Min nya frisyr



Det blev lite kortare än jag hade tänkt mig från början. Men jag är nöjd faktist. Skönt att klippa bort allt det slitna. Så nu har jag ett friskt fint hår :o). Blir säkert att jag sparar ut mitt hår igen. Men just nu ska jag ha det så här i alla fall :o). Jonas tyckte oxå det belv fint faktist han som va sååååå emot att jag skulle klippa av mig håret. Skönt. Jag är hans nya flickvän säger han ;op.

Det hade gått bra för mamma att ha Emma i alla fall. Hon åt bara lite dåligt. Men det går ju ingen nöd på henne precis, hon har ju lite reserver om man säger så :o).

I måndags va jag, Elin, Emma, Angelica, Hanna, Fia, Malcolm, Melwin o Eddie och hälsade på Ida. Det va kul :o).

I tisdags va jag o Vicktoria o fikade på fiket med våra "bebisar". När slutar de va bebisar igentligen? Min är 6 mån och hennes är snart 9 mån. Är de fortfarande bebisar tro? De är ju rätt små fortfande tycker man ju.
Vi satt där några timmar o tajatade o fikade. Alltid lika trevligt.

På ons va jag då och klippte mig. Åkte o hämtade Elin lite tidigare, sen va vi hos mamma några timmar. Susse va oxå där.

Torsdag va en fullspäckad dag från morgon till kväll.
På förmiddan va jag på stan me Angelica. Så skönt väder va det. Man blir så glad nu när våren äntligen är här.
Hittade lite som vanligt :o).
Tack Angelica för en mysig dag..

Sen efter dagis åkte vi med Vicktoria och Alexia hem så de fick leka lite till. Jag o Vicktoria gräddade vofflor. Det va ju voffeldagen. Barnen lekte o vi satt o tjatade o tog hand om våra minsta.

På kvällen va vi hemma hos svärföräldrarna för att fira Ann-mari.

Va något trött sen efter den dagen.

På fredagen va vi med Victoria, Alexia o Antonia på Monkey town. Synd att det va så fint väder. Hade varit bättre att åka till stadsparken, men det är inte lätt att mata de små där uppe direkt, så vi tyckte det va smidigast att åka dit.
Men vi hade kul i alla fall :o).

Äter de för fullt

Vicktoria

Tack för en kul dag :o)

Efter det så åkte jag, Elin o Emma ner till stan för att byta lite jag köpte dagen innan.
Elin va så duktigt hela tiden. Gick o höll i vagnen. Min stora tjej. Jag lovade henne i fall hon va snäll och det gick smidit så skulle vi gå o köpa godis. Det va ju fredag. Så när vi va klara på stan så gick vi o köpte godis på godis huset. Så gick hon med sin påse på stan på väg till bilen . Lycklig för sin godis påse. Då ramlar hon rätt fam på gatan o tappar ut allt sitt godis. Tyckte så synd om henne då. För hon va så glad, och för att hon varit så duktig med. Så vi fick bara slänga det :o(. Tårarana rann ner för hennes kinder. Å då värkte mitt mamma hjärta. Men vi köpte nytt sen i Tenhult :o). Då blev hon glad igen.

Lördagen va vi hos pappa för att fira honom.

Pappa o Emma (hon äter på papper).

Hela syskonskaran va där med sina barn. Kul. Vi har träffats jättemycke nu det sista :o). Elin va såååå glad för att Filippa skulle komma. Hon stod o kollade i fönstret hur mycke som helst, till slut gick hon ut för att vänta på henne. De va lite senare än oss för Filippa spelade badminton..
Sen lekte de för fullt. Lilla Neo va självkart med. Han har växt en hel del sen han föddes för 4 veckor sen. Han har gått upp 1,2 kg sen dess tror jag det va...

På kvällen grillade vi för första gången i år. Hm och det kommer nog ske ett X antal gånger till detta året kan jag tänka mig om jag känne min sambo rätt.
Men gott va det :o).



