt härliga julkort =p.

Nja lite mer juligt kan det väl bli el?
Har tyvärr inte så mycke röda kläder till mina tjejer. Hm mest rosa i deras garedrober =). men visst är de söta mina tjejer?

lilla Emma

Elin med hunden Rufus =)

När Engla hade vaknat så fick hon leka lite innan hon skulle äta. Elin hade väntat såååå på att hon skulle vakna.

Engla o Emma är väldigt intresserade av varandra.



Elin sprang o hämtade masssssa leksaker på sitt rum. Fick stoppa henne tillslut.

Sen när de lekt en stund så skulle Engla äta lite pannkakor.

Elin hjälpte till.

Egnla hon är såååå snäll. Tänk att få en sån snäll unge. När Elin va i den åldern va hon sjövild =). Hon va o klättrade överallt o pillade på ALLT. Men det märktes knappt att man hade ett extra barn här. Bara att man fick ha koll så att hon inte va vid trappan. Elin lekte ju me henne  hela tiden så det va ju inget. Men det va ändå skönt att det både va jag och Susse som hade henne. För man blir ju rätt låst när man sitter och ammar.
Sen kom Mattias efter jobbet . Då skulle Engla äta igen. Sen blev det lite apelsin till både Engla o Elin.



Sen på kvällen blev det lite mys här som vanligt på fredagar. Gjorde egna hamburgare som Elin älskar. Sen blev det lite pockorn o Idol =).
Både Elin o Emma somnade tidigt. Men självklart så somnar jag oxå tidigt i soffan =/. Vill ju sitta uppe lite en fredagkväll o kolla på tv. Men jag är verkligen helt slut på kvällen, fast att jag får sova hela nätterna. Men man är ju uppe tidigt varje dag så det är väl därför. Sen är det ju inte en lugn stund här hemma heller. Men det är myyyys ändå =).

I dag blir det nog att åka in till Jonas på Holmgrens. Han jobbar i dag. Och de har satt upp hoppborgen. Tänkte att Elin kunde hoppa av sig lite =). För i kväll ska vi till Sandra, Andreas, Thea o Hanna. Cissi, Per, Albin o bebisen kommer nog oxå =D. Kul att få se den lilla. Tror att den ska hera Oskar men det va inte säkert sist jag pratade me Cissi. Blir kul. Annars är det rätt lugnt här nu. Emma sover o Elin myser i soffan.
Hm skulle itne skrivit så, nu vaknade Emma.

Hoppas ni får en skön lördag.

Kramis

Titta va duktig hon är =)

Min dukiga tjej

Stark hon är =).

I dag mår jag mycke bättre. Bara ont i armen. Jonas va inte heller pigg sen i går. Men han känner sig bättre i dag oxå. Elin va pigg som vanligt. Jag frågade massa gånger i fall hon hade ont i armen, men det hade hon inte. Och feber hade hon inte heller. Skönt att hon klarade sig bra i alla fall.
Blev  att man låg i soffan med täcke o kudde nästan hela eftermiddan o kvällen. Fick sällskap av 2 mysiga tjejer me =). Det va lite trångt med det va mysigt ändå =D.

I dag är det projekt städa, tvätta o elda här. Måste ju göra det nån dag i veckan. Brukar försöka göra det när Elin är på dagis. Men Emma tycker inte det är jättekul direkt. Jag har en bärsele som jag lånat av syrran Madde. Får se i fall jag använder den i dag. Hon vill inte ligga ensam på golvet hur länge som helst....

Hoppas ni få en bra dag.

Kramis


shi (?) fick jag.



Nu har jag fått feber =(.  Jag som sa att jag mådde bra. Så farmor o farfar har Elin nu så jag kan ta det lungt =(.
Ska gå o lägga mig nu med Emma o försöka få henne och somna me.

Ha det gott.

Kramis



Mina duktiga tjejer.

