Äntligen!!

Nu har jag/vi äntligen bestämt vilket kakel vi ska ha. Åkte och köpte allt i går. Känns bra. Kan jag sluta fundera på det. Men nu har jag ett nytt "problem". Välja möbler. Ska ju ha nytt köksbord , soffa, bord till det och tv bänk. Om man beställer på Mio innan 11 dec så får men dem innan jul. Hade ju varit gött 😃. Så nu är det mycket möbler tittande i stället. Men det blir nog vitt bord med svarta stolar. Svart tygsoffa med 2 divaner. Vitt bord till det. Vit tvbänk. Så allt går i vitt och svart. Tror det blir bra 😜.

I dag har vi varit hos mamma hela dagen och bakat lussebullar, lussekatter och saffranslängd. Mysigt. Susse och pojkarna va där oxå.

Nu duscha tjejerna och sen läggdags.

Ha en mysig kväll 💕💕.

https://cdn1.cdnme.se/801840/6-3/pic_529247492a6b221f12e98bec.jpg" class="image">


Vill ha detta !!!


Fler bilder


Mosik inspiration


Frukost

Idag hade jag en frukostdate med Angelica 😊. Mysigt. Vi tog cafet i Öggestorp. Finns ju bara det här. Det blev 3 stora koppar kaffe och räkmacka. 😊. Det bara så mysigt på det cafet. Det finns stora fina gamla soffor där. Så man kan sitta där hur många timmar som helst med en kopp i handen och tjöta 😉.

I kväll va det gympa för Elin. Under tiden så blev det en tur till deras farmor och farfar. Man får inte sitta med på gympan. Känns lite onödigt att åka hem i mellan för en timme. Har redan åkt 3 gånger till Tenhult i dag 😁. Lämnade jk Emma på dagis 08.30. El vi va sena så jag lämnade henne vid 08.50. Så det blev bara 2,5 timme för henne idag. Hämtar ju henne innan lunch igen. Hon får ju inte äta där när jag är ledig. Så oftast får hon vara hemma i stället. Är ju lite onödigt åka för de där få timmarna. Men åker ju för hennes skull några gånger i veckan.

I morgon jobbar jag eftermiddag. 1200-18.00. Den tråkigaste dagen på hela månarden. Men sen är jag ledig i helgen. Får se vad vi hittar på. Måste ju välja kakel 😁. Vill ju bli färdig här. Så nu är det mitt fel att det står stilla 😕. Blir nog inte vit glasmosaik. Det verkar skifta i grönt när det kommer upp. Men det blir nog nån mosaik tror jag. Har fastnat för det. Blir mysigt med det tycker jag. Lite liv i väggen. Men vi får se. Kanske hinner ändra mig igen. Vem vet 😂😉.

Nu ska jag strax och lägga mig i nytvättade sängkläder och läsa en bok. Bästa som finns 👍.

Natt natti


Härlig dag

Idag så städade jag barnens rum. Herregud va mycket skit jag slängde. Elin är ju en skrotasamalare milt sagt. Nästan varje dag när hon kommer hem har hon något med sig som hon hittat. Det är allt från stenar, pinnar till något "spännande " skräp 😁. Nu slängde jag massa. Och det va ok för henne. Jon tyckte nog själv att det va lite skräpigt. Hon har ju fått ha dem i stora plast burkar så de har ju inte haft dem framme så. Så när vi kom hem så dammsög hon rummet själv. Så nu va hon så nöjd med sitt rum 😃. Hon dammsög Emmas rum oxå 😃. För jag hann inte det innan när jag rensade och fixade deras rum. Emmas rum slängde jag mycket som va sönder och skräp. Så nu är alla hästar och Barbie samlade på samma plats. De tog upp 3 lådor. Hon var mycket av detta kan man ju säga. Måste nog köpa på mig mer plastbackar. Ändå har hon många.

Blev en promenad med mamma idag. Va ju så härligt väder. Sen kom Elin hem från skolan. Då gick vi in till mamma på en fika. Sen hittade vi mönster på virkade tomtar. En hel familj. Så jag började virka. Kommer ju ihåg hur man gjorde 😃. Va ju med i en sygunta när jag va mammaledig med Emma. Då började jag virka. Rätt kul faktist 😉. Får se i fall jag börjar igen. Har ju inte direkt nån hobby. Elin satt och fingervirkade med oss 😊.

Nu är ljusen och brasan tänd här nere. Så nu blir det halvåtta hos mig 😊.




Måndag!

Nu är natthelgen avklarad 😊. Skönt. Den är ju lite jobbigare måste jag säga. Men det gick bra i helgen. Va inte så trött. Men vi skulle till pappa i går och fira Farsdag. Då fick jag bara sova 2 timmar. Så man va ju "lite" trött på kvällen 😉. Mysigt att träffa familjen ❤.

Idag blir det nog inte så mycket. Kanske ett röj i Emmas rum. Det behövs verkligen rensas ur. Men helst ska hon inte vara hemma när man gör sånt. Får inte slänga el lägga undan något för henne. Ändå är hennes rum helt fullt med leksaker. Mest hästar 😜.

Emma kollar på Barbie film och jag kollar kakel 😉. Nu tror jag äntligen att jag bestämt mig vilket vi ska ha. Vit glasmosaik 😊. Hoppas det blir bra. Orkar inte leta mer nu 😁.

