Kalas

I dag har har vi haft lite kalas här igen för Elin. Det va Cissi, Albin, Oskar, Sandra, Thea och Hanna som va här.
Alltid lika kul när vi  ses. De skulle inte komma förrens vid 2 tiden. Gissa om Elin gick här och väntade på att de skulle komma. Hon va redo flera timmar innan :o).


Kalas redo :o). Hm snygg pose hon hade ;o).


prinsessorna och spiderman :o). Söta de är.


Söta Hanna äter glass.

Sen gick de ut i det härliga vädret och lekte.

I helgen va det ju såå härlig väder så vi passade på att vara ute en hel del. Elin älskar ju att blåsa sopbubblor.
Så vi köpte på oss en hel dunk med sopbubblor :o).


:o).

I fredags va det ju voffeldagen. Självklart blev det vofflor här :o). Vi hade bjudit hit Angelica och hennes barn.


Här hjäper Elin till att vispa grädden till vofflorna.

Efter att vi ätit vofflor gick vi bort till lekparken och va där några timmar med dem. Men va kallt det va.
Blåste såååå KALLT. Emma sov typ hela tiden i vagnen. Men Elin och Alex lekte för fullt. Och jag och Angelica stod och tjatade ;o).
Å va jag länktar till att det blir lite varmare ute. Då blir det nog många besök i vår nya lekpark.
Vi va där innan i veckan med Madde o hennes barn o Angelica o hennes barn en eftermidda. Då hade vi med oss mackor och kaffe. Så mysigt så :o).

Nehe nu ska jag hjälpa Jonas att sätta upp lister i gillestugan. Tyckte det va dags nu. Har ju "bara" varit klart där nere sen jul.

Ha en skön kväll...

Bowling

I lördags då va det dags för bowlingen med jobbet.
Men först samlades vi ett gäng hos Tessan på lite förfest. Som vanligt va jag och Jonas sena så va hann typ bara vara där en halvtimme el nått. Men trevlig va det i alla fall ;o).
Sen blev det taxi ner till restunrangen vi åt på. Hm vet inte va den heter. Men det ligger brevid Harrys. Jättegod mat va det.


Tessan. Angelica, Malin och jag.




Goa Adam

Sen blev det bowling. Attans va kul det är att bowla :oD. Gick faktist riktigt bra denna gången. Ok att vi inte vann el så men det gick faktist hyfsat för oss. Jag och Jonas kom i samma lag :o). Inte ofta man gör något i hop så det va kul att vi va i samma lag då (hm kanske va så att jag råkade göra så att vi gjorde det ;o) ).


Oj vilken suddig bild. Men här bowlar jag i alla fall.


jag o Angelica på bowlingen


Linda, jag och Tessan.


 Jag, Micke, Tobbe och Linda. En lånad bild från Malins blogg.

Sen bar det va till Harrys. Först va det typ helt tomt med folk. Men sen va det hur mycke som helst. Men kul hade vi :o). Va ju ett tag sen jag och Jonas va ute. Men Jonas va med sina jobbarkompisar som han träffade ute och jag va med mina. Sen gick vi väl lite innan 2. Då va Jonas hungrig ? Hm det va absolut inte jag. Men vi gick dit och åt. Men jag tog med min pizza hem. Sen tog vi taxi hem. Va väl inte hemma förrens lite innan 3. Gissa om man va trött på söndagen sen. Tur att man fick sova så länge man ville :o). Sen hämtade Susse mig vid 1 tiden för vi skulle på kalas hos mamma. Hon hade ju barnen så det va bara att åka dit. Smidigt.
Kul att träffa släkten och syskonskaran m familjer. Och Susses mage är bara så söt nu :o). Hon är redan i v 22. Mysigt med bebismage.
Hm men när Emma vaknade upp hos mamma så kände jag att hon hade feber :o/. Sen tog hon sig på öronen. Ringde till jorucentralen när jag kom hem. Men de tyckte jag kunde vänta tills i dag.
Så i dag har både jag o Emma varit hos samma doktor. Orkar inte gå in på varför... Men Emma hade i alla fall dubbelsidigöroninflamation :o(. Stackan. Så nu har hon fått peniciln mot det. Hoppas på att att hon blir frisk snart då.