På söndagen jobbade jag hela dagen. Men jobbade med Tessan o Jenni så det va ju inga problem ;o). Timmarna bara flög förbi.
Men i dag va man rätt trött när Emma vaknde 0615. Då gjorde man allt för att hon skulle somna om. Efter ett tag gjorde hon det efter välling o blöjbyte. Men då vaknade självklart Elin.. Så jag gick upp och gjorde frukost till henne o satte på en film och hoppades på att få sova lite till. Men det va ju lönlöst. Elin hade hela tiden något att säga el något jag skulle göra, så det va bara att gå upp :o(.
Men det va öppnaförskolan i dag så jag frågade Tina i falll det gick bra att Elin följde med dem. Och det va det :o). Tack snälla. Fick sova 1 timme i alla fall, för Emma va lagom trött när hon gått. Så det va skönt.

I morgon ska jag in till stan för att fixa present till Hanna. Vi ska på kalas där på ons eftermidda.

Ska träffa Vicktora nån dag me sa vi.

Nu ska jag natta lill Emma.

Ha en mysig kväll.

Kramis


Nu ska det ske..

Nu har jag ringt och bokat tid för klippning på onsdag kl 10. Mamma ska ha Emma då.
Det är första gången vi lämnar bort henne hos nån annan. Det är bara jag o Jonas som har haft henne. Har bara lämnat bort henne 15-20 min nån gång. Men nu blir det kanske 2-3 timmar. Hm undra hur det ska gå. Men jag tror att det kommer gå jättebra för hon är ju såååå SNÄLL.
Jag ska både klippa o färga det. Blir nog att jag klipper av en hel del på längden tror jag. Har inte bestämt mig riktigt än.
Jag har ju rätt långt hår, men jag är såå trött på det. Vill göra nått nytt känner jag. Har haft denna frisyren hur länge som helst känns det som. Men jag vill ändå ha så långt att jag kan sätta upp det i en tofs i alla fall.
Har suttit nu här och googlat massa frisyr bilder, men har inte hittat nån som jag fastat för jätte mycke :o(.

Men denna tycker jag är fin.



Hade nog ändå tänkt mig lite kortare än detta men jag får se. Jag inte klippt mig på 7 mån så det är rätt slitet med efter ammning o allt. Jonas vill ju inte alls att jag ska klippa av mig mitt långa hår, men jag om jag inte trivs med lite kortare är det ju bara att spara ut det igen. Eller hur? Jaja vi får väl se hur det blir. Spännande :o).

I dag ska vi åka in till en fd arbetskamrat i stan, Ida heter hon. Det blir jag, Elin, Emma, Angelica, Hanna, Fia, Melwin, Malcolm och Eddie. Ska bli kul . Vi ska ses utanför maxi lite efter 2 och handla lite fika. Blir nog lite stimmigt kan jag tänka mig med alla 6 barnen, men det går nog bra.

I lördags va det ju lite kalas igen då. Blev lyckat som vanligt :o). Jag bjöd på tacos (lite smidigt så där). Blev morotskaka till oss vuxna och glass, chokladsås o maränger till de små. Blev lite godis, pocorn och chips med så jag tror ingen gick hungrig här i från ialla fall ;o).

I går firade vi mamma som fyllde i trosdags. Sen åkte jag och jobbade mellan  15,30 - 22.00. Gick jättebra. Angelica jobbade ju så det va ju kul :o).

I morgon blir det fika med Vicktoria o Anna.

Onsdag klipping.

Torsdag gå på stan med Angelica.

Så denna veckan är fullbokad oxå :o).

Hoppas ni får en bra dag..

kramis

Hon är överallt :o)

Ja nu ligger inte Emma stilla längre direkt. Hon är på allt i hennes höjd (golv höjd). Ja hon rycker i gardinerna, drar i listerna som Jonas inte satt fast än i tv rummet. Hon kryper inte utan rullar o ålar fram dit hon vill. Kul att det händer gräjer nu med henne. Hon är så rolig nu me, skrattar o leker. Man kan busa med henne hur mycke som helst och hon bara skrattar högt hela tiden. Det är så mysigt.

