Annandagen!

I går på annandagen va vi hos pappa och firade jul. Då va alla mina syskon där med sina barn och respektive. Utan Mattias och hans familj 😞. Tråkigt. Men vi hade det så mysigt så. Satt och tjötade och barnen sprang runt och lekte för fullt 😊.
Emma va duktig och gav tomten sina tuttar 😃. Men hon va inte riktigt lika duktig på kvällen. Hon bara gallskrek i flera timmar efter sin tutte. Så till slut fick vi ge upp 😞. Så fort hon fick sin tutte somnade hon. Vi får försöka igen snart.

Efter vi varit hos pappa åkte alla till mamma. Blev lite fika och mys där oxå 😊.

Idag vi det bio på schemat 😃. Vi gick med Vicktoria, Alexia och Antonia på Tingeling. Så mysig va den. Men Emmy är inte riktigt mogen för att gå på bio än 😏. Fick springa ut med henne säkert 4-5 gånger för att kissa och köpa lite godis. Så henne väntar jag nog några år till innan jag går igen med henne 😉. Elin går det ju bra med 😊.

Sen mötte vi upp Filippa och hennes pappa i stan för vi hade bestämt att hon skulle följa med oss hem och sova över 😊. Elin har tjatat så om det. Så nu på jullovet passade det ju bra. Så när vi kom hem fixade jag lite mat sen stack vi iväg till pulkabacken några timmar. Men den va sååå isig nu så det va svårt att komma upp. Men Emma kämpade minsann. Och i bland när hon väl kommit upp så tappade hon pulkan en stjärtlappen så hon fick åka ner på rumpan för att hämta den 😒. Stackarn. Men hon va så duktig så. Klagade inget. Hon vara älskar det 😃.

Nu sitter tjejerna och spelar Wii.

I morgon blir det utgång med jobbet. Vi har hyrt Carlssons där uppe. Så vi ska
Äta lite och gå ut. El om man stannar där. Hoppas på det blir en kul kväll 😊.

Ha en mysig kväll 💗.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0