Torsdag ☀

Oj denna veckan har varit fullspäckad 😊. Härligt 😊.
Det har ju varit min lediga vecka. Försöker ju hitta på lite då.
I tisdags va jag och Angelica på fiket och åt frukost i 2 timmar. Hur mysigt och gott som helst. Åt ny gjorda räkmackor 😊.
Sen hämtade jag Emma. Sen kom elin hem från skolan, då tog vi mammas hundar ut på en promenad i det härliga vädret ☀. Så underbart. Man bara njuter av solen. På kvällen va det Simskola för Elin. Hon tycker det är såå kul. Emma och jag satt i fiket medans den va. Och självklart skulle hon ha Cholkadboll 😉.

Onsdags morgonen spenderads på Ikea med Angelica, Tessan och Linda. Åt lite frukost och tjötade. Mina härliga Goa jobbarkompisar. Finns inga bättre 💗. Efter det blev det lite shopping på a6. Blev mest till tjejerna 😊. Blev lunch på Soya 😜. Gottit.
På eftermiddan va vi ute en stund. Sen åkte jag ner med tjejerna till inga-Lill. Hon skulle ha dem en stund när vi åkte runt och kollade på golv. De har ju en 4 årig kille där nu. Så de hade lekt och haft jättekul 😃. Men jag blir galen, vet inte vad vi ska ha för golv 😞. Letar för fullt. Drömmer till och med om golv nu 😁.

I dag har jag inget planerat, så jag ska fixa lite här hemma. Får se i fall det blir en promenad med Angelica sen 😜. Vill ju inte sitta inne i detta underbara väder. Tar med vagnen så Emma kan följa med i så fall. Ska ju hämta hem henne snart.

I helgen är det natthelg 😁. Man är alltid lika inspererad att jobba den 😉.

Hoppas ni haft en bra vecka 😊.

💗.


Äntligen!!!

Hm har inte haft så mycket att skriva om de senaste dagarna. Emma blev ju självklart oxå sjuk. Så hela förra veckan va jag hemma med tjejerna som hade hög feber 😔. Inte kul. Alltid att de ska bli sjuka när jag jobbar. Typiskt. Jag menar jag är ju ledig 2 v i månarden men då sker det typ aldrig. Och Jonas och de hade jätte många sjuka på sitt jobb så han kunde inte heller vara hemma 😏. Ja ja men i dag är det dax för Emma att återgå till dagis. I går fick Jonas sluta vid lunch så jag kunde jobba hela min dag i går. Jobbar eftermiddag denna veckan.

I dag är det årsmöte med facket. Så man börjar dagen med smörgåstårta och sitta och lyssna. Inte helt fel 😉.

Just det nu är köket beställt 😃😃😃. Det kommer i början på april. Så kul. Men nu återstår det "bara" att välja golv, klinkets och tapeter. Känns som det ända jag gör är att googla och åker runt och kollar sånt. Ska bli skönt när allt är inhandlat och bestämt. Men jag vågar inte köpa nått nu, för risken finns att jag ändrar mig i sista sekund. Som med köket. Vi hade valt svart bänkskiva. Men när vi skulle beställa köket så ändrade jag mig till vit. Den kostade betydligt mer men va MYCKET bättre kvalité på. Den svarta va jätte känslig. Vill ju att det ska hålla länge när man väl gör det. Men vi ska ha grått kakel och grått golv som bryter av till allt det vita. Hoppas bara det blir fint..
Har varit lite orolig att det blir allt för vitt 😁. Ja ja nu är det försent att ändra sig 😜. Nu ska det sättas upp oxå. Jonas ska ta ledigt några veckor så det går undan lite. Nog om det..

Nu ska jag tvätta håret och fixa här lite.

Hoppas ni får en bra dag i all denna snö 😏. Nu behöver det inte komma mer!!!!!

💗


Gick inte ladda upp bilderna 😁.


Söndag!!

