Lördag

I tisdags blev det en tur på stan med Angelica. Så mysigt så ❤. Handlade lite julklappar. Så nu är jag nästan klar. Ska bara köpa något till pappa, mamma och Jonas. Det är ju rätt smidigt 😉. Som vanligt åt vi på soya oxå ☺. S
Det är ju så gottit.

På onsdagen va vi bjudna till Vickie och hennes tjejer. Blev lite frukost/fika och tjöt. Det va jätte längesen vi såg så det va kul. Emma och hennes joline lekte jättebra i hop. Kul 😊. Sen på eftermiddagen blev det en tur ut till Susse och hennes pojkar. Åh va Kalle har ändrat sig. Blivit så stor plutten. Redan 5 månarder. Emil är oxå så go. Härliga små trollungar ❤. Tur att man har möjlighet art träffa dem ofta 😃.

På torsdagen va det luciafirande på Emmas dagis kl 7.00 😁. Lite tidigt va?och som vanligt va de ute. Emma såg ut som en stoppad korv med alla kläderna på 😒. Sen ville hon inte vara med som vanligt. Så jag fick sitta med henne i knät med alla barnen och ljunga 😊. Sen va det fika inne på dagis. Mysigt. Emmas kompis Ludvig satt med oss och fikade. Så sött va det. Emma och Ludvig att och pratade, busade och skrattade hela tiden. Sötnosarna.
Sen jobbade jag extra på kvällen.

Idag har jag och Jonas varit i stan en sväng för att köpa julklapp till Elin. Har en kvar till henne. Emma va hos mamma och Olof och Elin va hos sin kompis Ellen och lekte😊. Ellens mamma ringde i förmiddags och frågade i fall Elin ville komma till Ellen och leka. Självklart ville hon det 😃. Hon har tjatat ett tag om att hon vill leka med henne. Men det har inte blivit av. Och jag har aldrig träffat föräldrarna förrens idag. Men de va jätte trevliga så det va ju bra 😊. Och de hade lekt så bra. De hade knappt märkts.

I morgon är Elin bjuden på bowling kalas. Så vi bestämde att vi skulle åka in tillsammans med Ellens och hennes mamma 😊.

I kväll har vi gjort Rocky road, mmmm det är ju såååå gottit 😜.

Hoppas ni har en mysig lördagskväll 💗.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0