En kaos morgon!!!

Oj va det blåser ute, inget advetsväder direkt :o/. Känns verkligen inte som det är jul snart.

Denna veckan lämnade jag tjejerna på dagis innan kl 6.00. Är inte direkt avundsjuk på Jonas som får göra det alltid annars. Herregud va jobbigt det va. Har aldrig lämnat dem så tidigt innan. På måndagen va de såååå TRÖTTA. Fick  dem i säng rätt sent. Vägade sova. Så det blev inte många timmars sömn för dem den natten. Och det märktes på morgonen om man säger så.
Emma skrek mest hela tiden. Försökte kamma hennes vilda lockar, inte det lättaste när hon bara sprang och skrek. Fick sätta upp det i en tofs. Sen försöka sätta på henne sina klädet va inte heller det lättaste. Hon bara sprang och skrek. Lika va det med Elin. Ville inte ha de kläderna jag tagit fram till henne. Vägade kamma håret. Fick göra samma sak där, kamma lite lätt och sen sätta upp det :o/. Sen tvångs sätta på henne sina kläder. Sen skulle vi iväg i bilen. Då funkar inte utebelysningen helt plötsligt. Det är kolsvart ute. Emma som släpar på sin snutte och givetsvis sin hello kittty väska ramlar ner för hela våra stentrappa. Herregud vad hon skrek och vi såg inget heller. Ont ont säger hon. Försöker hitta vad hon har ont, men det framkom inte direkt för hon skrek mest.
Väl framme på dagis upptäcker jag att hon blöder rätt rejält på pekfingret. Vilket dåligt samvete man får då :o(.
Så jag och dagisfröken fick plåstra om henne så gott det gick. Stackas dem som fick ta hand om mina trötta skrikiga barn, medans jag fick åka och jobba. Va nog lugnare att jobba än att ta hand om mina barn den dagen kan jag tro :o(.
Fick sen reda på att Elin hade somnat i soffan på dagis. Och Emma hade somnat i en docksäng innan frukosten. Stackarna.
Men på kvällen somnade de båda vid 5 tiden och sov hela natten :o). Så på tisdagsmorgonen gick det mycke bättre :oD.
På onsdagen började Jonas jobba igen så han fick återta sin uppgift att lämna dem på dagis. Skönt tycker jag :-).

Annars har veckan varit lugn. Va hos Angelica på lite tjejkväll med Anna och Madde. Jättemysigt. Drack julmust och glögg. Åt frallor, peppakakor, lussekatt och skumtomtar tills jag mådde illa ;o).

I går städade vi och satte upp lite stjärnor här. Så lite juligt har vi fått här. Men jag väntar lite med julgardiner, tomtar och dukar.
I dag skulle vi igenligen åkt in på julmarknaden, men vi hoppar över det. Inte kul att gå där i detta väder.
Så i stället ska jag och tjejerna fixa lite rocky road. Mmmm det är ju sååå GOTT.

Hoppas ni har det bra i stormen :o).

Bada!

Nu har vi packat väskan. Så nu ska jag och Elin åka och bada i badhuset. Jonas skulle följt med och Emma,
men han är såå förskyld så han orkade inte. så han fick stanna hemma med Emma. De får följa med nästa gång.
Men det är ändå kul att göra något själv med henne oxå. Hon uppskattar det så. Som när vi va på bio för några helger sen, hon blir såååå glad att få göra saker själv med mig :o). Min goa unge.
Hon är så cool me. Hon är så noga med att alltid få puss och kram innan jag lämnar henne på dagis.
Så när hon pussade mig en dag där så sa en av killarna. Usch blä va äckligt med pussar. Då sa Elin med hög röst, det är inte äckligt med kärlek. Då blev han tyst :o). Det är min tjej det :oD.

I tisdags va jag med Tessan och Angelica på stan och a6. Blev lite shoppande minsann. Sen åt vi självklart på soya. Så gott.
Så nu hoppas jag att man har något att ha på sig på lördag.

I går va det brandöving på jobbet :o/. Så där kul att bara sitta och lyssna. Fick även gå ut och släcka lite brand, iskallt som vanligt när vi har brandövning..Men väldigt nyttigt att kunna. Men mindre kul när han som hade kursen frågade mig massa saker. Nästa gång ska jag sitta längst bak och gömma mig ;o). Men fick även en liten kurs på hjärt och lungräddning. Vi har en maskin på jobbet som vi har vid såna situtationer. Så det tycker jag va jättebra..

