Lördag


I lördags va Cissi, Per och Albin här på lite besök. Och Jonas och Per grillade :o). Det va nog -18 grader ute. Svin kallt. Men gott va det. Och de hade klätt på sig ordentligt så de tyckte bara det va mysigt. Så typiskt dom.



Elin och Albin hade roligt som vanligt. Elin däckade först i soffan tittande på Tomtar och troll. Efter ett tag somnade även Albin. Så vi hade lugnt och skönt några timmar ;o).



Äter de lite godis.

I måndags va vi på öppnaförskolan. Va ju ett tag sen vi va där nu. Så det va ju lite kul. Efter det följde vi med Madde, Engla o Elvina hem på lite lek och mat. Och Engla fick sin present oxå. För vi har inte varit o firat dem pga sjukdom.

I tisdags va det dags för utväcklingsamtal (?) på dagis. Vi skulle va där kl 8.00 så vi fick minsann gå upp tidigt den dagen. Så Elin fick äta frukost på dagis. Och det va nog över 1 1/2 årsen hon gjorde det sist. Så det tyckte hon va kul.
Och jag fick ju höra att hon skötte sig bra på dagis :oD. Hon är så hjälpasam mot de minsta. Hon tröstar dem när de gråter, hjäper dem att skära köttet när de ska äta.. Så snäll är hon. Så roligt att höra :o). Min goa tjej.

På onsdagen va Cissi o Oskar här på lite frukost och lek. Eller Emma o Oskar leker väl bara brevid varandra. Sen får ju jag o Cissi tjata lite me ;o). Alltid lika trevligt att få tjata av sig lite :o). Det tycker Jonas att jag behöver på dagarna annars tjatar jag väl i hjäl honom när han kommer hem ;o).





En trött Emma.


Leker Emma o Oskar. De kastar en plast hammare som ni kanske ser. Jättreroligt tycker de.

På torsdagen efter dagis kom Madde, Engla o lilla Elvina på lite mellanmål och lek.






Engla.

På fredagen va vi faktist bara hemma. Annars har vi gjort något varje dag denna veckan.




Detta va i veckan när jag läste godnatt saga för tjejerna. Så mysigt så :o). Så kul att Emma kan ligga stilla en stund och vara med på detta nu.
 

Inatt ska Elin sova hos mamma. Hon har tjatat här i flera dagar att hon vill sova borta. Först va det Farmor hon ville sova hos. Men det fick hon inte. Farmor va förskyld och orkade inte sa hon :o(. Då blev hon jätteledsen för hon har inte träffat dem på jättelänge. Men sen ringde hon till mamma och frågade i fall hon fick sova där. Och självklar så fick hon det :o). Mamma är ju så snäll så hon säger nästan aldrig nej. Och det är inte särskilt ofta Elin sover borta heller så hon tycker ju det är såååå KUL.
Så vi tänkte hyra nån film i kväll o mysa lite. Emma somnar ju tidigt.

Nehe nu är det dags att åka och handla lite och köra Elin till mamma.

Ha en skön helg...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0