Ja vi lever ;o).

Usch va dålig jag varit på detta. Men jag har ingen tid längre känner jag. Så fort man har nån tid över så blir det alltid något annat man gör. Typ tvättar, städar, ringer "viktiga" telefonsamtal och massa annat.
Sen är det ju en underbar tid ute  nu, så man sitter ju inte inne direkt :o). Jag får jaga in tjejerna på kvällarna för att få in dem. Men jag frstår dem, det är ju så skönt ute på kvällarna. Men de månste ju i säng oxå. För Elin
går ju varje dag på dagis nu när jag är ledig. Lite jobbigt att köra varje dag, men det är ju bara en kort tid nu sen är det ju sommarlov. Sen börjar min stora tjej förskoleklass, helt otroligt. Vi har fått reda på klasserna och vi är vekligen jättenörja med den :o). Precis som det är jag som ska gå ;o). Men hon kom med sina kompisar som hon leker mest med och de som åker buss. Och man känner nästan alla föräldrana då oxå :o). Skönt ;o). Det va nästan som enskolåterförrening där i skolmatsalen. Man kände nästan hälften av alla föräldrarna. För det va alla 06 föräldrar där. Jaja nog om det, men det kommer bli stora föräningar nu efter sommaren i allafall och det är bara kul tycker Elin och vi :o).

En dag i v innan dagis.




Emma äter lunch ute. Sen blev det bad :o).


Sötnosarna badar.




En st trollunge ;o)

I dag va det förskolansdag iTenhult. Då samlas alla dagisbarn i hela tenhult för att sjunga vid
torget. Då passade jag på att komma i och med att jag va ledig. Tänkte jag jag skulle gömt mig lite för annars
skulle det bli problem. Men Emma såg mig komma i bilen så hon kom sprigandes till mig. Så jag fick stå och hålla henne hela uppvinsnigen med de andra barnen.




Elin va självakart oxå där :o). Så duktiga de va.

I dag hade Elin med sin kompis Olle hem efter dagis. De badade och hade kul Och grann tjejen Tuva va oxå med. Jag bjöd på krov med bröd, massa dricka och glass. Så de va nöjda :o).


renovering pågår ;o).



Men på kvällarna somnar de gott när de är ute och leker hela dagarna. Det är lek ute från morgon till kväll.


<3.

I går va vi hos mamma och hälsade på. Susse och Emil va oxå där. Så mysig dag vi hade.


Emma med Melker.


Elin och Emil myser på en filt i skuggan.
Han börjar gå lite smått nu. Så go han är nu.




Kolla va söt han är <3.

Nehe dags att njuta lite av denna kvällen. I morgon blir det nattarbete..

ha en härlig dag och njut :o).

kramis


RSS 2.0