Lördag

Jag har varti dålig på att uppdatera här nu de senaste veckorna. Men det har varit så mycke annat o tänka på. Så nu under 2 v har jag inte alls skrivit va vi gjort. Men lite har vi minsann hunnit med =).

Förra v va vi hos Sandra, Thea, Hanna o Andras o hälsade på. Mysigt. Cissi, Albin o magen va oxå me. Ungarna hade kul som vanligt. De turades om att hålla Emma, hon va hemskt populär =).  Men hon trivdes nog för hon fick ju mest uppmärksamhet.

Sitter alla barnen runt Emma o klappar lite.

Hanna väntar på sin tur att få hålla Emma =)

På fredagen förra v va jag, Tina, moa, Linn, Emma o Elin ute o gick sen gick vi hem hit på en fika. Madde o Engla tittade oxå förbi en sväng.

Moa o Elin fikar för fullt.

Tina o Linn

Engla ålade mest under bordet så det blev inget kort på henne. Men nu kryper hon =). Duktiga lilla tjej.

Va oxå hos Jonas föräldrar o åt mat en dag förra v.

Farfar håller Emma för första gången.

I v har det inte blivit så jätte mycke gjort direkt. Jo vi va hos Madde o Engla på en fika i måndags. Då fick vi se Engla krypa. Va där i stället för öppnaförskolan. Alla vi va så förskylda så vi ville inte gå dit då. Så vi träffades hos Madde i stället. Va där några timmar o tjatade o lekte lite. Tur att man har några andra mammor här hemma i byn som man kan träffa. Slippa åka gämt när man ska träffa nån.

I torsdags va jag o Emma på frukost hos Cissi o magen. Hon har gått över 1 v nu. Så nu går hon bara o väntar o väntar. stackan. Undra i fall det satt i gång nått än, har inte parat med henne sen dess. Men det va mysigt med lite tända ljus o tjejsnack.. Kollade oxå på deras bebeis rum som det gjort i ording, jättesött =).
Efter det åkte jag till Ikea en sväng för att köpa mattor. Blav faktist bara det jag köpte, brukar ju bli massa annat lull lull annars.


Men i går va vi hos Tina på en fika så Moa o Elin fick leka lite.
Alexandra o lilla Jamie va oxå med. Va hemma rätt sent, Elin ville ju knappt gå hem sen =).

Emma o Jamie

Lite bilder på mina älsklingar då.

Emma är nyvaken =).

Sötisarna



Mys i gymmet =). Visst ser det ut som
Emma tycker det är underbart =p.


På tal om annat.


Det står om henne i tidningarna och de pratar om henne på radion och alla beskriver henne likadant, en glädjespridare, fantastisk kvinna och en riktigt kämpe. Det är så himla orättvisst, det var det hon kämpade för, dag för dag, för att få leva, så som hennes blogg, en låt och hennes skiva heter "Jag Vill Leva". Ändå så togs hon ifrån oss. Hennes högsta önskan var att få göra en skiva, mycket av hennes kraft gick till det i slutet, men endå så hann hon aldrig se den, en timme innan hon somnade så gick den i tryck, och dagen efter så skulle hon få se och höra den. Men hon hann inte. Vi, och speicellt hon som så länge och längtat och väntat på denna skivreals som skulle hållas den 15November.. Men kommer hållas ändå, hennes producent kommer sjunga låtarna och det kommer hållas en minnesstund.
Tycker att det är så himla orättvisst. Ändå hade så hade hon så stark tro. Ofattbart.


Jo måste bara visa Emmas nya kläder . Hon är verklgen en liten Hallo kitty tjej =). Eller det har väl hennes mamma bestämt kanske =p.





Hoppas ni får en mysig kväll.

Kramis.

Nina du finns i mina tankar.....





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0