BVC

Denna v har väl inte hänt specielt mycke direkt. Håller knappt reda på dagarna länge. Alla dagar är sig varandra lika känns det som. Ska bli skönt nästa vecka att komma in i vardagen igen =). Elin ska börja dagis igen på tisdag-torsdag, blir mellan halv 9-halv 2.

I går va Linda och Madde här en sväng och hälsade på. Engla låg ute i vangnen och sov. Fick en jätte söt skallra till Emma av Linda, tack så mycke =).
Satt och tjatade om allt mellan himmel och jord, sånt som vi tjejer gör =p.

På förmiddan va vi på BVC. Emma hade gått upp 375g på 1 vecka, inte dåligt tjejen. Nu är hon 52 cm lång och väger 3700. Hon börjar bli lite rundare tycker jag. Skönt att hon växer och går  upp i vikt.

Farmor och farfar va här i går oxå. De hade köpt med sig böjor och våtservetter till Emma. Köpt räkor, majonnäs till mig och Jonas och jordgubbar till Elin. Så snälla de är. Och i dag va de här med preseter i gen. Till Elin hade de köpt en jätte snygg svart kort skinn jacka (fusk). Till Emma hade de köpt en vit fårskinnspäls från Ikea och lite Hallo Kitty kläder. Tack snälla för allt. Snällare svärföräldrar får man leta efter.

Här ligger Emma och sover på sin nya fäll.



Mys med stora syster.



Ett snabb bad kl 01.00 på natten, efter spytt ner både mamma och sig själv =/.

I går kväll kom Alexandra in med lite saker till mig. Har haft lite problem på kvällarna att maten inte räcker till =/.
Men när vi gett henne ersättning, men då har hon spytt rätt mycke. Har antagligen fått i sig det för fort. Ändå har vi köpt den nappen med minst hål. Frågade till och med på apoteket om hjälp. Men Alexandra hade en annan med ett jättelitet hål och med en annan napp. Jag hade köpt den flaskan men den napphålet va för stort. Så jag fick låna den nappen med minst hål. Va en helt annan napp, bir precis som bröstet. Jättebra. Och sen fick jag en liten paket av nans ersättning i stället, för det kanske är Semper ersättningen som gör att hon spyr. De säger att de spyr lättare av den. Men vem vet. Tack snälla Alexandra. Bra att ha snälla och småbarnsföräldar till grannar =D. Vi kan hjäpa varandra. Det skiljer ju bara 1 1/2 månard på våra bebisar. Men jag har inte hållt på med så mycke falsk matning så tidigt. Men det är en hel djungel med det där med nappar, hål och flaskor...
Jaja nog om det.

Har oxå varit på a6 i dag och köpt lite kläder till Elin. Hon börjar ju som sagt dagis nästa v. Och hon har nästan växt ur alla sina kläder. Ytterkläder har hon allt men vanliga kläder va det dålig med i hennes garderob. Va på maxi och stor handlade oxå. Usch va tråkigt det är. Sen är man stressad hela tiden att man måste åka hem och amma. Men det va skönt att komma hemifrån nån timme alla fall =).

Nu i kväll blir det tacos och mys.

I mogon blir det att åka till mamma för vi ska träffa syster Madde där med hennes Filippa. De har fortfarande inte träffat lilla Emma pga förskyldning. Blir kul.

Hoppas ni får en mysig fredags kväll

kramis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0