I söndags så va vi på Ninas skivreleas. Å va jobbigt det va. Fast det va jättefint.
Det första man ser är en stor bild på Nina på dörren in. Sen ser man mormor som står o gråter. Va stora bilder upphängda på henne lite överallt. Och där framme va det en stor på henne som visades hela tiden innan allt började. Man satt o grät typ hela tiden. De visade ett bildspel på henne och spelade en av hennes sånger "jag vill leva". Å va jobbigt det va, man hörde snyfningar överallt i kyrkan som va fullsatt.. Sen va det 3 andra tjejer som sjöng hennes låtar.
Men det va kul att träffa hela släkten o massa annat folk som man inte träffat på länge. Nina hade varit sååååå nöjd med denna kvällen. Hon sålde slut på alla cd skivorna och fått massa beställningar =). Härligt.
Nu är det bara det  jobbiga kvar......
Begravningen är fredagen den 27 november..

I måndags va vi bara hemma. Moa va sjuk så va hemma från öppnaförskolan. Vi spelade lite spel o läste lite böcker i stället. Blir lite lång tråkigt i bland att bara vara hemma en hel dag. Det regnade nästan hela dagen så det va inget väder att vara ute i heller.

I går va Elin på dagis.
Då åkte jag, Emma o Angelica in för att köpa julklappar till de små =).
Blev lite smått o gott, bland annat denna Hallo Kitty "dator". Det är massa spel på som de lär sig räkna o skriva lite.Elin är jätte intresserad av det, så jag tyckte det passade bra.

söt va?

Emma va så snäll så. Sov hela tiden =). Vi va bara på Eko hallen o Brio. Vill inte åka till ställen där det är massa folk med Emma.Vi köpte me oss lite mat o åt hos Angelica. Vi skulle igentligen åkt o hälsat på hos Therese i hennes nya lägenhet. Men hon mådde inte bra. Kra på dig vännen. Fick jättefina öronhäng av Angelica o Therese i födelsedags present (lite efter). Tack så jättemycke tjejer =).

På eftermiddan skulle jag, Jonas o Elin ta sprutan. De började ta den vid 17.00 tiden. Vi va där innan 16.00 som tur va. För typ hela Tenhuls föräldrar o barn va nog där. Kön va säkert 150-200 m lång o barnen sprang runt o lekte. Vi va i bland de första så vi va klara 17.20. Elin va jätteduktig. Hon sa ingeting. Hon sa bara det gjorde inte ont något =). Min dukiga tjej. Sen åkte vi o köpte Macdonals för det hade vi lovat henne, i fall hon tog sprutan. Men den gjorde verkligen inte ont. Kände inget. I dag har jag bara lite ont i armen. Elin o Jonas mår oxå bra i dag =).

På kvällen va Elin så duktig, hon matade Emma med flaskan.

duktig hon är. Jag ammar men får ge ersättnig nån gång om dagen.

Det va hon själv som tjatade att hon ville mata henne. Hon är så snäll mot henne. Ger henne tutten i fall hon är ledsen el skakar på skallarn så hon inte gråter. Pratar med henne massa o vill hålla hene jättemycke. Och hon håller henne jättebra nu =). Nu har ju Emma växt till sig lite så det är lite lättare  för henne.

Emma har verkligen oxå ändrat på sig. Hon är så stadig i huvidet. Ler o "pratar" jättemycke. Det är sååååå mysigt. Man vill bara pussa o gosa med henne hela tiden. Hon luktar bara så där gott som en liten bebis kan lukta =).
Sen lyfter hon på huvudet jättemycke när hon ligger på mage.

kolla här.

Detta är Elin när hon tränar lite. Fast hon är nog lite äldre på denna bilden. Men visst är de lite lika?