Nehe nu tjatar Elin om att åka här.

Hoppas ni får en bra torsdag!!

Trööööt!!

På torsdagen förra v va jag på möte på jobbet, efter det bar det i väg till blomsteraffären med Angelica för att
köpa en blomma till min svärmor som skadat sig.
Sen gick vi hem till Angelica för att fixa klart fikat till eftermiddagen. Angelica fyllde år så hon hade bjudit massa
jobbarkompisar på MASSA fika. Såå gott va det och mysigt.

I helgen har jag jobbat natt. Gick gick jättebra :o).Har ju Tessan, så då går tiden fort på jobbet :o).
Men igår va jag bjuden till min kära pappa vid 1 tiden. För att fira farsdag. Och vi slutade jobbet 9. Så då blev det inte många timmars sömn där inte. Sov bara 2 timmar. ¨Så lite seg va man allt. Men fick även träffa deras fosterbarn. De är stödfamilj nu. Jättegoa härliga barn. När Elin va med pappa i lagården och Emma lekte med Engla så satt jag nog med dem i 1 timme och läste, sjöng och kollade i lekskartalogen. De är 1 flicka på snart 5 år och en pojke på snart 7 år. Det märktes verkligen att de vill ha uppmärksamhet och närhet. Flickan satt i mitt knä och fixade och ordnade med mitt hår. Plockade mig mina smycken medans pojken satt och höll min hand. Så goa va de. Men sen kom Elin in och det märktes att hon blev lite avis. Men jag pratade lite med henne sen och då förstod hon. Men på kvällen ville hon att jag skulle sitta extra länge och läsa för henne. För jag är ju hennes mamma och ville nog ha lite mer tid med mig när jag suttit med de barnen. Go hon är.

I dag har man varit rätt seg efter bara sovit 2 timmar i går. Så det har varit en slappar dag. Har suttit lite på nätet och surfat. Hittade denna, som jag inte kunde låte bli att köpa. Fin va?



I morgon blir det en shoppingdag med Angelica och Tessan. Ska bli kul :o). Va flera årsen jag och Tessan gick på stan  tillsammans. Det va annat mot förr, då sprang vi på stan flera gånger i månarden och varje gång vi skulle ut. Men på lördag ska vi ju ut så då passar vi på att gå på stan och Jonas är ju hemma så han har barnen. Ska bli sååå skönt att inte behöva passa tider när man går. Måste jag typ alltid göra annars. Jag och Angelica gick oxå mycke på stan innan, men det gör vi fortfarande i bland, inte inte så ofta som innan. Saknar man i bland.

Nehe nu ska jag fixa lite mat här.

Hoppas ni får en mysig kväll....


En dag hos mamma!

Idag åkte jag och tjejerna iväg till mamma för att hälsa på lite. Har inte varit där på 3 hela veckor.
Oj det är länge det. Brukar ju hälsa på henne ofta annars. Men det är nog för att Jonas är hemma med. Man
åker inte iväg på samma sätt då.
Susse och lilla söta Emil va där oxå. Mamma hade lagat jättegod mat som valigt. Sen tog vi en skogspromernad med hundarna. Och Elin är ju som hon är. Klättrade självklart upp i ett jättehögt jakttorn som hon hittade.



Tokfian. Men hon hade faktist lite svårt att komma ner. Då fick jag rycka in ;o).


Trötta Emma somnade i vagnen. Hon brukar annars vilja gå själv och ha en hund i kopplet, men
idag va hon så tött så hon orkade inte.


Mamma, Susse (Emma och Emil i vagnarna ;o) )


Goa Emil <3. Han är så snäll och go. Skriker typ inget. Inte vad jag hört i alla fall ;o).


Min goa Elin <3.

Efter promenarden gick vi in, satte på kaffe och åt äppelpaj och vanlijsås. Mmm det va gott efter
varit ute i kylan.

Nu leker Elin med Tuva på hennes rum och Emma kollar på Micke och Molle. Så här är det förvårnardsvärt
rätt lungt ;o). Så nu ska jag passa på att fixa lite mat.

I kväll blir det Bonde söker fru och Grys :o).

Hoppas ni får en mysig onsdagskväll...


Heeej!

Oj nu va det evigheter sen jag skrev här. Och det har hänt mycke sen dess oxå.