Hon älskar oxå att ligga i storasysters puffsäck.






Trivs hon :o)

Ja kl är inte 9 äns och jag har hunnit baka en kaka för i kväll. Fixat frukost och lekt lite med mina goingar. Jonas sover fortfarande. Emma va trött nu så jag la henne igen.

Här är Elin i sin fina nya klänning som hon har på dansen.




Blev tyvärr ingen bra på Elin. Men man ser hur klänningen ser ut ialla fall :o)

När jag va och handlade på maxi i veckan va det så otäckt. Det fanns inte så mycke parkeringar när jag kom så jag fick parkera rätt långt bort. Och när jag hade handlat klart så va kl typ halv 8 på kvällen. Det va mörkt på parkeringen nästan inget lyse alls och det va glest med bilar och folk. När jag kommer till bilen så är det en kille som är där vid. Han är runt mig hela tiden. Jag får inte upp bagageluckan så jag höll på att fippla med det en stund. Men jag blir så nervös på honom så jag slängde in kassarna inne i bilen (Jonas hatar när jag gör det men jag va tvungen, jag fick verkligen inte upp luckan). Han såg att jag höll ögonen på honom hela tiden. Han stod nog bara 3 m från mig hela tiden. Riktigt otäckt. Slängde mig in i bilen sen och åkte. Och han stod kvar och kollade.
Han hade ju kunnat göra vad som helst med mig där för det va inget folk i närheten men klart man hade ju försvarat mig så mycke man kunnat och skrikit. Så va uppmärksamma på maxis parkering på kvällarna. Parkera inte för långt bort, utan nära affären. Nästa gång får Jonas följa med i alla fall......

Nu ska jag väcka Jonas så vi får något gjort i dag.

Hoppas ni får en skön dag.


kramis

Kalas

Oj va kalas vi har haft för Elin och än är de inte slut.

I går efter jag lämnat Elin på dagis så åkte till jobbet och hälsade på. Det tog ju bara ett halv år innan jag kom ner med Emma dit. Det skulle ha blivit tidigare men vi har varit sjuka varje gång vi har bestämt. Jättekul att träffa alla. Har nog nästan träffat alla för jag har ju jobbat lite men ändå. Fick jättesöta kläder av dem. En söt jeans kjol och en söt stjorta till det. Tack så jättemycke :o).Så vi satt o fikade o tjatade lite.

Sen åkte jag  hem och städade o fixade massa mat. Blev bara köttgryta, men den ska ju gärna stå nån timme för att det ska bli mört o gott. Sen ville jag ha det klart när de kom. Visste inte hur många som skulle äta så jag gjorde rätt mycke mat. Men de flesta åt faktist. Men det blev en portion kvar till Jonas när han kom hem i alla fall :o).

Madde, Filippa o Neo kom vid hlav 3 tiden. Sen kom mamma, Susse, Tias, Madde, Engla och Vicktor. Så det blev fullt hus igen. Så det blev ett litet kalas till för henne. Susse o Vicktor hade inte träffat lilla Neo innan så det va nog därför de kom.
Men det va kul att träffa hela familjen igen inom så kort tid. Det blir ju inte så ofta vi träffas alla samtidigt. Det är ju inte så lätt när man är så stor familj att alla kan samtidigt.
Innan träffade jag nog vissa mer i familjen, men det blir inte så mycke av det nuförtiden. Kanske inte okar när jag har min lilla Emma oxå att ta hand om, jag vet inte :o/.

Lite bilder från i går.


