Onsdag!

I går hade jag och Angelica en heldag på stan. Så härligt väder det va oxå. Solen sken och va helt underbart 😃. Kan man hoppas på att våren är här snart kanske 😃. Vi hittade till o med snödroppar i måndags. Blev lunch med goa Jossan oxå 😊.
Efter stan så va det årsmöte med facket på jobbet. Sitter ju med i styrelsen så då måste man ju gå. I och med förflyttningen av företaget vill man veta så mycket som möjligt vad som händer. Va på samtal med min chef i torsdags. Men ska på ytterligare ett med honom. Då får man reda på om man får följa med, vilket Skift, hur man ska jobba och vilka arbetsuppgifter man får. Har ju önskat om annat. Och sen har de ju lite andra tider och skift osv. Vi får se hur det blir.

I dag har jag o tjejerna varit på fika hos Angelica. Fia, Pernilla o Tina va oxå där. Vi var där en timme innan så vi kunde hjälpa till lite. Elin va så duktig så. Hon bakade o fixade 😃. Blev ju massa gott fika som vanligt hos Angelica 😜😊. mysigt att sitta o tjöta med mina goa vänner. Barnen lekte för fullt med Bella o hennes kille. Emma va så glad att få leka med sin kompis Eddie 😊.

I morgon ska vi till Vicktoria för att få se deras lilla bebis. Ska bli så mysigt 😊.
Sen på kvällen är vi hem bjudna till Tessan på tjejkväll 😊. Ska bli mysigt.

Ska snart gå och lägga mig och läsa lite.

Natti natti 💗.


God morgon

Skönt att det är torsdag 😊. Men det är min daghelg denna helgen. Så jag är inte hemma i helgen heller 😞. Träffar ju Elin bara en liten stund på morgonen denna veckan 😞. Saknar henne så. Men nästa v är jag ledig igen 😃. Då ses vi ju massor igen. Har mycket inplanerat nästa v 😃. Kul. Ska bl.a träffa Vicktoria, Alexis o Antonias mamma. De har ju fått en liten bebis. En liten Amelia. Å va mysigt det ska bli.
Henne träffade jag mycket när jag va mammaledig med Emma. Men vi har fortsatt att träffas efter det 😊.

Sen ska det bli tjejkväll med tjejerna 😊. Vi ska hem till Tessan. Köpa hem lite mat och kolla på film 😃.

Blir nog en fika hos Angelica oxå nån eftermiddag 😊.

Hoppas ni får en bra torsdag 💗.

Em bild på Elin nu på morgonen 😊.


Kalas

Idag ska vi på kalas för Engla. Ska även fira att de köpt hus och Mattias har oxå fyllt år. Blir ett stort kalas med mycket folk som vanligt 😃. Mycket barn och spring och lek. Kul.
Sen ska Emma på funky kidz.

Har rensat barnen o min garderob. Är så sugen på att stå på loppis. Ska kolla lite närmre på det. Ska höra med Madde hon har stått på det flera gånger vet jag. Skönt att bli av med massa som inte används.

Veckan som kommer så är det källsvecka för mig 😁. Tråkigt. Träffar knappt Elin något då. Bara en liten stund innan skolan 😞. Det tycker både hon och jag är jobbigt. Sen jobbar jag hela helgen oxå.

Nu har vi fått igång diskmaskinen i köket 😃😃. ÄNTLIGEN 👍👍. Varit trött på att diska allt för hand 😫.

Nähä kanske dax att få upp resten av familjen. Emma leker på sitt rum, Elin ligger och lyssnar på musik och Jonas sover.

I veckan va det så mysigt med Emma. Hon va så trött att hon somnade i min famn. Det händer ju inte så ofta. Så då får man njuta extra 💕.

Ha en bra dag 💗.


En städ dag

Idag har vi städat o fixat här. Skönt att ha det gjort 😊.

I går hade jag och Jonas tagit ledigt. Så vi åkte till monkey town med barnen. Kul 😃.

Nu kollar tjejerna på den lilla sjöjungfrun o myser med pockorn.

Hoppas ni har en mysig kväll 💕💕.


En sten som släppte

Längesen igen jag skrev här 😁.

Har för ett tag sen inte mått så bra. Har haft som en klump i halsen. I början kändes den bara när jag svalde. Men sen efter ett tag kände jag av den hela tiden. Många tankar gick ju såklart. Vågade knappt googla på det. Men ringde till vc till slut. Är inte sån som springer till docktorn i onödan direkt.

Diagnosen är stress el att man mår dåligt el att nått tråkigt jobbigt som har hänt. Tillslut reagerade kroppen på att jag har haft det rätt jobbigt det sista året 😞. En renovering som aldrig blir klar. Jobbet ska stängas och flyttas 5 mil och vet inte än i fall man äns får följa med. Inte konstigt kanske att kroppen tillslut reagerar.
De tog även blodprov. Sänkan, ämnesomsättningen o nått annat. Allt såg jättebra ut 😊. Men har börjat äta medicin så jag slipper denna klumpen i halsen. Fick ju gå till docktorn 2 g för att jag ville vara säker på att det bara va stress. Men för att kanske lugna mig så tror jag nog att han ville ta prover. Men medicin verkar hjälpa 😊.
Han tyckte oxå att jag skulle gå o prata med någon. Men sånt orkar jag inte med, tror inte det hjälper förrens problemet är löst så att säga 😞.

Börjar sakta bli lite klart här. Talar om när det är klart. Det har varit ett av de jobbiga sakerna oxå. Alla frågor om detta fötbannade kök. Det tar kol på mig 😞. Undviker verkligen att prata om det. Förstår att folk undrar. Men orkar verkligen inte mer frågor..

Sportlov denna v. Jag jobbade ju givetvis förmiddag då 😁. Men både jag o Jonas har tagit ledigt på fredag. Så vi ska hitta på nått med barnen.

Nä nu ska jag kolla lite på tv innan sängen.

Natti natti 💗

Bild på Emma när hon ska åka på funky kidz o bild på mig och min fina Elin 💕,


RSS 2.0