I dag har det varit en slappardag igen. Elin har fortfarande feber 😒.
Vi har spelat lite spel och kollat på film. Men nu i eftermiddag tog jag och Emma på oss och gick ut för att få lite luft och leka lite 😃. Hon tycker det är så roligt i snön. Helst vill hon åka pulka. Men idag tog vi en runda på sparken i byn. Hälsade på mamma och Olof en stund oxå. Sen lekte vi lite i snön 😊.

Det blev ingen tur till A6 i går. Elin va för dålig 😒. Kan ju inte åka när hon hade hög feber.

I morgon ska vi skriva på papprena på köket. Så om 5-6 v kommer det levereras 😃😃😃😃. Härligt. Har väntat några år på detta om man säger så 😉.

I dag blev det barnmat. Gjorde egna köttbullar och stuvade makaroner
😊. Gottit. Va nog flera år sen jag åt det. Alltid lika gott.

Hoppas ni hade en bra söndag 💗.


Emma slängde sig i snön. Passade på att ta kort då 😜.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/801840/images/2013/pic_5117f62eddf2b34115767c26.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/801840/images/2013/pic_5117f62eddf2b34115767c26.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/801840/images/2013/pic_5117f62eddf2b34115767c26.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/801840/images/2013/pic_5117f62eddf2b34115767c26.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/801840/images/2013/pic_5117f820e087c3177bb44930.jpg" class="image">


Vill ha!!!!

Har haft mycke tid idag att kolla på nätet. Har hittat en ny sida som blivit min favorit 😉. Nelly. Så mycke snyggt har de. Både billigt och dyrt.
Men har fastnat så för en vit klänning. Har en liknande i svart. Men tänk denna i sommar när man är lite brun och kanske en ljus jeansjacka till och ett par fina skor 😊. Men den är ju helt slut i alla storlekarna 😒. Men som tur är har jag min erfarna sambo som handlar hejvillt på ebay. Så vi hittade den där 😃😃😃. Så den ska jag nog inhandla i dag . Inte dyr heller 😊.

Nu ska jag slita mig från soffan och fixa lite mat.

Ha det så mysigt nu i snöovädret 💗.


Grattis Susse❤!

Glömde ju skriva att min lillasyster Susse fyller år idag. Grattis underbara, fina, goa, snälla och söta Susse. Du är bara bäst!!!! Älskar dig så mycket!! Är så glad att du finns för mig ❤. (givetvis mina andra syskon oxå 😊).
Hoppas du får en fin dag!!!

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

En gammal bild på Susse 😃.


Stackas Elin ❤.

Elin vaknade upp med 39 graders feber 😞. Så idag ligger hon mest stackarn.
Jonas har en jobbarkompis som gifter sig på A6 idag. Han vill gärna åka dit och kolla. Får se hur pigg Elin är. Får ge henne lite Alvedon så kanske hon orkar en liten liten stund 😊. Men vi får se.

Annars blir det en lugn dag här.

Jonas är ute och skottar snö. Elin sover, Emma leker och jag pysslar lite här hemma. Tvättar, plockar och fixar som vanligt typ 😉.

Hoppas ni får en mysig lördag 💗.


Sjuka barn :-(.

Ja denna vecka har minns sagt varit fullspäckad med saker vi gjort :-). Kul.

Ja på tisdagen va Susse och hennes pojkar här typ hela dagen. Så mysigt så. Vi lagade lite mat och sen skulle vi baka kladdkaka. Hade hjälp av 3 barn. Elin, Emma och Emil. Oj oj, hade nog mer mjöl brevid än i bunken 😉. Men det är bara kul att de vill hjälpa till. Blir så sjukt imponerad när jag kollar på familjen annorlunda när de bakar med typ 8 barn i åldrarna 1-8. Och det går ju så bra för dem och föräldrarna är så duktiga. Då är ju inte 3 barn något att baka med 😜.

