Så fin

Denna sången skulle jag vilja ha på mitt bröllop (ifall jag nu gifter mig nån gång).
Den är ju så fin när Sonja Alden sjunger den.

Du är allt

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge



Jonas  <3

http://www.youtube.com/watch?v=M6IGN7GYpRA


sjuk =(

Mår illa spyr blä jobbigt =(. Hemma i dag me.

I lördags va jag å Jonas ute o åt på Dal Baffo. Jag tog planka mums o Jonas tog Entricot m klyftpotatis. Jätte gott va det =). Va jättelänge sen vi va ute å åt ensama. Gick sen på bion Benjamin Butts (stava?) otorliga liv. Såååå bra. Men va 3 timmar lång lite jobbigt att sitta i en bio stol så länge när man är van att kunna ligga ner i soffan hemma o kolla på film. Sen vågade man inte dricka nått heller för man va rädd att man skulle bli kissenödig. Men det va mys =).
Susse o Tias hade Elin. Det hade gått jätte bra =). Min duktiga lilla tjej. Tack Susse o Tias för hjälpen me Elin, så snällt så. Hoppas det inte va allt för jobbigt =). Ni fick ju chips o Cola me =).

På söndagen så va vi i Eksjö Jonas skulle göra nått där. Så vi hängde me jag å skruttfia. Hade inget bättre för oss.
Vi fikade där i Eksjö. Elin somnade i bilen på vägen hem.
Jag kände mig inte riktigt pigg så jag gick å la mig när vi kom hem. Frös och va inte alls pigg. Sov 1 1/2 tim. Sen lagade Jonas maten för jag va  helt slut. Tog en alvedon vid 7 tiden. Somnade nog vid halv 8 me Elin gämte mig för hon märkte att jag inte mådde bra så då ville hon ligga vid mig och kolla så jag mådde bättre sötnosen.
Sov hela natten till halv 9. Ändå va jag trött. Hm lite knäppt. Spydde sen så jag fick stanna hemma från jobbet o i dag mår jag inte heller bra =(. Jonas köpte blåbärssoppa i går som jag ätit lite i dag av. Gott =). Får väl se hur jag mår i morgon om jag ska jobba el inte......

Ne nu ska jag lägga mig en stund o ta det lungt.

Ha en mysig tisdag....

kramis

vofflat håret =)  

Hemma

I dag va jag hemma me Elin. Hon hade feber i går kväll så jag fick stanna hemma. Fast det gjorde inte så mycke för bilen är sönder så jag kunde knappt komma till jobbet. Fast jag hade kunnat åka me Malin dit sen hade nog Susse fått komma å hämta mig. Malin erbjöd sig i går att jag kunde åka me henne hem, men man vet aldrig hur länge det tar att hämta lill skruttan på dagis. Det ska visas massa saker, det ska målas teckningar å massa annat.
Så mamma å Susse va så snälla att de hämtade oss i går. Gick hur smidigt som helst att hämta henne då när de va me =).
Det va så att I går när jag skulle åka till jobbet startade inte bilen så jag fick åka me Jonas till jobbet, blev ca 35 min försenad.
På kvällen försökte både Jonas å David få igång den men det gick inte. Susse va här hela eftermiddan =). Sen okade inte jag laga nån mat så jag å lillan åkte till Tenhults krogen å köpte pizza. Blä de va inte goda, kunde knappt äta något alls fast jag inte ätit på över 10 timmar. Urch där tänkter inte jag köpa fler gånger.
Vet inte va det va me pizzan men den va inte god ialla fall, mådde nästan illa =(. Så jag fick äta lite frukt i stället.
Nyttigare än pizza ialla fall =).  Men Jonas va nog glad för han fick massa pizza då.
PÅ kväller märkte vi att hon hade feber så då ringde jag till jobbet å sa att jag va hemma i dag. Då säger Jenni att det gör nog inget för det va 4 st som va över. Så det va ju bra att det inte fattades massa folk i alla fall.

