Stranden

Hade en härlig dag med tjejerna vid sjön. Tog med granntjejen Jamie oxå. De hade så kul så 😃. Iskallt va det i vattnet men de badade för fullt ändå. Elin va lite känsligare så hon byggde mest sandslott.
Varit och handlar lite med tjejerna inför i morgon. Elin ska ju till Stadsparken. Svårt att veta vad man ska ta med en hel dag 😁.

Har grillat köttfärsbiffar ikväll med färskpotatis, sallad och grillsås 😄. Jag gör världens bästa sås säger Elin 😃. Vårt hemliga recept säger hon 😜. Knäppisen.

I morgon kväll ska jag ut och äta på piren med Angelica, Tessan, Johanna och Rebecca 😃😃. Det va hur längesen som helst jag va ute och åt med dem. Ska ta bussen in härifrån 😁. Inte var dag man gör det. Sen ska Stefan köra hem oss 😃. Så jag kan unna mig ett (el 2) glas vin😊. Brukar alltid vara att jag kör när vi åker in och hör nått. Så det ska bli mysigt 😄.

Nu blir det nattning 🌙.


☀☀☀

I går va vi hos Susse och hennes pojkar. Så mysigt så. Elin vill mest åka fyrhjuling. Hon är så duktig 😃.

Idag blir det att packa Fikaväskan och cykla ner till stranden 😃. Det är ju helt underbart väder idag ☀.

I morgon ska Elin åka med fritis till Stadsparken hela dagen 😊. Kul för henne. På torsdag jobbar jag natt 😁. Men sen är det midsommar. Då åker vi till en suga med Sandra, Ade och deras barn 😃. Hoppas det blir fint väder. Stugan ligger vid en sjö. Så hoppas det går att bada 😃.

Nehe dax att packa lite.

Hoppas ni får en underbar dag i ☀.

Bild från igår och en bild på mig och tjejerna från förra sommaren hos Madde ❤.

https://cdn3.cdnme.se/801840/6-3/pic_51c019bbddf2b36769d4677a.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/801840/6-3/pic_51c019ca9606ee2c56e88bde.jpg" class="image">



Sommarlov 😀😀😀☀☀☀.

Nu är det äntligen sommarlov 😀. Nu får vi sova lite längre på morgonen när man är ledig. Slippa passa tider. Gött.
Jag och Emma va med Elin på avslutningen igår. Mysigt. Tråkigt att hon inte ska ha kvar Ingrid som fröken. Hon är så snäll och mysig.

Hoppas ni har en mysig helg. Jag jobbar hela helgen 😞.

( Nej fortfarande står köksrenoveringen stilla 😢).


RSS 2.0