Jag måste bara visa detta.

Mina barn är så otroligt lika varandra. Kolla detta.

Här fyller Emma 1år.




Här fyller Elin 1 år.

Visst är de lika :o).

Nu på morgonen har vi bakat lite här, för vi ska bort på öppnaförskolan i dag. Tänkte ta med lite muffins dit för Emma fyllt år.

Denna veckan är fullbokad som vanligt. I morgon ska jag ev gå på öppnaföskolan med Vicktoria. Sen vid 13 tiden ska vi till BVC för att ta spruta på Emma o väga o mäta som vanligt.''
På eftermidddan ska vi hem till Sandra o Linnea. Det ska bli så kul. Har inte träffat henne på jättelänge, så det ska bli mysigt. Kul att se hennes längenhet med.
Sen nån dag ska jag in till stan med Ann-marie för att hitta present till Emma. Sen träffa Cissi o Oskar nån dag. Sen är ju veckan uppbokad så att säga. Sen måste jag väl förbereda lite inför kalaset vi ska ha i helgen :o).

Hoppas att ni haft en skön helg o får en bra vecka.





1 år <3

I går fyllde min lilla going 1 år. Helt otroligt va tiden har gått fort. Hon är sååååå go. Nu går hon nästan hela tiden. Säger pappa hela tiden, säger bara mamma när hon är ledsen o vill komma till mig. Annars är det bara pappa hon ropar, hon säger titta o tack tack när hon får något. Hon är så gosig mot oss i familjen. Hon lägger alltid huvudet mot benet när hon går förbi när man sitter i soffan. Pussas massa med öppen mun. Men jag tror nog att Elin är den som är favoriten här hemma. Hon bara skinner upp när hon ser henne o vill bara pussa o gosa med henne. Särskillt på morgonen , då blir det långa mys stunder i sängen innan vi går upp. De leker oxå jättebra till sammans nu. Så roligt. De kan sitta hur länge som helst på Elins rum o leka tillsammans. Emma leker mest med spisen :o). Bäst att lära sig i tid :op. Hon går oxå mycke med gåvagnen och lägger dockor som hon kör där i.

I går fick hon lite nya leksaker. Blir kalas nästa helg tror jag o då blir det väl massa paket hon får.
I går va vi en sväng på ikea. Emma fick korv med bröd o lite choklad, man fyller ju bara 1 år en gång :o).

mumsigt

gott med choklad.




det är spring i benen hela tiden :o)

Elin o Emma ut o går tillsammans inne. Blev lite mörk bild tyvärr..Men det är så de går mycke tillsammans. Sen älskar hon att kasta boll med Elin o mig. Jättekul att jaga bollen  o kasta.

i veckan har jag varit ute o gått med Anna o Sanna o deras små. Jag o Anna stannade på fiket o tog en fika med. Emma o Filippa.

I onsdags va jag hos frisören i 3 timmar. Gjorde håret lite mörkare som ni kanske såg på bilden innan. Är jättenöjd måste jag säga.

I torsdags följde vi med Vicktoria o Alexia hem så de fick leka lite.


Nehe nu ska jag strax åka o jobba. Jobbar med Tessan så det ska nog gå bra :o). Jobbar bara 6,5 timme så det är ju inte så länge. Förra helgen jobbade jag natt hela helgen, 26 timmar. Men det gick jättebra. Jobbade med Fia så det va helt ok :o).

hoppas ni får en bra lördag.

kramis




RSS 2.0