I dag är det såååååå lugnt här hemma. Elin kollar mest på film å myser. Jag ska försöka städa lite å tvätta. Jätte skoj =(.

I morgon ska jag å Jonas gå ut och äta på nån resturang, har inte betämt vilken än. Sen ska vi gå på bio. Vet inte hur många årsen vi 2 va på bio tillsammans. Säkert 5 år sen el nått. Ska bli mysigt. Det blir den med Brad pitt när han föds gammal å blir yngre och yngre. Den verkar sååååååå bra.
Susse och Mattias ska ha Elin. De är så snälla så. Elin blev överlycklig när jag sa det. Hon älskar ju Mattias o Susse.
Så de kanske hyr en barnfilm el nått å har myskväll med chips och godis. Får väl fixa nån mat me.
De ska vara här hemma, smidigast så =).

Nu ska jag gå och fixa här lite innan herrn i huset kommer hem.

Ha en mysig fredags kväll

kramis

Tisdagen den 20/1

I lördags va Jonas, min lille bror o några kompisar på sjön o åkte cross. Jag å Elin åkte ner me fika i kylan till dem.
Men urch va kallt det va. Men de hade kul det va ju det viktigaste. Susse å hennes Tias åkte skridskor. De hade åkte rätt över sjön hit. Elin vill nog me ha ett par skridskor tror jag ,men hon är lite för liten tycker jag.
På kvällen hyrde vi film å myste. Skulle igentligen åkte iväg me jobbet på fest men jag ville inte. Men de hade nog haft kul i alla fall =).
Söndagen va vi nere hos Mattias o Madde för att fira Mattias som fyllde år. Mysigt att träffa hela familjen i gen.Kusinerna Elin o Filippa har så kul i hop. Man märker inte äns av att de är där för de leker hela tiden.
Jonas körde cross i stället för att förlja me (som vanligt).

I går och i dag har jag jobbat =(. urch tråkigt när verken Tessan el Angelica är där. Har ju Malin som tur är =). Tessan hade trillat ute i halkan i går så hon fick åka in till sjukhuset. Tur att det inte va brutet. Men hon blir nog hemma några dagar i alla fall för det går ju inte jobba på vårt jobb o ha ont. Krya på dig vännen....Vi kanske ses på en fika i v ?
Pratade me Angelica innan o det va ok för henne =).

Ne nu ska väl jag fortsätta me maten.

Ha en mysig tisdags kväll

  Mys nere vid sjön killarna på isen
    
  Lite bilder på er killar från lördagens åkande

Torsdag

I tisdags va jag på brandövning på jobbet. Skulle va mellan 8-11 men höll på till nästan 12. Sen va det svin kallt oxå.
Hade ingen känsel kvar i varken händer eller fötter. Urch då.
Men det är säkert nyttigt att gå nån gång i bland på sånt. Tror jag va för 5 år sen oxå.
Efter det åker jag och hämtade lill skruttan och sedan åkte vi till Farmor och Farfar (Elins allså).
De hade inte träffat henne på 2 v så de ville träffa henne. Fikade lite och tjatade. Skönt att man har sån bra kontakt med sin svärmor i alla fall. Hon är verkligen jätte snäll. Man har ju hört talas om såna där skräck svärmödrar som lägger sig i allt å bara är till besvär, Men inte min inte =). Ställer alltid upp och är barnvakt i fall man behöver. Å det är verkligen supper i fall man typ måste åka till Ullared el a6 eller nått =). Hihi