Vi har skolat in Emma, jag har börjat jobba. Och det känns faktist jättebra :o). Emma har väl gått sådär bra på dagis. Eller jo det har det, bara att hon  varit såååå ledsen när´man lämnar henne. Tills i dag..Peppar peppar. Så bara sprang hon in utan att äns säga hejdå till mig. Helt otroligt. Jag och fröknarna bara gapade av förvåning. Hoppas bara det håller i sig.

Sen har Jonas skadat sin ena fot. Fick en spricka i den när han trampade snett i trappan :o/. Ajaj, blev sjukskrivning på 6 v. Så nu har man inte mycke egentid här minsann..Har varit som att passa upp på 3 barn i stället för 2. Men det har gått bra faktist. Det tråkiga va att vi skulle precis sätta i gång med Emmas rum,. Köpt tapeter och allt. Så händer detta. Men så är det ju i bland. 

Jo och förra v så fylle jag år då...Ja och det va ju jämt och allt. Känns faktist helt OK. Har inga direkt ångest eller så. Känner ändå att jag har ju så mycke. Har hus jobb, sambo och framför allt 2 underbara barn. Det är inte alla som har det när de fyller 30 :o). Det lät bra va ;o). Nejdå jag har nog bearbetat det under åren (typ sen 25 haha). Så man har ju vant sig vid tanken el så.
Och jag är så glad att jag har mina goa jobbarkompisar. Fick en sån jättefin pajform i keramic (stava??) lila. Såå fin. Och en diskpump som jag ville ha. Och sen ett jättefint armband från Angelica. Tack tjejer för allt det fina :o).
Av min kära sambo fick jag pengar (mycke). Tack snälla. Så nu kan jag unna mig nått riktigt dyrt och onödigt ;o).
Får ta med någon som är duktig på att handla när jag ska spendera dem. Nån som är sugen? Kanske Angelica och Tessan :o)?? Vi ska ut och fira mig lite nästa helg.  Ska bli sååå kul. Är ett gott gäng från jobbet som ska med. Då måste man ju shoppa nått nytt :o).

På lördagen den helgen jag fyllde hade jag lite fest. Då va alla mina syskon bjudna med respektive. Mamma, Olof, Ann-Marie och Lasse. Så vi va rätt många. Pappa och Ingalill ska jag bjuda hit nån kväll. Vi blir ju så många alltid så det blir så trångt. Så jag delade upp det lite...
Av min famlij fick jag pengar till en helg att hitta på något. Så det blir nog en helg i Göteborg framöver. Tack snälla, ska bli så skönt att komma iväg lite från vardagen. Mamma ska ha barnen då. Tack snälla för allt. Har världens bästa familj <3.


Denna fina tårtan gjorde mamma till min födeslsedag. Fin va? Tack mamma, du är BÄST!


Maten köpte jag från Pallas Athena. Så smidigt och gott :o).


jag och tjejerna.




Vicktor och Johanna.


Jag och Vicktor. Ja jag vet min lugg ser hemsk ut. Fick för mig att klippa lugg, ångrade mig mitt i klippninge, så
den stackas frisören fick försöka fixa den så gott det gick :o/. Blev dock inte så bra. Ja det kanske va min
kris då kanske ;o). Men den växer ju ut som tur är :o).

(har snott dessa bilder av Susse, fick inte så bra själv).

Lite av mina dåliga bilder då.


Här är efterrätten. Pannacotta med mixad hallon och färska björnbär mmmm så gott det blev.


Min glada lilla häxa.


Min lilla tjej utklädd till prinsessa. Ja jag vet, hemska bilder :o(.


Fick möblera om lite, så alla satt på långbord i tv rummet.





Hm vet inte äns i fall jag vill lägga ut fler bilder med denna dåliga kvalite :o/. Måste hitta
laddarsladden till kameran. Den tar ju superfina bilder..

Hade en toppenkväll i allafall :o).


Detta hjärtat satt jag och pillade och pysslade i hop innan festen. Blev riktigt nöjd faktist :o).

Får skriva mer en annan dag. Jag lovar jag ska bättra mig på att skriva oftare. Men datorn
är mer upptagen nu när Jonas är hemma ;o).

Nu har jag gjort Flygande Jocob i min nya form. Så fin så :o).


Visst va den fin ? Tack snälla <3.

Ha en mysig kväll!!

RSS 2.0