För nån v sen blev hon bara jätte arg om hon fick ligga på mage, lyfte inte huvudet alls. Men kolla här va hon lyfter högt. Min duktiga lilla tjej.
Hon sover oxå hela nätterna. Oftast får jag väcka henne på morgonen när Elin ska till dagis så hon hinner äta innan vi åker. Det är så det ska vara =D. Nejdå jag vet att det är långt i från alla bebisar som är såna. Men Elin va oxå sån. Jag är verkligen så glad att jag fått såna barn som sover hela nätterna.Man orkar ju så mycke mer på dagen då =).

I dag på mogonen va jag hos tandläkaren oxå. Har inte varit där på 2 år tror jag =/. Men jag hade inga hål =D. Emma va oxå jättesnäll. Hon satt bara där i bilbarnstoel o va söt =). Visste inte heller att man fick 300 kr per år från försäkringskassan upp till man är 30 år efter 30 år får man 150 kr per år.. Och jag va inte förra året så jag hade 600 kr att betala med =). Så jag behövde bara betala 165 kr =). Men det va bara en vanlig undersökning som gick på 765 kr. Skönt att man hade de 600 kr innestående då. Men kan inte fatta att de kan ta så mycke för bara en undersökning.

Nej nu ska jag pussa lite på min lilla Emma.

Hoppas ni får en bra dag.

Kramis

Ojdå

En vecka sen igen jag skrev här. Hm dåligt av mig =/. Ju längre tid det är i mellan ju svårare blir det att veta va man ska skriva....
Men jag ska försöka sammanfatta lite va vi gjot i veckan. Fast denna veckan har jag faktist hållt mig hemma det mesta faktist.

På söndagen va vi hos pappa o firade farsdag. Alla mina syskon va där me. Kul att samlas alla i bland o bara umgås. Pappa höll Emma för första gången.

Snälla goa pappa o Emma

Sen när pappa gått till lagården så åkte hela syskonskaran till mamma o hälsade på. Vi spelade lite spel o hade det myyyys. Pratade lite minnen om Nina. Känns bra att man kan prata om henne o fråga mamma om det är något man undrar. Det finns ju mycke man undrar men det finns tyvärr inte svar på allt....


Va på öppnaförskolan som vanligt på måndagen. Alltid lika trevligt =). Elin får leka av sig lite efter helgen. Sen efter så följde hon med Moa o lekte några timmar. Då sov faktist Emma hela tiden så jag fick lite egen tid . Men då passade jag på att åka o handla lite på Ica. Så slapp jag ta med en av barnen i alla fall =).


På tisdagen va Elin på dagis. Då  passade jag på att städa. Måste ju göra nån nytta när man har tid. Sen när jag hämtade Elin så åkta vi till Svenssons för att köpa blomma till min kära vän Anngelica som fyllde år. Blev bara en liten blomma. Fanns inte så mycke fint tycker jag denna gången. Annars brukar det finnas massa fint. Men de byggde om där inne så det va väl därför...Så vi åkte dit med blomman lite snabbt för hon va sjuk.
Sen när vi åkte hem så började det snöa för fullt. Sååå mysigt. Så vi gick in  i affären o köpte pepparkakor. Så ringde vi till Susse o bjöd henne på fika. Åkte oxå in på fiket o köpte bullar till oss. Tände sen upp en brasa och tände lite ljus. Sen satt vi i köket jag, Emma, Elin o Susse i fikade årets första pepparkakor o åt bulllar o kollade ut genom fönstret medans snön yrde i luften....Mysigt =)

Fredag.
Va hembjudna till Elins dagis kompis Alexia. De är typ bästisar =). Jättekul. Alexia o Elin är nästan lika gamla o hon har oxå fått en lillasyster. Det skiljer 2 månader på Emma o hennes syster Antonia. Hennes mamma o jag brukar prata typ varje dag när vi lämnar o hämtar dem. Hm känns pinit men jag komme inte i håg va hon heter =S. Men hon är jättetrevlig ialla fall.  Satt o pratade om allt möjligt i över 4 timmar o det va inte tyst en minut. Så vi båda va nog duktiga på attt prata =).Medan Elin o Alexia lekte. Nästa gång ska de komma hit.
På kvällen va det fredags mys som vanligt o kollade på idol.