I dag har jag varit  på a6 me Angelica. Lämnade Elin på dagis kvart över 9. Skulle varit där 9 men det va nån som vägrade ta på sig kläder och äta så vi blev lite försenade. Å det är såååååååååå härligt med den här trotts åldern =p..........
Man måste verkligen vara ute i god tid i fall man ska hinna med alla hinder på vägen. Men  i bland spelar det ingen roll hur mycke i god tid man är så blir man inte i tid alltid ändå. Jaja det hör väl till el?
I alla fall jag skulle ju inte köpta nått i dag då. Hm råkade visst bli "lite" ändå =D. Blev 2 skarfs en i orange och en i rosa. En lång vit topp från Vila och en annan vit randig topp från Vila med. Sen va det massa rea på barn kläder på H&M så då va det ta 2 rea plagg och betala för 1. Så då blev det ett par jeans för 98 kr och en flece jacka som jag fick på köpet =D. Tyckte jag va ett fynd i alla fall. Sen tyckte jag synd om Jonas att inte han fått nått, så vi gick till Jack and Jones. Hittade en jätte snygg stjorta där på rean så den kostade bara 90 kr =D. Oj oj va jag fyndar.
Så det blev lite handlat för mig oxå (som vanligt). Angelica köpte nog inte så mycke. Bara nån topp till på lördag och nått till Nathalie.
Sen åt vi då självklart på ZOYA =). Gott.

I morgon jobbar jag igen =(. Men det är bara mellan 12-6. Så det är ok.

Ne nu måste jag fixa lite mat till min familj tror jag.

ha en mysig torsdag

kramis

   
brandövningen

Lite av mina klädinköp i dag

vita toppen med den orange skarfsen vita igen me den rosa/lila skarfsen

den radiga från Vila, lite våriga kläder sådär =).

måndag

jobbade fredag natt. Gick bra men det va väldigt stressigt. Tur att man tagit ledigt andra natten för jag vet inte i fall jag pallat en natt till me den stressen. Särskilt när inte "vissa" (nämner inga namn) gör det de ska. Blir sååååååååå sur då. Får man göra allt själv fast man knappt hinner.Grrrrr....Så nu har jag gnällt av mig lite =)

Lördagen va bara så lugn här. Sov till kl 14.00. Myste lite hemma här, åkte sedan i väg å köpte pizza på Evergreen. Mums va gott. Orkade inte laga nån mat när jag jobbat natt, är sååå seg då.
Blev mest kolla på film på kvällen. Elin satt nere å kollade på Katten Findus å åt lördagsgodis å jag o Jonas satt uppe å kollade på film. Hm Elin börjar bli stor nu. Hon vill inte sitta me oss hela tiden å kolla på film. Nu är det nere som gäller =). Haha fast då vet hon att hon får titta på vad hon vill. Uppe vill ju vi oxå titta på annat än Nalle phu, Katten Findus en lördag kväll. Men hon är så nöjd så att sitta nere me filt vid brasan å kolla å vad hon vill =).

I går va jag å Elin hos mamma och hälsade på. Har inte träffat mamma sen julafton å det är länge =). Brukar träffa henne rätt ofta. Vi kollad mest på  tv å tjatade lite. Elin badade då som vanligt =).
Men det va mysigt ialla fall. Länktar tills de flyttar ut hit. Då blir det nog att man träffas oftare =D. Jonas säger att vi måste köpa en annan bil som får köras på grusvägar när de flyttar hit. Haha han fattar att det kommer åkas "lite" mellan oss =). Hon kommer nog bara bo ca 3-4 km från oss. Det är bra tycker jag =D