Kolla va söt han är. Så lik sin pappa Per. Lilla mini Per :o).
Han är so go och så liten. Kan inte minnas att Emma va så här liten. Men det va hon ju det vet jag. Men det är nog för att de blir så stora fort tror jag. Å va de är mysiga när de är så där små. De liksom bara knyr lite och de låter så yngliga när de gråter. Men ack så goa :o). Jag vågade inte hålla honom knappt i går för jag är lite förskyld och har lite hosta. Vill ju inte smitta ner honom. Men sen är alla bebisar likadana känns det som när man ska äta. Då ska de alltid gnälla o skrika. Det är precis som de känner det på sig att man ska äta. Så man får alltid stressa i sig maten o sen ta bebisen. Så hade jag det alltid med både Elin o Emma när de va pyttiga. Men sån är ju inte Emma längre. Det är ju bara typ de 2 första månarderna det är så. Men jag tror det att de bara vill vara med i vår höjd. Men det är inte så lätt att ha en liten i famnen gämt när man äter. Men det är klart att man har fått ha det me. Nu sitter Emma alltid i sin stol när vi äter. Då sitter hon o knaprar rån för fullt. Så jag har rån över hela köksgolvet och det kletar fast i golvet när de är lite fuktiga av slemmet fån Emma. Men man blir van att ha det under stumporna till slut ;op.....
Fast värre är det med de där majskrokarna, de är ännu kletigare. Och kläderna de har på sig blir oxå söliga av det...Jaja dagens mammaproblem el??


Tog några kunsin bilder. Vet inte i fall denna va den bästa. Det va inte så lätt att få till en bara bild på en 6 månardes och en 1 åring ;o).



Här ligger mina goingar o myser i soffan med pyjamas i morse. Kl är väl ungefär 7 på morgonen. Nu är det slut med sovmorgonar för vår del :o/. Emma vaknar oftast innan 7. Och Elin vaknar av att vi är upp o fixar välling. Så nu är det att gå upp vid 7 hela veckorna. Aldrig får man sova ut. Så man är ju rätt trött på kvällarna nu förtiden. Men det är väl sånt småbarns tiden som hör till va?? Elin har ju alltid vartit sån som vill sova länge på morgonen, tills för nån månard sen. Men om man är riktigt tyst när man fixar vällingen o ger emma så kan hon faktist somna om i bland. Och om Elin inte vaknar till så kan man kanske få sova en timme till :oD. Men på veckorna när Elin ska på dagis så känns det bara onödigt för vi måste ändå gå upp runt 7 för att hinna till dagis halv 9.

I dag ska Elins farmor o farfar komma o fika. De kunde inte komma i söndags för Lasse va inte pigg :o(. Men i dag hoppas vi på att han är det. Så de ska fira henne lite i dag då . Tur att man har mycke fika hemma nu :o).
Sen ska vi nog åka o köpa lite till vår myskväll i kväll.
Det måste man ju ha på fredagar el hur.

I morgon kommer Sandra, Ade, Thea, Hanna, Cissi, Per, Albin o Oksar för att fira Elin. Så på förmiddan blir det nog att baka lite. Elin och jag fixar nog det.  De kommer på kvällen, så vi ska fixa lite mat me.
Jag va och handlade i veckan så jag har allt hemma till det i alla fall. Skriver inte va det blir för jag vet att Cissi brukar läsa här :op..

På söndag ska jag jobba från 15.30 till 22.00. Jag jobbar med Angelica så det ska bli kul, det va längesen vi jobbade i hop. Innan det ska vi till mamma för att fira henne lite. För hon fyllde i går.

På tisdag ska jag Vicktoria o Anna fika på fiket här ute efter vi lämnat våra stora på dagis. Våra små är ju smidiga än att ha me på ett fik ;o).
Sen ska jag gå på stan med Angelica nån dag :o). Sen får vi se va vi mer hittar på...

Nu ska jag fixa i ording oss här lite inför besöket.

Hoppas ni får en härlig helg

Fullt upp!

Hinner aldrig sitta här o skriva längre känns det som. Har verkligen fullt upp hela tiden, nästan i alla fall :o). fast det är bara roligt, men det är skönt att bara vara hemma i bland  och bara  ta det lungt oxå.