Alexia

Antonia o hennes mamma

Blev visst inget kort på Elin =/.



Här ligger Emma o gymmar =).

Ska säga grattis till Cissi me som fått en "liten" son i veckan. Han vägde 4570 g o va 51 lång. Å va mysigt för dem. Länktar efter att få se honom.

I morgon är releasen för Ninas skiva. Det är med blandade känslor man åker dit. Ska bli kul att höra alla hennes låtar, samtidigt kommer det bli väldigt sorligt när hon inte kan vara med =(. Men vi vet ju oxå att det är detta hon ville. Hon ville ha denna "festen" fast hon inte kunde delta.  Det kommer nog vara rätt jobbigt för många i morgon kan jag tro. Men det kommer säkert folk som inte känner henne heller utan bara läst om henne i Jp eller hört om henne....

Nu ska vi fixa lite mat här.

Hoppas ni får en mysig lördags kväll.

Kramis

Nina du finns i mina tankar.....

Lördag

Jag har varti dålig på att uppdatera här nu de senaste veckorna. Men det har varit så mycke annat o tänka på. Så nu under 2 v har jag inte alls skrivit va vi gjort. Men lite har vi minsann hunnit med =).

Förra v va vi hos Sandra, Thea, Hanna o Andras o hälsade på. Mysigt. Cissi, Albin o magen va oxå me. Ungarna hade kul som vanligt. De turades om att hålla Emma, hon va hemskt populär =).  Men hon trivdes nog för hon fick ju mest uppmärksamhet.

Sitter alla barnen runt Emma o klappar lite.

Hanna väntar på sin tur att få hålla Emma =)

På fredagen förra v va jag, Tina, moa, Linn, Emma o Elin ute o gick sen gick vi hem hit på en fika. Madde o Engla tittade oxå förbi en sväng.

Moa o Elin fikar för fullt.

Tina o Linn

Engla ålade mest under bordet så det blev inget kort på henne. Men nu kryper hon =). Duktiga lilla tjej.

Va oxå hos Jonas föräldrar o åt mat en dag förra v.

Farfar håller Emma för första gången.

I v har det inte blivit så jätte mycke gjort direkt. Jo vi va hos Madde o Engla på en fika i måndags. Då fick vi se Engla krypa. Va där i stället för öppnaförskolan. Alla vi va så förskylda så vi ville inte gå dit då. Så vi träffades hos Madde i stället. Va där några timmar o tjatade o lekte lite. Tur att man har några andra mammor här hemma i byn som man kan träffa. Slippa åka gämt när man ska träffa nån.

I torsdags va jag o Emma på frukost hos Cissi o magen. Hon har gått över 1 v nu. Så nu går hon bara o väntar o väntar. stackan. Undra i fall det satt i gång nått än, har inte parat med henne sen dess. Men det va mysigt med lite tända ljus o tjejsnack.. Kollade oxå på deras bebeis rum som det gjort i ording, jättesött =).
Efter det åkte jag till Ikea en sväng för att köpa mattor. Blav faktist bara det jag köpte, brukar ju bli massa annat lull lull annars.


Men i går va vi hos Tina på en fika så Moa o Elin fick leka lite.
Alexandra o lilla Jamie va oxå med. Va hemma rätt sent, Elin ville ju knappt gå hem sen =).

Emma o Jamie

Lite bilder på mina älsklingar då.

Emma är nyvaken =).

Sötisarna



Mys i gymmet =). Visst ser det ut som
Emma tycker det är underbart =p.


På tal om annat.