Hoppas ni får en bra måndag.

💕💕


Sådär ja !

Nu va första arbetet sökt 😊. Det va ett tag sen man gjorde det kan man ju säga 😉. Men det känns bra. Inte för att jag tror att jag kommer få det. Självförtroendet på topp - not 😔. Men söker man inget så får man inget heller. Eller hur 😜?

Idag har jag städat och fixat lite. Sen va jag och Emma och handlade. Träffade en jobbarkompis i affären. Hon sa att stämningen är ju inte på topp på jobbet direkt 😕. Det går olika rykten att vi alla kommer bli uppsagda och får söka om våra tjänster. Känns konstigt när det står i tidningen att VDN vill ha med då många som möjligt från Tenhult just för att vi har stor kompetens. Många av oss har varit i många många år. Så vi kan verkligen vårt jobb. Medans i Mullsjö är det mest ungdomar som bara stannar ett kort tag och sen söker sig vidare. Usch vet ingenting just nu. Sen verkar de inte ha så mycket svar heller 😁. Men jag är ledig så jag får inte veta så mycket heller.

Efter affären åkte vi till mamma. Så jag satt här och sökte jobbet. Åt god mat här. Mysigt. Nu sitter tjejerna och leker skola 😃.

💕💕💕


Kakel

Allså jag blir tokig. Kan inte bestämma vad jag ska ha för kakel. Det är nästa steg i köket. Vad ska jag ha? Köket är vitt, bänkskivan är vit. Golvet grå/svart. Ska man ha grått el vitt kakel?? I går kollade jag på Laila baggewalgrens fest eller vad det heter. De hade precis så. Vitt kök, vita bänkskivor och mörkt golv. Och ett jättefint silverglas mosaik. Kan det bli snyggt?? Vad tror ni?!???

Ska in till stan strax och lämna tillbaka kakelproverna. Får se vad jag hittar idag då 😉.


Fel!

Skrev fel tidigare. Mullsjöfabriken ska inte stängas utan byggas ut. Där kommer vi in då.

Har varit hos mamma hela dagen. Kollat på lite utbildningar och arbeten...

Nu tända brasa och ljus och gosa ner sig i soffan.


😔😔

Usch känner mig just nu otrygg. Och har blandade känslor.

I fredags kom det upp en lapp på jobbet. Att det skulle vara informationsmöte på måndag kl 16.00. Obligatorisk närvaro.
Jaha tänkte man. Nerläggning tänkte jag direkt. Det va typ det ända vi pratade om hela helgen. Vad kunde det handla om.

Jo mitt jobb ska lägga ner 😕. Men de ska bygga en ny fabrik i Mullsjö. De ska säga upp en hel del. Det finns ju en till fabrik i Mullsjö. Och den ska oxå lägga ner. Så vi ska gå i hop med den i Mullsjö i den nya fabriken. Den kommer stängas i september nästa år. Hur ska man göra nu?? Om man nu får vara kvar. Vill man pendla till Mullsjö?? Hur blir arbetstiderna??

Jag har ju jobbat där sen jag slutade skolan. Aldrig varit arbetslös. Men det är väl kanske dax att göra nått nytt. Men vad??? Nu så blir det att söka nytt jobb tror jag.. Men man har ju lite tid på sig som tur är. Men klart det känns jobbigt 😞.

Jag som har tyckt att mitt största problem va att hitta kakel till köket. Det känns som det är mitt minsta problem just nu 😔.
Men vad ska jag välja då??


Höstlov

I går hade jag och Jonas tagit ledigt för att åka till Skövdearena för att bada. Det öppnade 10.00. Vi va där vid 12.00. Då kom det ut folk och sa att det va 400 i kö. Det hade varit kö 9 på morgonen. Vi hade fått stå i kö 3-4 timmar för att komma in 😔. Stackars Elin och Emma. Tårarna sprutade på dem 😞. Hade vi åkt så långt så fick de inte bada. För vi orkade ju inte stå i kö så länge. Så vi började googla vad vi kunde göra i stället. För vi kunde ju inte bara åka hem. Så det fick bli Stellas lekland i stället. Ett jättestort Leksand. Vi har varit där innan med Madde och hennes barn. Men nu va Emma större så hon lekte för fullt. Åkte i den största rutschkanan typ hela tiden. De va helt klart nöjda med dagen ändå 😊.

Åkte hem vid 5 så de gick leka många timmar 😃. Genomsvettiga och glada tjejer fick vi med hem 😃. Sen hem och handla pumpa och mys.
Idag blir det in till stan en sväng. Både jag och Jonas är lediga i dag oxå.
Måste in på Ikea och handla ljus. Hm undra i fall det är fullt på barnpassningen. Det är ju trots allt lov 😝. Barnen tycker inte Ikea är så kul att vara på annars. Förutom äta och fika då 😉.

Jobbar dag hela helgen. Så nästa v är man ledig igen 😃. Då ska jag försöka börja röra på mig. Jag skrev försöka 😉. Ska nog ge mig på crosstrainen.

Idag ska jag ge mig på att göra pulled pork 😊. Ska bli spännande 😊. Hoppas det blir gott. Tycker många gör det nu.


Ha en bra dag 💕.


RSS 2.0