I dag har jag mått pyton hela dagen. Vickie skulle kommit hit i dag igentligen men jag orkade verkligen inte. Sen vill man ju inte smitta ner henne me nått i fall det skulle vara maginflänsa. Ann-Marie min svärmor har precis haft det å vi va där den dagen hon fick det. Urch hoppas jag inte får det =(.
Har inte gjort nått i dag känns det som, har inte äns orkat plocka ut diskmaskinen. Har kännts som jag ska spy hela dagen så jag har mest legat. Stackas Elin har nog inte haft så där jätte kul me sin mamma i dag. Men lite har vi lekt i alla fall. Byggt me klossar å så där. Lite lagom lugnt så där.
Hon leker rätt bra själv faktist å det är bra. Men i morgon ska hon på dagis mellan halv 8 till 12. Jag ska på brandövning på jobbet. Hoppas jag mår bättre i morgon då.
På torsdag kanske jag ska gå på stan me Angelica men jag får se. Är lite onödigt för jag behöver inget, fast å andra sidan är det ju alltid kul att gå på a6 =). De har väl fått in massa vår nytt kan jag tänka mig. Då vill man bara köpa massa nytt. Får se hur jag gör. Vi ska ju i väg me jobbet på lördag till Göteborg på nått. Vet inte riktigt va det är. Men det är fest i alla fall. Men jag vet inte i fall jag ska följa me. Sist när vi va i Göteborg på jul bord va det dö trist. Fast å andra sidan va jag i 8 månarden å då är det ju inte så jätte skoj och gå på fest.
Men jag ska köra i fall jag följer me. Men jag tror det lutar åt att jag stannar hemma tyvärr. Hade varit roligare att ha ett julbord i dec i stället för detta tycker jag. Jobbigt att åka buss hem me så långt. Jaja men hoppas att de andra får kul i alla fall =). Det får de säkert.  Det är därför Angelica vill åka till a6 för hon vill köpa nått nytt å ha på sig på lördag.

Nu ska vi gå och duscha. Hoppas på att Jonas kommer hem snart. Kl är ju halv 6 nu å han slutar 4. Han skulle jobba över i dag. Blir nog Lasange i dag. Har inte kunnat äta på hela dagen så jag börjar bli lite hungrig nu.

I fredags hade jag äver 60 st som läste min blogg , Kul

Ha en mysig måndags kväll

Börjar nog en bra serie kl 21.00 i kväll på 3an el 5 tror jag. Den ska jag se i alla fall

kramis


Detta åt vi i går, Egen varm chokladsås, vaniljglass och banan, mumsit


Hur kunde det bli så här??

Detta har jag tänkt på länge att skriva om men har tyckt att det varit jobbigt,hemskt,sorligt och blir arg när jag tänker hur orättvist livet är i bland. Detta handlar om min underbara, snälla, goa, fina moster Carina. Hur hennes liv ändades på bara några seckunder.......Det är kan vara jobbigt att läsa så ni vet det.......

Det va 9 januari 2001 (exakt 8 årsen i dag) Carina är på väg till sitt jobb. Hon bor i Fagehult och jobbar i Habo. Ca 1 mil har hon dit.
De varnar för halka på vägarna.
Nina lyssnar på raido å nynnar me, Hon kommer till en korsning med STOPP tecken. Hon försöker stanna bilen men bilen bara glider rätt ut i vägen på en annan bil som kommer på den vägen. De blir stående på vägkanten me bilarna. Nina sitter fast, den andra föraren försöker hjälpa henne. Men då kommer det en bil bakifrån å kör in i Ninas bil. Nina flyger ur bilen genom framrutan landar på vägen framför bilarna.
Hon minns som tur inget av detta. Det är den andra föraren som berättat......När hon ligger där på vägen så ringer de andra till ambulans. När de står där å ringer så kommer det helt plötsligt en bil till farande i full fart. Å där ligger Nina. Hon fastnar  under den bilen å skrapas under bilen. Bilen stannar inte äns å kollar hur det gick...................
Carina är till och med vidmeddvetande när ambulansen hämtar henne. Hon kan säga va hon heter. Hon va skalperad, håfästet å håret hängde på sidan på henne. Kläderna va helt sönder slitna efter hon skrapats på vägen.
Huden va full med asfalt.
De ringer Carinas anhöriga......Nina sövdes ner i väntan på förbätring. Nu börjar den eviga väntan....
Jag såg aldrig henne precis efter men det finns bilder på henne men jag vill inte se. Man kunde inte se att det va hon har de berättat. Mamma va helt förstörd. Jag försökte trösta men va kan man göra ? Bara vänta å se.
De trodde aldrig att hon skulle överleva detta, de som jobbade med henne. Men Nina är en KÄMPE. Hon överlevde minsann =). Men det blev många operationer å lång sjukhusvistelse. Tyvärr så blev hon förlamad i benen. Men hon överlevde detta. Å man var sååååå glad =).

