Tisdag!!

Har lämnat Elin vid bussen och Emma på dagis. Så nu är det lugnt här några timmar 😉. Men har tänkt passa på att lägga in ALL tvätt i garderoberna. Jag tycker det är sååå tråkigt. Men måste ju göras. Men det är oxå rätt fullt i tjejernas och min garderob (konstigt va 😉?).
Så i går efter Jonas jobbat åkte vi in till Ikea och köpte två nya byråer och ett skrivbord. Elin behöver oxå ett skrivbord men vi glömde att mäta där det ska stå så det går plats. Så hennes skrivbord får vi köpa en annan dag. Kanske i morgon för jag ska dit med Madde då. När vi lämnat barnen på dagis ska vi åka dit och äta frukost och sen gå på A6 en sväng 😊.

Men innan vi åkte till Ikea igår va vi inbjudna till Alexandra och barnen (grannen). Så det blev lite lek för barnen , fika och tjöt för oss mammor 😊.

I dag vet jag inte vad vi ska göra. Får se ifall det blir en sväng till Susse. El hon kommer hit. Hon ska låna våran spjälsäng. Och hon har lämnar tillbaka vaggan så hon måste nog ha sängen nu.

På tal om annat våran nya tv där nere har gått sönder 😢. Trodde det va något med bredbandet el boxern men icke. Den bara la av precis innan solsidan i söndags. Så typiskt. Och jag ringde Telia för att få hjälp men inget funkade. Så Jonas fick oxå ringa i går. Men det visade sig att det va tv som va sönder 😠. Vi köpte den i våras och har inte används jätte mycke. Hoppas bara den går att fixa.
Tur att man har 2 tv till i huset 😜. Men det är ju så mysigt att sitta där nere med tänd brasa och tända ljus på kvällarna.
Hoppas det fixas fort. Men jag misstänker att det kommer ta ett tag om jag känner min sambo rätt 😔. Han är ju inte den snabbaste om man säger så 😒.

Nehe dax att sätta gång med tvätten 😏.


Ha en mysig dag ❤.


Här ligger de och myser och kollar på Pippi hos grannen.


Ups

En trött Cicci. Ser ni de svarta ringarna under ögonen 😉


Farsdag ❤

Klarade denna natthelgen oxå 😉. Man känner sig alltid extra stolt när man orkat jobba utan att man är alltför trött och somnar på plats typ 😉. Man vänjer sig ju aldrig heller. Men tycker andra natten fick fortare än första i allafall. Men då hade jag ju Fia att sitta och tjöta med på rasterna. Det gör ju en enorm skillnad måste jag säga. Vem man jobbar med. För min kära vän Tessan som jag annars jobbar med är utomlands. Mycke saknad är hon ❤. Men hoppas hon haft en kanon semester.

Idag blev det bara 1,5 timmers sömn för vi skulle va hos kära pappa mellan 12 halv ett och jag slutade 9. Va inte hemma förrens halv 10 och sova lite, duscha och försöka fräscha till sig lite så man inte ser allt för hemsk ut 😉.
Va så mysigt att träffa alla mina härliga syskon , pappa, ingalill och alla våra barn.

I v har vi varit hos Susse och killarna. Åh de är så mysiga hennes pojkar. Kalle är såå mysig nu. Ler när man pratar med honom. Gnäller knappt nått längre. Skönt för Susse att han är nöjdare nu. Men inte lätt för honom när han hade sina blåsor i munnen 😔 De gjorde ju ont 😞. Och Emil bara springer runt och leker och hittar på bus 😜. Snällare unge får man leta efter ❤. Är så stolt över min lillasyster som klarar det här så bra med sina små
Pojkar. Är ju mycke jobb när det är så tätt. Bara ett år i mellan dem. Men hon är så duktig med dem ❤. Jag hade aldrig klarat det så bra (tror jag).

I tisdags va jag och tjejerna bjudna på lite lek och mellanmål/fika hos Vicktoria, Alexia och Antonia. Jag och Vicktoria kunde sitta och tjöta en hel del medans barnen lekte. Det va annat för några årsen. Då fick man passa och tjata på dem hela tiden. Våra barn börjar bli stora minsann 😊.

