Stackas lilla Emma

Usch vi har haft det jobbigt här hemma med Emma nu sen i fredags. Det har varit så SYND om henne. Hon har haft blåsor på hela tungan, gula. I fredags kväll gallskrek hon i flera timmar. Då ringde jag till barnakuten. Men det va bara att ge alvedon och ipreen. Men inte hjälpte det. Hon skrek i stort sett hela natten. Och så har det forstatt tills i dag. Oj va trött man har varit..Inte nog med det så jobbade jag 26 timmar i helgen nästan helt utan nån somn alls :o(. Hon har ju bara haft så ont, så hemskt för henne. Natten som var så sov hon hela natten utan ett ända skrik till kl 9.00. Såååå skönt. Så nu börjar jag känna  igen min lilla goa tjej igen. För det har varit såååå gnälligt på dagarna oxå. Stackan. Har nästan varit värre en spädbarns tiden känns det som :o(.
Men vi har sysselsatt oss lite i allafall på dagarna. Blir lite segt annars. Vi har haft lite pyssel här tex. Tycker Elin är såå roligt. Emma har mest legat och tagit det lugnt.


Detta är det bästa hon vet. Förutom att skriva, skriva och skriva. Hon skriver hela tiden. Eller om hon ser en text ska jag läsa den. Hon är såå duktig. Så duktig va inte jag när jag va i den åldern direkt ;o).
Skriver mycke Cicci, pappa, Emma och Elin och ett hjärta runt. Sött :o).


Här har hon målat farvoriten ( ser ni vem det är?) och skrivit våra namn och hjärta :o).
Hm en liten smutsfläck va det visst oxå på, det får man ta ;o).

I går bakade vi lussekatter. Då va till och med Emma med och hon tyckte det va så kul.




Ser ni va ner dregglad hennes tröja är. Hon har dregglat så mycke nu när hon haft blåserna i munnen.
Har fått byta tröja på henne ca 4 gånger om dagen.
Måste jag påpeka att jag slängde hennes deg när hon va klar. Hon mjölade hur mycke som helst och tappade den på govlet ett X antal gånger så den åkte i sopptunnan när hon va klar :o).
Men kul tyckte hon det va.
Men på dagen va hon inte riktigt så pigg :o(


En sjuk liten tjej...

I går va Elin, Tuva och hennes mamma med dem i pulka backen. Elin hade tjatat på mig att hon ville gå
dit. Men det gick ju inte för Emma hade hög feber. Så hon sprang och fråga dem när de kommit hem. Så snällt att hon ville följa med dem. De är ute och leker här i trädgården nu. Hon är så glad för snön. Det har ju snöat rätt mycke här i dag, det gillar vi :o).Så fint det är ute nu.


Värdelös bild, men här är Elin och Tuva i går.


En härlig vinterbild tagen från vårt köksfönster, därför ser ni blixtern mitt på kortet :o/.


Detta är när första snön hade kommit. Då sprang hon ut direkt och böjrade leka :o).

De har myst lite soffan oxå mina små liv. Det gör de gärna ofta och pussas. Men nu har de inte fått det när Emma varit sjuk. Så i dag sa Elin. Jag länktar till Emma är frisk så jag kan ge henne en puss på munnen :o). Go hon är.



I dag har vi gjort lite pannkakor. Och jag hade 2 små hjälpredor i köket .





I morgon ska Jonas va hemma med tjejerna för jag ska jobba. Får se i fall hon är feberfri i morgon så de kan gå på fredag. Jag ska ju jobba natt då.
Ska bara jobba en natt. Vi ska på julbord på Holmgens på lördagen. Ska bli kul :o).

Nehe nu ska jag kolla i min nya tidning som kom på posten. För nu är det faktist rätt lungt här. Elin är ute och leker och Emma leker på Elins rum.

Ha en mysig onsdag!!

Föresten så va vi inne med Emma på jourcetralen i måndags för att kolla upp så det inte va öroniflamation el nått. Men det va bara ett förskyldnings virus. Va skönt att nån kollade på henne för hon hade så ont..






RSS 2.0