2007
Carina hittar en knöl i sitt ena bröst. Stor som en pingisboll. Vet inte hur hon kunnat missa det. Men hon får tid redan dagen efter å kolla upp det.
Det va bröstcancer.............
Det hade spridit sig till lymfkötlarna i armhålan. De operarar bort tumören å det som spridit sig.
Hon får ta cellgifter....Det verkade gå vägen denna gången för henne =).
Som sagt hon är ju en KÄMPE.
Efter det så blir hennes man Tommy dålig. Får åka amulans in. Hjärtinfarkt. Han opereras.
Några kärl var igentäppta. Men en sån operation är rätt smidig i dag. Men vilken otur denna familjen har.
Stackas deras barn. De har 2 pojkar, kim 20 år Marcus 17 år. De har fått vara med om mycket.

2008
Carinas ben rycker konstigt, hon är ju förlamad i benen så hon har ingen känsel. Tycker det känns konstigt så de åker in å kollar upp det.
Cancern har spridigt sig till skelettet och levern...........
Å hur ska detta gå.??? Vi vet inte än....
Hon går på cellgifter igen. De har gett henne 3-5 år kvar att leva. Urch det är så hemskt. Hur mycke ska hon behöva vara me om. Men hon säger att hon mår bra, men inte av cellgifterna. De mår hon inte bra av.
Hon är världens snällaste människa, så omtäksam, gullig, barnkär, rolig mm mm.
Vet inte va jag ska skriva mer men hon är ju trotts allt en KÄMPE.
Kan hon klara detta oxå?????
Älskar henne så mycke, vill så gärna att hon ska klara detta oxå. Hoopas bara hon vet att vi bryr oss så mycke om henne. Det är så svårt i bland när man träffar henne att inte börja gråta el att inte visa något alls.Vet inte i bland va man ska säga men jag tror nog att hon vet.....
Men man kan inte låta bli att undra hur hon tänker å känner. Kan hon sova på natten utan mardrömmar?
Man bara undrar, hon säger ju  inte hur hon mår direkt eller hur hon känner. Men hon har en hon går och pratar med men hjälper det ?? Tror inte det skulle hjälpa mig i alla fall. Undra hur hon tänkte tex i jul? Är detta min sista el har jag bara några jular kvar. Eller om sommarnen är detta min sista? Eller någon av mina sista???
Man kan nog inte tänka sig in i den situationen utan att varit med om det själv.......
Urch men det är så hemskt!!!

Livet kan ändras så fort, va rädda om varandra och kör försiktigt när det är halt.

Ha en bra fredag

kram

kanske inte så rolig läsning men jag ville bara skriva av mig!!!!!

Snö =)

I går på dagen va jag å Elin ute i det härliga Januari vädret. Solen sken å det va sååå härligt, men det va svin kallt. Vi hade klätt på oss massa kläder ändå efter ca 1 timma så frös både jag å Elin.

