Måndag

Oj va har hänt sen sist jag skrev?

Jo i onsdags så va vi hos Cissi, Per, Albin o lilla Oskar. Sandra, Thea o Hanna kom oxå.
Elin va ledig från dagis så hon kunde leka hela dagen =). De lekte o stökade som vanligt. De lämnar alltid ett kaos efter sig som deras mammor får fixa i ordning med deras "hjälp". Men roligt har de alla fall =). Alltid lika kul att sitta o tjata lite med Cissi o Sandra oxå. Emma va snäll. Sov faktist i vagnen en stund där.

På tordagen fick Emma sin första spruta. Gick bra. Skrek lite bara. Mamma va med oxå för vi skulle åka in till stan för att julhandla lite. Jag hittade bara till Filippa =(. Så nu måste jag in igen på ons med Susse =D, fast det är ju alltid roligt men man vill ju bli klar nån gång.
Mamma hittade lite i alla fall. Sen åt vi på Soya, musigt. Va ett tag sen nu. Är ju inte på a6 så där jätteofta nu för tiden. Men Emma va jättesnäll då me, fick äta lite bara sen va hon nöjd =).
Sen åkte vi o hämtade Elin på dagis sen åkte vi hem till mamma en sväng. Sen började hon jobba vid 15.00 då åkte vi hem.

Fredagen va vi på Monkey town me Tina, Moa o Linn. Jättekul ställe för alla barn. Fanns till o med babygym till bebisar. Fanns för de lite större o sen för stora barn. Jag lekte för fullt med Elin o Moa. Såå roligt =D. Man blir som barn på nytt =).

Elin i bollhavet

Tina o Linn

busungarna

Emma låg i gymmet o lekte =)

En lyckad dag för oss alla =). Får bli fler gånger,

På lördagen åkte jag Jonas o Emma till stan för att köpa lite julklappar till de små. Elin va hos farmor o farfar. Hon får ju inte se va vi köper. Så det blev lite till henne i alla fall. Så vi är nästan klara till henne. Köpte färg till gillestugan oxå. Så vi kan börja måla fär =D. Kommer bli sååååååå fint.
Blev lite mys kväll här sen med lite godis.

Söndagen städade vi lite. Elin "hjälpte" till så mycke hon kunde. Dammade lite o dammsög sitt rum. Duktiga lilla tjej. Sen gick vi ut o gick lite o gick till lekparken. Emma låg i vagen o sov i 4 timmar. Va skönt för henne. Hon va så go sen när hon vaknade. Men sen sov hon hela natten utan problem.
Hon kommer nog snart vända sig från rygg till magen. Hon försöker hela tiden.

En vanlig syn i vårt hem just nu. En bebis som ligger på golvet =). Men det är där hon trivs som bäst, där hon kan röra på sig.

Elin i lekparken.

På kvällen va det bad för Emma o duschning för elin.

Idag ska vi på Öppna förskolan. Ska fixa lite här nu.

Hoppas ni får en toppen dag.

kramis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0