Förra veckan va det fullt ös hela veckan.
Jobbade förra fredag natten. Gick jättebra. Jobbade ju me Tessan. Mitt första 13 timmars pass på jättelänge. Men det gick smidigare än jag trodde det skulle göra.
Lördagen fick jag sova några timmar. Sen på kvällen va vi hemma hos Sandra, Ade, Thea och Hanna, för att fira Thea då. Alltid lika kul trevlig hemma hos dom. Barnen har kul, de vuxna har kul, prefekt. Emma o Oskar sov mest, så det va lungt för vår del med...

Söndagen bar det i väg till Ullared med Vicktoria och en tjej till.. En kompis till Vicktoria. Jag har ju inte känt Vicktoria så där jättelänge direkt. Vi började väl prata rätt mycke i höstas när vi lämnade o hämtade våra stora barn på dagis. Sen har vi sett några gånger hemma med barnen. Och sen sitter vi ju alltid på funky kids o tjatar när de är inne på dansen. Kul att åka med nån som man inte kännt så länge för man har så mycke att prata om då, så tiden bara flög i väg i bilen dit och hem :oD. Knappt inget folk alls när vi kom dit. Så det va smidigt. Hittade inte så där jättemycke tycker jag. Men det är bara kul att åka dit tycker jag, som många andra tycker med har jag förstått.

Måndagen va vi på öppnaförsklan som vanligt då. Va nästan alla mammor som är mammalediga. Kul att träffa alla som är hemma med sina små.

Tisdagen va jag hemma hos Angelica. Fia, Eddie och Shpresa va oxå där. Blev lite frukost,fika och tjat :o).
Sen va det BVC för både Elin o Emma. Elin skulle på 4 års kotroll. Allt va bara bra. hon är 107 lång och väger 17, 4 kg. Emma va hos  läkaren. Allt va bara bra me henne med. Nu är hon 68 lång och väger hela 8 kg. Min lilla knubbsäl :o).

Onsdagen efter dagis va jag ute och gick med sanna, hon som har Noel och tvillingarna. Elin o Noel lekte för fullt medans vi gick o tajtade lite. Det va så härligt väder me, man bara njöt.

Torsdagen det tandläkaren för Elin. Allt va bara fint :o). Sen in till BVC på rosenlund o ta svininfluens sprutan på Emma. Vicktoria o Anna va oxå inne samtidigt med sina o tog. Så Elin. Alexia o olle hade jättekul.
Sen på kvällen va jag ute o åt med Sandra. Så mysigt. Har inte träffat henne på evigheter. Så vi satt o tjatade några timmar. Timmarna bara flög iväg. Träffas ju inte så ofta så man hade ju lite att prata om.
Igentligen skulle jag träffat Cissi på förmiddan oxå men jag kände att jag inte orkade göra det me. Skulle gått ut o gått med Tina på eftermiddan me men det hann jag inte....

Fredagen va det kalas för Elin. Hon fyllde 4 år :o). Min stora tjej. Kan inte förstå att hon är så stor redan.
Det va hennes kompisar från dagis Alexia oxh Olle som kom med deras mammor och små syskon. Sen va Moa bjuden oxå. Hennes mamma Tina och lilla syster Linn va självklart oxå bjudna.
Det bjöds på hamburgare och massa fika ;o). Hon fick massa fint. En mamma mu bok av Olle, en barbie docka av Alexia och av Moa fick hon ett hallo kitty memori.


Öppnar paket på morgonen på sin födeslsedag.


Emma va självklart med.


En favorit leksak hon fick. Kolla kaoset på hennes rum efter paktets öppningen :op.






Vicktoria, Alexia o Antonia


Anna, Arvid o Jonas på ett hörn.


Olle, Elin o Alexia.

På lördagen åkte jag Elin o Emma ut till mamma o hälsade på.. Vi gick ut o gick en sväng. Å va härligt väder det va. Kändes som man kunde gå hur långt som helst.
på kvällen kollade jag självklart på melodifestivalen. Jag har inte följt det slaviskt direkt. Men nu när det va final va det ju kul att kolla. Tycker faktist det va rätt låt som vann :o).

