Kalas

Oj va kalas vi har haft för Elin och än är de inte slut.

I går efter jag lämnat Elin på dagis så åkte till jobbet och hälsade på. Det tog ju bara ett halv år innan jag kom ner med Emma dit. Det skulle ha blivit tidigare men vi har varit sjuka varje gång vi har bestämt. Jättekul att träffa alla. Har nog nästan träffat alla för jag har ju jobbat lite men ändå. Fick jättesöta kläder av dem. En söt jeans kjol och en söt stjorta till det. Tack så jättemycke :o).Så vi satt o fikade o tjatade lite.

Sen åkte jag  hem och städade o fixade massa mat. Blev bara köttgryta, men den ska ju gärna stå nån timme för att det ska bli mört o gott. Sen ville jag ha det klart när de kom. Visste inte hur många som skulle äta så jag gjorde rätt mycke mat. Men de flesta åt faktist. Men det blev en portion kvar till Jonas när han kom hem i alla fall :o).

Madde, Filippa o Neo kom vid hlav 3 tiden. Sen kom mamma, Susse, Tias, Madde, Engla och Vicktor. Så det blev fullt hus igen. Så det blev ett litet kalas till för henne. Susse o Vicktor hade inte träffat lilla Neo innan så det va nog därför de kom.
Men det va kul att träffa hela familjen igen inom så kort tid. Det blir ju inte så ofta vi träffas alla samtidigt. Det är ju inte så lätt när man är så stor familj att alla kan samtidigt.
Innan träffade jag nog vissa mer i familjen, men det blir inte så mycke av det nuförtiden. Kanske inte okar när jag har min lilla Emma oxå att ta hand om, jag vet inte :o/.

Lite bilder från i går.


Kolla va söt han är. Så lik sin pappa Per. Lilla mini Per :o).
Han är so go och så liten. Kan inte minnas att Emma va så här liten. Men det va hon ju det vet jag. Men det är nog för att de blir så stora fort tror jag. Å va de är mysiga när de är så där små. De liksom bara knyr lite och de låter så yngliga när de gråter. Men ack så goa :o). Jag vågade inte hålla honom knappt i går för jag är lite förskyld och har lite hosta. Vill ju inte smitta ner honom. Men sen är alla bebisar likadana känns det som när man ska äta. Då ska de alltid gnälla o skrika. Det är precis som de känner det på sig att man ska äta. Så man får alltid stressa i sig maten o sen ta bebisen. Så hade jag det alltid med både Elin o Emma när de va pyttiga. Men sån är ju inte Emma längre. Det är ju bara typ de 2 första månarderna det är så. Men jag tror det att de bara vill vara med i vår höjd. Men det är inte så lätt att ha en liten i famnen gämt när man äter. Men det är klart att man har fått ha det me. Nu sitter Emma alltid i sin stol när vi äter. Då sitter hon o knaprar rån för fullt. Så jag har rån över hela köksgolvet och det kletar fast i golvet när de är lite fuktiga av slemmet fån Emma. Men man blir van att ha det under stumporna till slut ;op.....
Fast värre är det med de där majskrokarna, de är ännu kletigare. Och kläderna de har på sig blir oxå söliga av det...Jaja dagens mammaproblem el??


Tog några kunsin bilder. Vet inte i fall denna va den bästa. Det va inte så lätt att få till en bara bild på en 6 månardes och en 1 åring ;o).



Här ligger mina goingar o myser i soffan med pyjamas i morse. Kl är väl ungefär 7 på morgonen. Nu är det slut med sovmorgonar för vår del :o/. Emma vaknar oftast innan 7. Och Elin vaknar av att vi är upp o fixar välling. Så nu är det att gå upp vid 7 hela veckorna. Aldrig får man sova ut. Så man är ju rätt trött på kvällarna nu förtiden. Men det är väl sånt småbarns tiden som hör till va?? Elin har ju alltid vartit sån som vill sova länge på morgonen, tills för nån månard sen. Men om man är riktigt tyst när man fixar vällingen o ger emma så kan hon faktist somna om i bland. Och om Elin inte vaknar till så kan man kanske få sova en timme till :oD. Men på veckorna när Elin ska på dagis så känns det bara onödigt för vi måste ändå gå upp runt 7 för att hinna till dagis halv 9.

I dag ska Elins farmor o farfar komma o fika. De kunde inte komma i söndags för Lasse va inte pigg :o(. Men i dag hoppas vi på att han är det. Så de ska fira henne lite i dag då . Tur att man har mycke fika hemma nu :o).
Sen ska vi nog åka o köpa lite till vår myskväll i kväll.
Det måste man ju ha på fredagar el hur.

I morgon kommer Sandra, Ade, Thea, Hanna, Cissi, Per, Albin o Oksar för att fira Elin. Så på förmiddan blir det nog att baka lite. Elin och jag fixar nog det.  De kommer på kvällen, så vi ska fixa lite mat me.
Jag va och handlade i veckan så jag har allt hemma till det i alla fall. Skriver inte va det blir för jag vet att Cissi brukar läsa här :op..

På söndag ska jag jobba från 15.30 till 22.00. Jag jobbar med Angelica så det ska bli kul, det va längesen vi jobbade i hop. Innan det ska vi till mamma för att fira henne lite. För hon fyllde i går.

På tisdag ska jag Vicktoria o Anna fika på fiket här ute efter vi lämnat våra stora på dagis. Våra små är ju smidiga än att ha me på ett fik ;o).
Sen ska jag gå på stan med Angelica nån dag :o). Sen får vi se va vi mer hittar på...

Nu ska jag fixa i ording oss här lite inför besöket.

Hoppas ni får en härlig helg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0