På onsdagen va jag och Angelica på fiket och åt frukost och tjötade några timmar 😊. Mys.
Sen på eftermiddan så gick jag, tjejerna och deras kompis och pappa till pulkabacken och va där några timmar. Perfekt nu när det kommit massa snö 😃. Emma åker numera själv. Så nu
Är min uppgift bara att åka ner och hämta upp snowracen. Den är för tung att dra för henne 😒 . Men jag hjälper henne så gärna. Hon rycker ju det är så kul.

I går va jag, Emma och Angelica hos Malin för att hälsa på och för att se hennes lilla Liam. Så söt och snäll va han. Så det blev lite frallor och fika där.
Sen efter det va det dax för nästa fika hos Madde, Engla och Elvina. Vi missade ju Englas 4 års kalas i helgen så vi tog det i går i stället 😊.
Så gom bjöd på mackor och fika. Mådde nästan illa på kvällen efter all fika. Men mysigt är det ju 😜.
Så barnen lekte för fullt så de va helt slut sen. Kul att de har sina kusiner så nära.

Idag har jag varit hemma med Emma. Hon har lite feber och ögoniflamation. Sen på eftermiddan ringer de från skolan och säger att inte Elin är pigg. Åker och hämtar henne. Då har hon feber och huvudvärk. Så nu ligger hon berbäddad. Stackan. Hoppas jag och Jonas slipper 😁. Men det går väl mycke influensa nu 😒.
Så det blir väl att ta hand om sjuka barn i helgen. Vi som hade behövt åka och kolla på golv och kakel. Jaha vi får väl göra det en annan dag.

Hoppas ni får en mysig helg 💗.

Lite bilder från våran vecka oxå 😊.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/801840/images/2013/pic_511529419606ee35f79ef40d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/801840/images/2013/pic_511529a49606ee35f4979aea.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/801840/images/2013/pic_511529e49606ee365442a543.jpg" class="image">


Tisdag!

Sitter och väntar på att sotaren ska komma. Emma leker med sina hästar. Hon blev lite besviken att hon inte fick åka till dagis. Men sen glömde hon bort det och började leka.

Susse och hennes pojkar ska komma hit idag. Mysigt ❤.

Sen i kväll är det dax för Simskola för Elin igen 😃. Hon tycker det är så kul. Hon är som en liten fisk i vattnet 😉.

Hoppas ni får en härlig tisdag 💗.


Hallå!!!

Oj nu va det längesen jag skrev här igen 😒. Men har haft mycket annat att tänka på. Vi håller på att planera kök. Men nu är det äntligen bestämt vilket det blir 😃. Ska bara beställas, ritning och allt är klart 😃😃😃. Så nu är det "bara" att bestämma golv, tapeter och kakel oxå. Kul 😊.

Annars är allt bra här 😃. Va ute med jobbet igen i fredags. Hade kul som vanligt. Va på förfest hos Tessan med Johanna, Rebecca och Angelica. Mysigt. Sen va vi på trottoaren. Blev en sväng på Harrys oxå ☺.
Va på stan med Angelica och Tessan på dagen oxå. Så vi fick shoppa lite oxå 😉.

I dag har vi faktist varit på öppnaförskolan. Va evighetersen vi va där. Men det uppskattas av barnen. Trots att Elin är så stor. Sen skulle mamma va barnvakt åt engla och Elvina. Så vi följde med dit. Mamma och Olof har ju flyttat ut hit nu. Så Cicci bor ca 300 m från varandra 😃. Mysigt att ha sin mamma så nära ❤.

I morgon blir det en hemmadag. Med lite städning mm. Sotaren kommer mellan 11-13.30 så jag kan inte åka hemifrån då. Så jag kan i te lämna Emma på dagis i morgon.

På torsdag ska jag,Emma, Tessan, Angelica och Linda åka till Malin och hälsa på. Har ju inte sett hennes lilla bebis än. Ska bli så mysigt.

Nu ska jag strax gå och lägga mig och läsa.

Natti natti 💗.

Lite bilder på hur vårt kök kommer typ se ut. Och lite från i fredags. Och några bilder på oss 😊.


RSS 2.0