Söndagen va det dax för kalas igen för släkten. Blev lite mat o massa fika.  Men alla kunde tyvärr inte komma så vi får fira lite på torsdag oxå. Hm blev bara 4  kalas då... tack alla för preseterna till Elin. De va uppskattade. fick sitta o dega och måla hela kvällen sen :o)
Åkte sen på eftermiddan på dansen. Och hon fick ju en ny hallo kitty dans dräkt. Å va fin hon va :oD. Får ta en bild på henne nån dag och visa. När jag o Vicktora satt där o väntade bestämde vi att vi skulle åka på öppnaförskolan på måndagen med våra barn.
Så vi träffaddes där vid 9.00. Så Elin o Alexia fick leka lite på en måndag oxå.
Sen på eftermiddan åkte vi på öppnaförskolan här ute. Men va trötta vi va både jag Elin o Emma sen. Så det gör vi nog inte om. Så det va en fullspäckad dag minst sagt.

Och i dag hade jag och Vicktoria  bestämt med Olles mamma Anna att oxå gå på öppnaförskolan med bara våra små.
Så efter vi lämnat våra stora barn så gick vi bort dit. Skönt attt bara sitta o tjata utan att bli avbruten hela tiden av våra stora barn :o).  Tina kom oxå med Linn.
Sen åkte jag hem o tog det lite lungt. Fick sen ett mess av Tina att vi va bjudna bort dit på lite lek o fika. Alltid lika trevligt :o). Madde o Engla va oxå där. Så det va en full späckad dag igen :o)

I morgon blir det nog att åka till maxi o handla lite. Sen blir det nog stan el a6 :o). Får se hur det blir.....
På torsdag ska jag nog ner till jobbet o fika lite. Sen på eftermiddan kommer Madde, Neo, Fillippa, mamma och kanske Mattias, Madde o Engla hit för att fira Elin. Å va mysigt att träffa Neo :o) o Madde med självklart :op.

Jonas har tagit några pappadagar. Så vi har passat på att vara ute i det härliga vädret.  Här är lite bilder.


Visst ser Elin lycklig ut :op


mina goingar.

Nu ska jag göra lite nytta.

Ha en mysig kväll.

kramis


Jag o min lilla Emma :o)

Lilla Neo ♥

I går bar det i väg till Falköping. Elin fick vara ledig från dagis. Men det är ju inte bara att åka i väg direkt när man har 2 barn. Emma får man ju ta me hur mycke som helst till när man ska åka i väg en hel dag. Det är matburk, gröt, välling, flaska välling, pippmugg, blöjor, extra kläder mm mm. Hade hur mycke som helst kändes det som. Elin packade sin egen väska. Gissa va hon packade i den? Jo knäckebröd, ifall hon belv hungrig på vägen :o), rolig hon är. Hade med sig massa böcker att titta i oxå. Det tar ju lite över 1 timme att åka dit. Men det gick jättebra tycker jag. Emma sov nog mest hela vägen.

Å va söt han va lilla Neo. Så liten. Madde o Per är så förälskade i denna lilla pojke. Det är så härligt att se en pappa vara så kär i sitt barn. Jonas har oxå självklart varit det, men han visar inte sina känslor på samma sätt.
Så jag är inte van vid att se sånt hos en pappa. Men det är kul tycker jag. Jag är typ lika dan som Madde, bara vill pussa o gosa med mitt lilla barn. För det är ju så MYSIGT. De är ju så lena o luktar så gott.



Han har en ställning på sig, pga av höfterna. Blir lätt så när de föds i säte.







Elin höll själv klart Neo. Emma kan inte låta bli Elins hår, min lilla  pillfia :o).







Det va i alla fall en skön dag. Fick god mat som vanligt och gott fika :o).

Resan hem gick bra. Båda barnen sov på vägen hem. Elin vaknade upp i Jönköping och va hurgrig. Köpte med mat från Macdonalds. Så va hon glad sen :o).

