Sjukstugan!

Ja de sista veckorna känns som vi bara varit sjuka. Är det inte den ena så är det den andra. Eller jag själv, för Jonas blir ju typ aldrig sjuk.
Det började med att Emma fick hög feber, närmre 40 grader :o/. Stackan, inte kul i värmen heller. Sen va hon helt stel i kroppen, rörde sig konstigt. Blev sååå orolig. Sen rätt som det va kunde hon bara börja gråta rätt som det va. Va svårt att trösa henne oxå. Värkade som hon hade ont. Så jag ringde in till barnakuten. Men de trodde att det va för att febern va så hög, att det va därför hon va stel i kroppen.
Dagen efter vaknar jag och Elin upp med feber. Elin säger att hon har ont i magen. Så det blev en inne sittande dag i det fina vädret..Senare på dagen ligger Elin och gråter på golvet för att hon har så ont i magen. Då blev jag rädd att det va blindtarmen, hm typiskt mig att det ska vara något farligt. Men hon hade verkligen ont. Så det blev ytterligare ett samtal till barnakuten. De ville att jag skulle komma in så de fick känna på hennes mage.
Så denna lördagskvällen blev att sitta på akuten. Själv va jag oxå sjuk. Skulle jobba natt igenligen.
Men när vi är är där inne så säger Elin att magvärken gått över :o). Men de kände på magen och allt värkade bara i alla fall. Så vi fick åka hem igen. Så skönt så. Kan tänka mig att det va det Emma hade dagen inna. Hon skrek ju oxå i bland. Hon kanske hade ont i magen då. Men det va inte dirket lugnt där inne. Emma höll låda för alla. Busade runt där inne på rummet.


Elin ser ju sädär nöjd ut ;o). Fast här har hon inte ont längre. Vätnar på doktorn att han ska ge besked att vi kan åka hem..


Så här glad är man när man är på skukhuset ;o).


De har mycke att sköta där inne på rummet..


Blev lite badande i sjön här i helgen oxå. Jonas badade, Elin va i lite och Emma badade ofrivilligt. Hon skulle bara gå lite i vattnet och känna på det. Då trillar och och doppar hela sig. Stackan. Hon va helt tyst länge efter. Hon va väl i chock stackan..


Kallt va det säger hon..

Som tur är har vi pool i trädgården som de kan bada. Hade knappt gått att vara hemma här annars.

Blev en sväng till Gränna i måndags oxå. Åt lite mat och glass. Och självklart köp av polkagris :o).


Sitter de och väntar på maten. Leker med Jonas Iphone.


Nere i hammnen. Så härligt va det. Blåste varma vindar. Kändes nästan som man va utomlands. Lukten av mat och hav. Härligt.


Jag o Elin känner på vattnet.




Sen bar det hem igen i värmen. Sådär skönt när ACN lägger av i bilen hem när det är 31 grader varmt me. Kändes som man inte kunde andas :o/. Men nu ska vi inte klaga eller hur ;o). Värmen har jag länktat efter. Så nu trivs jag :o).

Nehe nu ska jag och tjejerna måla lite.

Hoppas ni får en bra dag..

Härliga solen och värmen är tillbaka :oD!!!

Å det är sååå underbart ute nu. Vi bara njuter.  Hoppas den är här för att stanna.

I fredags va vi på marknaden med Anna, Olle och Arvid. En så mysig dag vi fick, trotts regnet. Elin va sååå orolig att vi inte skulle åka dit när det regnade. Men jag sa att vi åker ändå. Hon hade sett fram emot det så. Ville inte göra henne besviken. Det första hon sa på morgonen va, ska vi åka till marknaden nu? :o). Rolig hon är.
Men det va lyckat i alla fall. Blev åknde av karusell, ätande av spunnet- socker och munk och det viktigaste av allt ballongen. Elin va väldigt petig vilken ballong hon skulle ha. De sålde ju de här ballongerna överallt typ. Men vi fick nästan gå egenom hela stan innan hon hittade den hon ville ha. En stor prinsess ballong blev det!! Emma fick en Nalle Phu.


Elin & Olle åker karusell


En st nöjd Elin med spunnet socker :o).

I lördags va vi hos mamma för att fira morsdag och Filippa som fyllt 10 år. Men det blev bara systrarna som kom så det blev nästan bara tjejer. Neo va ju oxå med :o). Jättemysig dag hade vi. Innan vi skulle åka försökte jag ta ett fint syskonkort på tjejerna. Vill göra en förstoring på dem. Men jag vet inte. Men söta blev de i allafall :o).




Busungen Emma.


Filippa o Elin badar.


Stora tjejen Filippa :o).


Äter tjejerna lite tårta efter badet..


Världens bästa mamma. Love you!!!


Söta Susse och magen :o).

Vi hade en sån där slappardag med lite tjöt, god mat och slapp i soffan. Det va så kul att träffa Neo oxå. Va jättelängesen jag träffade honom. Han har växt till sig så. Så go så. Jättekul att träffa hans mamma oxå, givetvis :o). Fick ingen bra bild på Neo bara :o(.
Nästa helg är det planerat att åka till Vinginsö hela våra familjer med pappa. Ska bli såå kul, verkligen. Inte ofta man gör något i hop alla våra familjer. Hoppas bara det blir fint väder me...
Elin sov över hos mamma för Madde och de gjorde det, självklart ville hon det me..
Så Emma hade mys hemma själv. Och jag kan tänka mig att hon njöt av all uppmärksamhet :o).


Ja som sagt hon håller på mig sina miner på korten. Här har hon lite lördagsmys..

På söndagen jobbade jag hela dagen. Men jag fick finbesök. Min goingar kom på besök :o).


Elin o Jonas. Elin ville inte vara med på kort ..

Men Elin hjälpte till så mycke hon kunde. Hon tycker det är sååå kul på mammas jobb.

På måndagen på förmiddan bakade vi bullar och kakor. Sen på eftermiddan gick vi bort till lekparken för att träffa Angelica, Alex o Theo där.
Blev några timmar, tror vi va där i 3,5 timme. Men vi fikade nybakta bullar,tjötade och lekte :o). Emma somnade 19.15 den kvällen. Hon va helt slut. Men kul hade hon. Elin va oxå jättetrött. Men det är ju sååå härligt att vara ute nu när vädret är så fint.

Tisdagen va jag och Emma ute hela förmiddan. Emma lekte och plaskade med vatten, medans jag njöt i solen lite. Eftermiddan hade vi besämt att grilla lite korv i lekparken. Ea tog med grillen .Jag hade sagt till Alexanda att följa med o hon va barnvakt åt sina kusiner. Så hon hade 5 barn med sig. Så jag tror nästan vi va 15 barn och 7 vuxna ett tag där. Mycke trevligt :o)..Tur att vi fått en ny lekpark som vi kan vara i..


Elin




Jamie


Theo


Alex


Filippa.


De blev törstiga i värmen.


Min goa Elin..

Ja det va bara några av barnen som va där. Hoppas att vi gör om detta igen. För det va kanon..

På kvällen va det vårfest på Elins dagis. Alltid lika kul att se och höra  barnen sjunga. De är så duktiga.

Nu ska vi gå ut en sväng här..

Hoppas ni får en härlig dag i värmen!!


RSS 2.0