Vi to ut snowracen ur garaget å drog i väg till pulkabacken i lekparken. Inte en människa ute typ i denna lilla by. Var är alla?? Men när vi väl kommer fram (ca 200 m dit) så är det faktist ett barn å en mamma där (fantasktist har aldrig varit me om det innan ) hihi det låter som vi bor mitt ute i skogen men riktigt så illa är det faktist inte.
Det visar sig att barnet heter Moa å är precis lika gamal som Elin skiljer bara några v på dem. Kul att det finns nån mer här ute, Mamman hette Tina. Jätte trevlig. har aldrig träffat henne innan. De är rätt nyinflyttade hit. Så Elin å Moa började leka lite  me varandra. Å vi stod å pratade om allt möjligt som vi mammor/tjejer gör innan man känner varandra så där.
Hon ska få en liten bebis till oxå nu i mars. Hon hade rätt stor mage såg det ut men det är ju inte lätt att se när man har massa kläder på sig.
Hon tyckte det va jätte kul om vi kunde ses. Tyckte jag me faktist. Finns ju inga hemma här i byn typ. Förutom Madde då Tias tjej som snart får bebis me...JA hoppas den kommer snart, länktar såååååååå.
Sa det till hon Tina me att Madde skulle få i jan nu så hon vet att det finns fler hemma. Man kan ju fixa så det finns öppenförskola här me. Fanns när Elin va nyfödd men sen flyttade alla utom jag me barn så den la ner tyvärr =(. Men nu när det kommit lite barn i gen så kan  man ju fixa en igen, bara att prata me henne som hade hand om det.
Man behöver faktist det när man bor så här, träffa lite andra mammor å barn. Blir lite ensamt annars.
Men jag är ju hemma 2 v i månarden så jag kan ju gå på öppenförskola me å träffa Madde mycke me när hon är hemma =), om hon vill så klart =p.
För övrigt va jag nere hos Madde å Tias å kollade på deras renovering i tis va det nog. De har tapetserat färdigt å lagt halva golvet....ÅÅÅ det blir sååååååå snyggt =). Duktig du är Mattias =),Du Madde me som varit dem som valt ut kan jag tänka mig =).

I dag har det varit väldigt lugnt här. Mest kollat på tv å lekt på Elins rum. Byggt me klossar å lekt affär, målat,degat å lite så där som hon tycker är kul.
I dag gjorde jag väldigt nyttig lunch (tror jag det va i alla fall), har gått uppp nått kg nu över jul så jag tänte vara lite nyttig =).
Blev ingen frukost för vi gick upp så sent (halv 11), gjorde lunch i stället då.
Det blev en ugnsomelett, keso, paprika, sallad, gurka & tomat. Jätte gott å nyttigt känndes det som i alla fall.
Jag brukar väga 56,5-57,5. Nu vägde jag lite över 58 kg så nu vill jag kanske gå ner lite el i alla fall inte gå upp mer.
Kan träna lite me men min förskyldning har kommit tillbaka så då går det ju inte tyvärr. Men så fort den har släppt ska jag minsann använda min nya träningsmaskin.......



Nu är Vicktor å Tobbe här å fixar me sina cross däck. Stackas dom, Elin är där å klänger å gräjar hela tiden. Hon vägrar gå därifrån. Urch Victor kommer aldrig vilja ha barn när han träffar henne så mycke. Han är ju inte så barnkär så detta gör ju inte saken bättre =(. Han säger att inte han vill ha några barn, hm det måste man väl ändå kuna ändra på el? Om han träffar en tjej som jätte gärna vill ha barn så kanske han kan ändra sig. Hoppas det i alla fall. Fast det är ju hans val....
För övrigt paratade jag me hans tjej på facebook igår. Hon verkar jätte msyig. Kul för honom =).
Ne nu ska jag gå ner å kolla va Elin pysslar me igentligen. Tur att Jonas är där nere å håller koll =).

Urch i morgon natt jobbar jag =(. Men jobbar bara 1 natt. Sofie N jobbar andra natten för mig. Jag hatar verkligen att jobba natt, det är såååå tråkigt å såååååå jobbigt. Jag är trött så länge efter me. Så jag brukar ta ledigt andra natten. Kanske inte så populärt men jag har ju ledighet att ta ut å jag brukar fixa ersättare själv så då gör det väl inget. Hoppas jag =).