Denna veckan som kommer är rätt uppbokad. I morgon är det en lugn hemmadag efter natt helgen 😉. Tisdag ev åka till stan med angelica. Onsdag frukost på Ikea med Madde och sen a6.
Torsdag slinga håret, behövs om man säger så 😜. Fredag jobb.

Nu blir det snart solsidan 😃.

Ha en mysig söndagskväll ❤


Kalle mys ❤

Detta kortet skulle varit med i förra inlägget men kom givetvis inte med 😠. Fattar inte hur man gör när man ändrar inläggen efter man lagt ut dem. Får fråga lillasyster om det oxå 😉.

❤❤


?

Ja det förra inlägget lades ut innan jag va klar :-/. Hm vet inte hur man gör när man lägger ut bild och sen fortsätter skriva. Får fråga min lillasyster om detta 😉.

Jag och Elin hade det mysigt på stan i alla fall. Blev en glass på mc oxå 😃. Den åkte vi hem och hämtade Lasse ( Jonas pappa ) så han fick handla lite.

Nu i kväll har jag lagat lite mat, gjort mackor och matlåda till i morgondagens jobb.

Usch när man kollar på facebook så är massor av tjejer man känner på ladies night. Hade jag med velat gå på 😔. Fick mess av en kompis i går om jag ville följa med. Men man börjar ju jobba kl 7 i morgon 13 timmar. Så jag kände att jag får hoppa över det. Annars hade jag inte tvekat en sekund. Nästa ska jag verkligen försöka gå. Får ta ledigt ifall det är en helg man jobbar.

Nehe nu får man väl snart gå och göra sig klar för natten. Måste ju vara pigg på jobbet i morgon :-).

Detta är en bild på mig och Kalle från förra helgen när vi va hos mamma och firade mig lite ❤.




Tack snälla mamma för presenten, den används flitigt 😉. Tjejerna är jätte avis på den. Så det kan ju vara lämpligt till julklapp 😃.

Han mysig kväll nu ❤


Fredag!

Det blev en tur på stan för mig och Elin. Emma fick vara hos farmor och farfar under tiden. Lugnast så 😉.
Mysigt att gå lite själv med Elin ❤.


3 år ❤

I dag är det 3 årsen Nina lämnade oss 😞. Å jag saknar henne så mycke. Jag och Elin satte på hennes skiva innan och lyssnade. Men va jobbigt det va. Man bara gråter och Emma undrar varför man är ledsen. Så vi fick stänga av.

Denna texten hittade jag för tre årsen och jag rycker sen är så fin och passar så bra.

"GENOM ALLTING SOM SUSAR OCH SJUNGER, SKALL HON KOMMA TILLBAKA IGEN. GENOM FÅGLARNAS KVITTER I TRÄDEN, GENOM FJÄRILARNAS FLADDRANDE SLAG, GENOM FLINGORNAS DANS MOT DIN RUTA, SKALL HON GE ER EN HÄLSNING VAR DAG. OCH NÄR BJÖRKARNA STIGER OM VÅREN OCH NI KÄNNER EN VARMARE VIND SKALL NI ANA HENNES SJÄLS ODÖDLIGHET, DÅ... HON DUNLÄTT KYSSER ER KIND. OCH DÅ VET NI, HON ÄR EJ LÅNGT BORTA. NEJ, MER NÄRA ÄN NI KAN FÖRSTÅ. FÖR GENOM ALLTING SOM SUSAR OCH SJUNGER SKALL HENNES HÄLSNING MED KÄRLEK ER NÅ."

Vi har en liten fågel som ofta sitter på vår altan och tittar in på oss. Då tänker jag att det är Nina som kollar lite hur vi har det ☺. Knäppt kanske, men man får väl hoppas i allafall.

Idag är jag ledig. Har lovat Jonas föräldrar att jag ska handla åt dem lite senare idag. Elin leker med tuva och Emma leker på sitt rum.

Jobbar hela helgen, tråkigt utan Tessan 😞. Men hon har det ju härligt utomlands i stället 😊.

Nu blir det lite fix här innan vi åker i väg.

Fina älskade Nina ❤❤❤


RSS 2.0