Nehe nu ska jag kolla på en unge i minuten :o).

Ha det gott......




Bakat bullar!!

I dag på morgonen messade Alexandra (grannen). Hon undrade i fall vi ville komma in och baka bullar med dem. Och självklart ville vi det. Jag hade faktist tänkt själv att baka det i dag. Och roligare är det ju att göra det tillsammans. Elin va jätteduktig på att hjälpa till.


Nöjd Emma ser ut va ;o) ?





Sen fixade Alexandra o jag lite pannkakor.


Alla barnen bara vräkte i sig :o)


Oj lite suddug bild. Men Emma kan nästan aldrig vara stilla så det är inte så lätt alltid att få en bra bild.
Men Elin älskar att klä ut sin lillasyster till prinsessa :o).


Detta är från i veckan när vi va i lekparken.

Nehe dags att duscha, sen i väg och jobba halva natten :o/.

I morgon ska vi på ölbowling med jobbet :oD. Jonas ska oxå med. Elin o Emma ska sova hos mamma o Olof.
Ska bli kul att komma i väg lite. Först ska vi till Tessan lite innan. Sen ut och äta, sen bowla och sen ut nånstans :o).

Ha en skön helg!!!!


Varit och klippt mig och slingat håret.

Ja det tog "bara" 3,5 timme att klippa och slinga håret. Gjorde det lite ljusare nu till våren. Jag blev jättenöjd :o).
Emma va hos farmor och farfar. Det hade gått jättebra :o).


I förra veckan va jag och Cissi på a6. Då köpte jag nya kuddfodral på VILLAGE. Gröna så de passar min våriga gröna matta.




Nya ljus blev det oxå som passar bra till :o).

I går va det sååå underbart väder. Så efter dagis så träffade vi Madde o hennes barn och Angelica o hennes barn i lekparken på lite lek och fika. Sååå skönt va det. Hoppas på att det blir många såna eftermiddagar framöver.

I morgon kommer Madde o Filippa hit på eftermiddan.

Nehe dags att fixa lite middag här.

Ha en skön kväll...




Lite bilder på mina tjejer.




Elin i sina nya Me and i kläderna


Emma med lika dana kläder :o).




Elvis hälsar på Emma. (grannens hund).


I dag på väg hem från öppnaförskolan :o). Min tuffa tjej som måste ha med sig handväskan med massa
krafs när hon åker hemifrån.



Ha en skön kväll :o).

Kalas för min prinsessa :o)


Titta va fin hon är i sina nya smycken och krona som hon fick av Victor o Johanna.
Mycke uppskattat :o). Tack.

Ja i går va det kalas för Elin. Oj oj va många vi va. Tror va va 19 st. Kan ju meddela att det va trångt och varmt
här inne. Och inte nog med det, maten blev förstörd :o(. Jag hade gjort en jättegod gryta på fläskytterfile, dionsenap och annanas. Gjorde på 4 kg kött. Gjorde maten på lördagen så att det bara va att värma på. Sen stekte jag hela potisar i ugnen och kokade ris oxå i fall det inte skulle räcka. Men då när jag skulle värma på grytan i går så blev det inte varmt. Det va nån slags teflongryta som jag lånat. Fast det kokade i grytan så va maten kall. Helt konstigt va det. Och rätt som det va när jag smakade på maten så smakade den bränt :o/. Blev sååååå ledsen. Så maten va förstörd. Jag försökte så gott jag kunde att få bort den där smaken. Rev ner en potatis i för att den skulle dra åt sig smaken. Men jag vet inte i fall det hjälpte. Men alla va så snälla och åt ändå och sa att det va gott :o). Snäll familj man har :o). Men tårtan vad god i alla fall :o).
TACK alla för alla fina presenter Elin fick.