Ha en mysig torsdag kväll =)

kramis

Trött trött trött

Jobbade dag helg i helgen. Det gick bra som vanligt =). Men hade varit ledig så länge så jag fick träningsvärk i helga kroppen typ...hm vältränad man är =p.. Får nog börja använda min nya träningmaskin snart. Har ju skyllt på att jag varit förskyld så jag inte kunnat träna, men nu är det faktist bättre bara lite täppt i bland å det kan väl inte vara nån fara att träna lite då el??? Jag vet inte jag är ingen expert precis =).
Men jag är såååå trött hela tiden, va inna på apoteket i dag å köpte vitaminer Mitt val kvinna. Det sa hon på apoteket va bra så det köpte jag...Hoppas jag blir piggare nu och om jag börjar röra på mig lite mer så blir man säkert piggare..

Vill passa på att säga grattis till dig Lina min fd arbetskamrat som blev mamma till en liten tjej i söndags. Å va mysigt =).
Vägde bara 2580 g och va 45 lång...å va liten. Hoppas det går bra för er och att ni mår bra =). kram på dig å den lilla tjejen. hälsa Henke me =)

I dag har det bara varit slappa dag. Jonas va ledig i dag me. Finns inte så mycke att göra tycker jag. Synd att det inte ligger nån snö. Då hade man ju kunnat åka pulka me lillan el  nått. Blä va tråkigt det är.

Ne nu ska jag fixa lite mat tror jag, Jonas börjar väl bli hungrig kan jag tänka mig å lill skruttan me =). Just nu sitter hon och kollar på Svam bobfyrkant. Då får man ingen kontkat me henne =/.

Ha en mysig trettondagsafton

kramis

Gott nytt år !!!!

Har varit en ganska lugn v tycker jag. Mest varit hemma å tagit det allmänt lugnt.
Jonas har ju oxå varit lång ledig nu. Så det har varit mysigt.  Jonas fyllde år i tisdags oxå. Han fick bara en parfym av oss i present. Hade redan köpt så mycke i julklapp till honom.
Sen va hans föräldrar här på kvällen å "firade" honom lite...

Nyårsafton så va det städning och matlagning typ hela dagen. Jonas hjälpte till som tur va annars hade jag aldrig hunnit me tror jag.
Maten tog längre tiden va jag trodde å sen skulle jag fixa efterrätten me. Vi sa att de skulle komma kl 18.00, de kom 17.30. Tur att jag va klar, Jonas hade inte hunnit duscha som vanligt =p. Ni som känner honom vet hur han är =D. Han kan aldrig hålla en tid. Jag blir galen på det.....Jaja nog om det.

De som kom va då Sandra, Ade, Hanna, Thea, Per, Cissi & Albin. Så vi va 6 vuxna och 4 barn. Va rätt livat här kan jag meddela....Speciellt vid 01,00 tiden så va det vädigt livat. Ungarna va döttströtta, vägade sova. Skulle leka me samma saker hela tiden. De bråkade om allt typ. I alla fall Elin å Thea. De två bestämmande damerna. De är ungefär lika dana i sättet. HELVILDA..  Albin va jätte snäll, han lekte mest för sig själv å dansade lite till musiken. Hanna va oxå hur snäll som helst fast det är hon ju gämt =)..Skulle me vilja ha en sån snäll liten tjej, å hon är sååå söt me..Hon fyller 2 i mars så det skilljer 1 år på Elin å henne. Men det känns som hon är så liten.
Men annars va det lugnt här tycker jag. God mat =), god efterrätt, godis, och chips......Killarna drack lite öl. Vi tjejer va nyktra.....Men det va kul ändå.

I morgon ska jag jobba Dag helg. Blir hårt har inte jobbat på jättelänge känns det som. Men det kommer nog gå bra =).

Hoppas ni andra hade en super nyårsafton...

Ha en mysig fredag

Kramis

min nya servis, tack Madde =) dukat på nyår

maten sååååå god blev den barnen sitter å äter

Söta Hanna  Cissi & Sandra äter de galss

trötta sitter jag  å läser V Nu Anderas...

Hade fler bilder på killarna men Jonas är me på dem så jag kan tyvärr inte lägga ut dem.......Jonas vill inte vara me på några bilder tyvärr...


RSS 2.0