=(

I går på dagen höll Jonas mest på i sovrummet, jag låg och läste och Elin kollade på film. I den här familjen håller vi verkligen i hop =p. Nejdå, men i bland måste man göra lite på egen hand, eller hur? Skönt me slappar dag i bland. På eftermiddan gjorde vi oss i ordning för att åka ut och äta me Jonas föräldrar. Efter lite bil krångel så kom vi i väg. Vi år på Hotell vätterleden. Gott. Elin skötte sig jättebra =). Riktigt stolt äver henne faktist. Hon satt stilla hela tiden när vi åt. Min duktiga lilla tjej. Kanske man kan göra om det igen då. Innan har vi typ bara ätit på macdonalds och såna ställen. Men nu kanske man kan åka på andra ställen me =). Hon börjar bli stor det märks mer och mer.

Sen åkte vi hem till hans föräldrar för att lämna av Elin. Hon sov hos dem i natt. Å det va ju så spnnande så, så när vi kom hem dit så det första hon skulle göra va att gå och lägga sig. Fast kl inte alls va mycke. Hon tycker det är så roligt att sova borta. Vi lämnar inte bort henne över natt så där jätteofta. Det va andra gången detta året. Men det va att jag o Jonas skulle in på Ikea tidigt i dag för att köpa sängen. Då va det smidigast att åka in själva på morgonen.
Men tror ni sängen hade kommit nu i dag då? Nej, blir så sur. Har nu väntat nästan hela sommaren på denna säng. Stod på nätet att den skulle komma in i dag, va inne och kollade innan vi åkte och den hade kommit in. Men icke när vi väl va där =(.
Så vi köpte garderoben i alla fall =). Det kommer bli jättebra me den garderoben, är jättenöjd.
Får väl ringa in varje dag och fråga i stället, för Ikeas hemsida kan man ju inte lita på. Men den kommer säkert in vilken dag som helst nu....

Har inte haft några värkar i dag heller, rätt skönt att det lugnade ner sig igen. Får hoppas jag går tiden ut så vi hinner klart här =).

I kväll ska vi ha lite mys me vår lilla tjej. Saknade henne så här i går kväll.

Hoppas ni får en mysig lördagskväll.

Natti Natti



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0