2 busungar :o)




Väntar på att få blåsa ut ljusen.






Nästan alla barnen på Elins rum :o). Elin visar Filippa sitt nya Nintendo DS XL.




Mattias o Lasse (Jonas pappa)


En till som tycker om att klä ut sig :o)


Jag lyckades även fånga in godingen på kvällen och fick mysa lite med henne. Hon håller¨
på att somna här i min famn.
Elin ville absolut inte vara med på bild just då :o/..

Nehe nu ska jag packa i väg oss till öppnaförskolan.

Tack alla för att ni kom på Elins kalas och tack för alla presenter i gen :o).

Ha en skön måndag...



Elin är i tidningen i dag :o)



Min fina tjej.

 


Torsdag!

Hm missade visst att skriva förra veckan :o/. Men vi hade verkligen fullt upp förra veckan. På tisdagen förljde några av Elins kompisar hem från dagis med mammor och syskon. Det va då Alexia m familj och Olle med familj.
Som vanligt hade de jättekul. Och vi mammor fick tjata av oss lite. Blir tyvärr inte lika ofta jag och Vicktoria ses nu när hon börjat jobba igen. Men vi försöker ses då och då i alla fall.


Emma, Antonia och Arvid leker lite


Alexia o Olle på Elins rum.


Elin o Alexia (hm fick ingen bra bild där såg jag).

Sen på ondagen va Alexandra, Jamie och lilla Millie här på lite lek och mellanmål :o). Elin bara älskar att träffa dem. Sen vill hon alltid hålla lilla Millie som bara är ca 2 månarder nu. Så söt o liten är hon.
Sen bar det i väg till Huskvarna för att hämta ut min pencilin(stava?) till mig. Har visst gått med urininfektion och feber i ca 3 månarder. Inte undra på att jag känner mig trött och yr i mellant åt då :o/. Tyvärr så är febern fortfarande kvar :o(. Vet inte va det beror på. Fast jag ätit medicinen. Men jag har fått tid att kolla upp mina leverfläckar. Få se i fall de kan ta nått blodprov el nått o kolla va det kan vara. Är bara sååå TRÖTT på att vara trött och yr :o/.

På torsdagen efter dagis åkte vi till stan för att ta kort på Elin som fyller 5 år på lördag. Hon måste ju vara med i både JP och Jönköpings Nu. Jag tar ju alltid förstoring på Jönköpings NU. Men innan det åkte vi till Macdonlads.




 2 nöjda tjejer :o)

På fredagen va vi ute nere hos pappa. Och Madde, Engla o Elvina va oxå med. Vi va inne på en snabb fika hos pappa med. För det va evigheter sen vi sågs, ändå bor vi så nära varandra :o(.


På väg ner till pappa. Elin är sååå GLAD för att hon kan åka på sin sparkcykel igen :o)


Engla o Emma



På lördagen va den såå härligt väder. Vi va ute hela dagen.


Å det kändes nästan som vår.





Sen på lördag natt jobbade jag. Men jag jobbade med Tessan så det gick hur bra som helst ;o).

I tisdags va det BVC besök för Elin.
Och hon klarade alla test galant :oD. Inte för att jag trodde nått annat heller. Sen på eftermiddan va det tandläkar besök för henne oxå. Och där va oxå allt bra. Och hon hade visst redan fått sina 6 års tänder, fast hon bara fyller 5 år.

I går va jag Cissi på Ikea och åt frukost med våra små. Sen blev det en tur på a6 :o). Får passa på att träffa Cissi nu för hon börjar jobba om 2 v :o(. Henne är nog den jag träffat mest under min föräldrarledighet. Men jag har fortfarande andra kompisar som går hemme fortfarande :o).

Nehe nu ska jag återgå till mitt städande här. Det blir ju kalas för hela släkten denna helgen så då måste det ju fixas lite :o).

Blä det snöar massa ute :o(. Jag vill ha vår nu ju.....

Ha det...

RSS 2.0