Det står om henne i tidningarna och de pratar om henne på radion och alla beskriver henne likadant, en glädjespridare, fantastisk kvinna och en riktigt kämpe. Det är så himla orättvisst, det var det hon kämpade för, dag för dag, för att få leva, så som hennes blogg, en låt och hennes skiva heter "Jag Vill Leva". Ändå så togs hon ifrån oss. Hennes högsta önskan var att få göra en skiva, mycket av hennes kraft gick till det i slutet, men endå så hann hon aldrig se den, en timme innan hon somnade så gick den i tryck, och dagen efter så skulle hon få se och höra den. Men hon hann inte. Vi, och speicellt hon som så länge och längtat och väntat på denna skivreals som skulle hållas den 15November.. Men kommer hållas ändå, hennes producent kommer sjunga låtarna och det kommer hållas en minnesstund.
Tycker att det är så himla orättvisst. Ändå hade så hade hon så stark tro. Ofattbart.


Jo måste bara visa Emmas nya kläder . Hon är verklgen en liten Hallo kitty tjej =). Eller det har väl hennes mamma bestämt kanske =p.





Hoppas ni får en mysig kväll.

Kramis.

Nina du finns i mina tankar.....





Tyckte den va så fin.

"Genom allting som susar och sjunger, skall hon komma tillbaka igen. Genom fåglarnas kvitter i träden, genom fjärilarnas fladdrande slag, genom flingornas dans mot din ruta, skall hon ge er en hälsning var dag. Och när björkarna stiger om våren och ni känner en varmare vind skall ni ana hennes själs odödlighet, då... hon dunlätt kysser er kind. Och då vet ni, hon är ej långt borta. Nej, mer nära än ni kan förstå. För genom allting som susar och sjunger skall hennes hälsning med kärlek er nå."

Man vet inte va man ska skriva. Man kan inte tänka på nått annat än Nina. Allt man gör så finns hon där i äns tankar. Vår fina Nina.

Har varit hos mamma hela dagen i dag. Jag, Susse, Madde o Filippa va där. Hämtade sen Elin hos farmor o farafar, hon va ju på dagis på dagen. Man känner att man inte vill vara ensam nu. Man vill bara vara nära sin familj just nu. Tur att man har en sån underbar familj. Det räcker bara att man träffas o bara va med varandra,sitta o prata, det räcker. Känns så bra då.
Men nätterna är värst, man kan inte sova. Kan inte sluta tänka på henne, att hon inte finns här mer.
Fick se kort på henne i dag som mamma tagit när hon va död. Men det ser bara ut som hon sover. Fina Carina.
Världens snällaste människa. Hon ville verkligen leva, hon sa bara för nån dag sen till sin bror att jag ska inte dö än. Men hon orkade inte mer.
Denna hemska sjukdom cancer.

Tur att man har sina älskade barn så man har annat o tänka på oxå. Nån glädje i alla fall.

Hittade en annan härlig bild på Nina. (hennes blogg kan du läsa på den länkade Nina här bervid)





R.I.P

Carina

Mina tårar kan inte sluta rinna. Jag kan inte fatta att du inte finns mer. Allt gick så fort. Bara förra v på min födelsedag fick jag ett mess från dig o grattade mig. Inte äns det glömde du bort när du va så sjuk.
I dag 20.15 så dog min moster Carina , ändast 45 år.Min underbara snälla goa älskade moster finns inte mer. Jag kan inte skriva med ord hur ledsen jag är. Men tänker även på hennes barn, Kim o Marcus och hennes man Thommy hur jobbigt de måste ha det. Eller min mormor o min älskade mamma hur jobbigt det är för dem. Mamma va med hela tiden tills hon somnade in.
Jag är glad att jag fick träffa henne en sista gång förra söndagen. Fick krama om henne en sista gång.
Hon va verkligen så himla underbar människa.
Orkar inte skriva mer nu.

Våran lilla Emma ska heta Carina i andra namn till minne av henne.

Detta är den 5 september på kräftskivan.
Fina Carina



God natt

RSS 2.0