I dag blir det att åka in till JP och Jönköpings Nu och ta kort på Elin. Hon måste ju vara med i tidningen när hon fyller 4 år nästa vecka.  Vad hon planerar för sina kalas, vilken tårtat det ska bli och vilka som ska få komma :o). I morgon ska jag jag jobba 13 timmar natt. Hoppas det går bra. Tessan jobbar me så det ska nog gå bra :o).

Sen på lördag blir det kalas hos Sandra. Söndag blir det ULLARED :oD. Ska sätta mig och skriva en lista va jag behöver...

Så det blir fullt upp i helgen.

Hoppas ni får en bra dag.

Kramis

Tack Madde för en mysig dag, det får vi göra om snart.

Snö kaos

I fredags va vi hemma o myste. Bakade pizzabullar. Emma sov hela tiden så det gick jättebra. Elin va så duktig och hjälpte till.
Men mitt i allt så blev hon hungrig självklart. Så hon började tina upp bröd själv i mickron. Bredde mackorna själv och åt. Stor min tjej börjar bli nu.
Så jag fick baka färdigt själv. Sen åkte vi till mamma på jobbet och bjöd på pizzabullar. De blev jättegoda faktist.



Vi va hos mamma o hälsade på o torsdags me. Emma fick då sitta i hoppgungan. Tyckte hon va jättekul.

Ser rätt nöjd ut va??

I helgen va det jobb för min del då. Gick jättebra. Skönt att komma hemifrån lite. Tror man uppskattar mer att vara hemma när man får hoppa in och jobba lite då och då. Bra för Jonas med och känna på att vara hemma själv med barnen med. Har ju inte hänt så många gånger precis :o). Men det hade gått jättebra.
I alla fall med Emma. Annat är det ju med Elin. Hon är ju så MAMMIG om man säger så. Jag slutade ju 22.00 på söndags kvällen. Gissa vem som va ledsen hemma då? Elin. Hon ville inte gå och lägga sig utan mig, så hon va sååååå ledsen. Så när jag kom hem fick jag gå och lägga mig med henne direkt. Hon hade varit så orolig sa hon. Söt hon är. Hm undra hur det ska gå när jag jóbbar natt på fredag  då?

På lördagen va Elin o lekte med Noel här borta på gatan. Jonas o Emma hade oxå följt med. De har ju 2 små tvillingar på 4 veckor. Så söta. Första gången Jonas går i väg med båda och träffa en annan pappa så barnen får leka. Som sagt bra för honom att få ta lite ansvar för dem, det är ju alltid jag som gör sånt annars..

I går kom det ju såååååå mycke snö igen. Jag skulle gå bort med Elin till Moa för att de skulle baka innan öppnaförskolan. Gick ju inte gå med vagnen. Så jag fick bära Emma bort dit. Det är inte långt till dem. Men hon börjar bli tung och sen låg det nästan 20 cm snö på vägen så man fick pulsa fram i. Sen är man rädd att trilla oxå med henne i famnen. men det gick bra. Tog bilen bort sen. Blev ju lite jobbigt att komma i väg där i från sen. Både jag o Tina körde fast. De hade ju inte skottat nånstans här ute. Så vi fick hjälpas åt att putta i väg bilarna. Men det gick till slut i alla fall.

I morgon ska vi åka till Falköping och hälsa på Madde, Per o lilla Neo. Å det ska bli såååå mysigt. Länktar såååå.
Han är ju så liten än. Bara 6 dagar gammal. Det går jättebra med honom i alla fall. Amming och allt. Skönt för dem. Hoppas vädet håller i sig nu så att det inte kommer massa snö till nu. För på söndag bär det av till Ullared :oD. Så kul.

I dag blir det nog att åka til a6 en sväng. Måste köpa present till Neo. Och sen är vi hembjudna till Sandra, Ade, Thea och Hanna på lördag för att fira Thea som fyllt 5 år. Vet inte va jag ska köpa till henne, men det blir väl nått tjejit som Sandra sa att hon önskar sig :o).

En glad tjej.

Hoppas ni får en skön dag.

Kramis

RSS 2.0